Πολύ καλές Νικο!
Μιλησα με τα media markt στην Συγγρου και μου ειπαν οτι η μηχανή βρίσκεται μεσα σε κλειδωμένη βιτρίνα 3-4 μήνες, δεν εχει μπει ουτε μπαταρία πανω, οπότε πρακτικά είναι εντελώς καινουργια.
Το video ναι δεν λέει τπτ, αλλα απότι ειδα στα τελευταία firmware έβαλαν και 24p και ισως βελτίωσαν και την επεξεργασία, οπότε εντελώς μάπα δεν θα ειναι.
Θα παω να την δω και wish me luck!
@kbouk Κωστα πολύ καλή ιδέα είχες![]()
Είναι μηχανή σκυλί στο λέω εγγυημένα! Και θα την ευχαριστηθείς. Ο δε φακός απλά απίστευτος. Το βίντεο δεν είναι κακό, ναι δεν έχει 4κ, δεν έχει μεγάλο Bitrate, άλλα έχει όμορφα χρώματα, καθαρό από θόρυβο ακόμα και σε 6400iso, τρομερή σταθεροποίηση με όλους τους φακούς λόγω ibis Και καλή εστίαση, προσωπικά τραβάω μπόλικα βίντεο με την em1 και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος για το ερασιτεχνικό μου επίπεδο, τώρα αν θες bitrate στον θεό, κάνεις βαριά επεξεργασία, θες 4Κ κλπ. ε σαφώς δεν κάνε η μηχανή. Πάντως μάπα δεν είναι σε καμία περίπτωση.
Πήγαινε να την δεις από κοντά, η κατασκευή σαν τανκ τόσο του σώματος όσο και του φακού, το εξαιρετικό κράτημα και το τεράστιο EVF σε κερδίζουν αμέσως, τουλάχιστον αυτό έγινε στην περίπτωσή μου!!
εννοείται! θα παω το απογευμα.
Φοβομουν μην ειναι απο αυτές που ειναι στα stand, χωρις κουτιά, ολο δαχτυλιές κτλ, αλλα οπως μας τα λεει το MM ειμαι πολυ θετικος. Μετά ενα zoom θέλω και ειμαι κομπλέ απο φακούς (και ισως εναν μικρό και ελαφρύ prime, αλλα αυτοί αργοτερα. ο 12-40 θα με καλυψει πληρως στο εστιακό του μήκος πιστευω).
Σε αυτή την τιμη, πρακτικά αγοράζω τον φακό με σχεδόν δώρο το σωμα.
καλορίζικη λοιπόν και ελπίζω αυτή τη φορά η αγορά να μην σου βγάλει προβλήματα
δεν έκανες άσχημα για την επέκταση, τα χρόνια περνούν πιο γρήγορα από οτι νομίζουμε, αλλά η μηχανή με register στο site της εταιρίας θα είχε άλλους 6 μήνες δηλ. 2.5 χρόνια απο την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ. Μια ημέρα πριν την λήξη των 2.5 χρόνων θα μπορούσες να πάρεις (τοτε ή και πριν αλλά να το ενεργοποιήσεις όποτε ήθελες πριν την λήξη) μια επέκταση (ένα SN είναι στην πράξη) άλλων 3 χρόνων με κόστος 100 , νομίζω οτι θα σου ερχόταν φθηνότερα.
Επειδη είναι εκθεσιακό κομμάτι όμως προτείνω να δεις με προσοχή άμεσα με την μπαταρία εκεί όταν παραλάβεις α) πόσα κλικ έχει μπαίνοντας στα κρυφά μενού : δες section two http://www.biofos.com/cornucop/hidden.html και β) το EVF (μήπως και έχει κάποια στίγματα σαν καμένα pixel) , μετά διάβασε με προσοχή το νήμα της μηχανής εδώ (αυτό μπορείς και πιο πριν να το κανεις).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.