Η Aegean (αλλά και η πλάτη μου) επιτρέπουν μέχρι 8 κιλά χειραποσκευη.
Η D750 με τον 24-70 φτάνουν σχεδόν τα 2 κιλά. Προτιμώ να βάλω μέσα περισσότερα ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης και τη μικρη. Ας είναι καλά ο Δημήτρης που προσφέρθηκε να μου ... απαλύνει τον πόνο![]()
καλημέρα σας,
εγώ μάλλον θα πάρω τη μικρή. Αλλά πρώτη φορά στο Άγιο Όρος με ελλείψεις φωτογραφικές δεν λέει. Ηλία αν πάρεις μαζί σου το σώμα, προτίθεμαι να φέρω μαζί μου τους φακούς που θα χρειαστείς, Δηλαδή τους 17-35/24-70/80-200. Δεν θα σου κάνω χάρη... θα έχω μαζί μου και δική μου καρτούλα, κι όταν θα βλέπω κάτι πολύ καλό θα βάζω τη δική μου καρτούλα μέσα στη d750. Πώς σου φαίνεται;
Δε υπάρχει θέμα βάρους. Έτσι όπως καναμε το πρόγραμμα, καλά καλά δεν θα βάλουμε στην πλάτη τα σακίδια.
υστ. ακόμα δεν έχω απάντηση από το Βατοπέδι. Θα στείλω μήνυμα και στην Ιβήρων.
ή κανετε τα εισητηρια σε εμενα και σας φερνω οτι σχεδον φακό θέλετε παρέα .... εννοείτε για m43,πλακα κανω φυσικα ...
πάντως οτι φακο θελετε και έχω ευχαρίστως να σας τον δωσω αν αποφασισεται να κινηθειτε πιο light, αρκει να μην τον χρειαζομαι εκεινη την περίοδο .... και εννοειτε να τον προσέξετε :slapface:
γιατι όχι, δυστυχως δεν εχω αξιωθει ακομη να παω, βρες τε τα καλυτερα σημεια για να μην τα ψαχνω και εγω στην επόμενη :ears:Κώστα, την άλλη φορά μαζί μας!!!;;;
12-40/2.8 ευχαρίστως να σας τους δανείσω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.