Olympus OMD EM5 II

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 644"]
[TR]
[TD="align: right"]
ενα απο τα πιο έγκυρα site , το Imagine resource, δημοσίευσε το πληρες review της ΕΜ5 ΙΙ : https://www.imaging-resource.com/PRODS/olympus-e-m5-ii/olympus-e-m5-iiA.HTM

Perhaps where the Olympus E-M5 II impressed us most was when we had to crank up the sensitivity to shoot in low light, though. Its high ISO performance belies its Micro Four Thirds sensor size, and actually manages to rival some APS-C sensor-based cameras! All things considered, this is one heck of a package, and at a very competitive price as well. It is, perhaps, one of the best arguments yet we’ve seen for the rise of the mirrorless camera!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

παιδια καλησπερα , υπαρχει εδω ελλαδα η Limited Edition τισ E-M5 Mark II ?

Στην εκδήλωση που είχε γίνει πριν ένα μήνα περίπου υπήρχε και ήταν τραβηχτική...

μαλλον δεν θα εχει ερθει ακομα εδω ,δεν την βλεπω καπου στα μαγαζια , τεσπα απλα ερώτηση εκανα !
να πω κατι αλλο , ο καινούργιος 14-150mm f4.0-5.6 II ειναι καλος; εννοω σαν κιτ
πακέτο !

Έχω τον mkI και είναι μια χαρά, τον έχω δώσει στην αδελφή μου και την βόλεψε πολύ. Για τον νέο ακούγεται ότι είναι βελτιωμένος και οπτικά - εκτός του ότι είναι weather sealed πλέον, δέστον από κοντά όμως γιατί εμένα μου έπεφτε λίγο μεγάλος...

Λίγα δείγματα που τράβηξα με άφησαν πολύ ευχαριστημένο, μου άρεσε επίσης που είναι σχετικά κόμπακτ και πολύ γρήγορος στο AF

για ταξιδι ο 14-150 ειναι οτι πρεπει, τον πας οπου θες παραλια και βουνο, εξαιρετικο Af , αξιοπρεπη εως εξαιρετικα δειγματα θα παρεις σε ολες τις εςτιακες σε ολα τα κοντινα, ενταξει στο τελος του ζουμ και στα μακρινα δεν περιμενεις επιδοσεις τις κατηγοριας προ, με ενα συμπληρωμα ενα 20/1.7 για το βραδυ εχεις ενα καλο συνολο για πολλες περιστασεις ,

τελος με βαση την εξαιρετικη σταθεροποιηση του σωματος ο ζουμ παροτι σκοτεινος δεν θα προβληματισει....

υπαρχει και με 12-40 αλλα διαθεσιμοτητα δεν ξερω τι παιζει ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Olympus E-M5 II

Πάντως προσωπικά ενδιαφέρομαι σοβαρά για έναν panasonic 14-140II ή για έναν OLympus 14-150 μτχ σε λογική τιμή μολις ανοίξουν οι τράπεζες

υπάρχει άραγε ελπίδα να μπει 4Κ στην ΕΜ5ιι μέσω firmware update? πέρσι έλεγαν ότι το ετοίμαζαν για την ΕΜ1

Απάντηση: Re: Olympus E-M5 II

δεν νομιζω , απο τις φημες που έχουν διαρρευσει στο 43rumors λεγεται οτι θα βελτιωθει η λειτουργια Hi res ωστε να γινει πολυ πιο λειτουργικη με μειωση του χρονου κλειστρου στο 1/80 (κρατω μικρο καλαθι).

2e9c74a9f7c45d917df57dd8af9603e1.jpg

Μόλις παρέλαβα. Ποιότητα κορυφαία για Olympus στα καλά σώματα. όπως πάντα. Στιβαρότητα. Όπως πρεπει να ναι και εμφανισιακά !
Ποιότητα φωτό και τα υπόλοιπα γνωστά με τον 12-40 .. Τωρα ησύχασα ..
Και αρχίζει το ψάξιμο για όλες τις δυνατότητες να την αξιοποιήσω όσο μπορώ ...

Ευχαριστώ Γιάννη . .. Τα αλλα να δούμε πως θα πάρουμε ! Ξέρεις εσυ ! :)