Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Πιστεύετε ήξερε πως πρόκειται μόνο για το σώμα αυτός ?

Σωστή η παρατήρησή σου για την αγορά του σώματος στα 173, αλλά το γνώριζε άραγε και αυτός χθες που το αγόρασε για 181, αλλά και αυτός που το αγόρασε προχθές για 187;

Οι πολύ τυχεροί ήταν όσοι αγόρασαν πριν τον Μάρτη . Ποιος ξέρει όταν πρωτοξεκίνησε το παιχνίδι τι έγινε .

Να υποθέσω φακό είχες .
Πόσο έπιαναν τότε με φακό μαζί ?

edit τώρα είδα την υπογραφή σου .

Να υποθέσω φακό είχες .
Πόσο έπιαναν τότε με φακό μαζί ?

edit τώρα είδα την υπογραφή σου .

Η χαμηλότερη τιμή ήταν 143 ευρώ.
Κατά μέσο όρο, οι ασημί έπαιζαν στα 150-160 και οι μαύρες στα 170.

Προ ολίγου έκλεισε είδα μια περίεργη δημοπρασία.
Αφορούσε σε μια e-pl1 lack με 2 φακούς και ενώ οι τιμές τους φτάνουν στα 300 ευρώ, η συγκεκριμένη έμεινε στα 200 μέχρι τα 10" πριν τη λήξη και μέσα στο διάστημα αυτό ανέβηκε στα 269,78 !!!

Πέρα τη χαμηλή τιμή του πακέτου (νομίζω ότι είναι η χαμηλότερη), εντύπωση προκαλεί και το παίξιμο των τιμών.

Το είδα και εγώ αλλά δεν εξεπλάγην , καθώς ακολουθούν αμέσως άλλα 4 τέτοια πακέτα διπλών φακών και ένα με τον 14-150 . Άλλα βέβαια , τώρα αγόρασα και βγήκα από το παιχνίδι .

aragorn στην υπογραφή σου έχεις μεταξύ άλλων : Pen E-P2, Pen E-PL3.......................... την pl1 την πήρες για συλλογή ?

Last edited:

aragorn στην υπογραφή σου έχεις μεταξύ άλλων : Pen E-P2, Pen E-PL3.......................... την pl1 την πήρες για συλλογή ?

Πλέον η τρίτη(!) e-p2 (και μοναδική που απέμεινε) και η e-pl1 κοσμούν τη συλλογή μου.
Αν και την e-pl1 με τον 14-150 (θα) τη χρησιμοποιεί η γυναίκα μου ενίοτε...

Ρε σεις είναι απαράδεκτοι , μου έστειλαν αυτό :
<<Αγαπητέ πελάτη,
Θέλαμε απλώς να στείλετε το άρθρο σας και διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια παράδοση σε εξωτερικό χώρο στην Ελλάδα.
Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να πληρώσουν τα επιπλέον έξοδα αποστολής που προκύπτουν για την παράδοση με το ποσό των 15,00 στο λογαριασμό μας:>>

Η Νάουσα απομακρυσμένη γ@μώ την DHL μέσα ?

Να υποθέσω πρέπει να τα σκάσω ?

Τους απάντησα πως είναι απαράδεκτοι στέλνοντας link από Pixmania , έχοντας βάλει στο καλάθι μου μια Ε-5 (αρκετά βαρύτερη) όπου γράφει κόστος με ups express 1-3 μέρες παράδοση 15,99 .

Ρε σεις είναι απαράδεκτοι , μου έστειλαν αυτό :
<<Αγαπητέ πελάτη,
Θέλαμε απλώς να στείλετε το άρθρο σας και διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια παράδοση σε εξωτερικό χώρο στην Ελλάδα.
Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να πληρώσουν τα επιπλέον έξοδα αποστολής που προκύπτουν για την παράδοση με το ποσό των 15,00 στο λογαριασμό μας:>>

Η Νάουσα απομακρυσμένη γ@μώ την DHL μέσα ?

Να υποθέσω πρέπει να τα σκάσω ?

Τρέχα γύρευε, μία από τα ίδια είχα κι εγώ...

ΥΓ. Το πρόβλημα είναι με την UPS, μακάρι να τα έστελναν με την DHL (για τη Γερμανία ισοδυναμεί με το απλό ταχυδρομείο).

Τσέκαρα όμως τιμές στην DHL και μου βγάζει το κόστος από εκεί για εδώ 66 ευρώ και 81 αν επιλέξω flyer .

Δεν βαριέσαι , τώρα που το σκέφτομαι , μου χάλασε (είναι εδώ και καιρό στο συνεργείο) το αυτόματο κιβώτιο στο vito , ούτε ψίχουλα δεν είναι τα 15,00 μπροστά σε εκείνο .
Κακώς ασχολήθηκα , δεν αξίζει και άλλο άγχος .

Να 'μαστε καλά να βγάζουμε (όσο μπορούμε στην εποχή μας) και ας φεύγουν .

Οι τιμές της DHL από Γερμανία είναι ουσιαστικά ταχυδρομείου (έχει αγοράσει την Deutsche Post). Από άλλες χώρες μπορεί να είναι ό,τι 'ναι, ή επίσης συγκεκριμένα πακέτα της DHL από Γερμανία μπορεί να είναι πανάκριβα. Πχ, δες αυτό (με DHL Paket International, κόστος για Ελλάδα 17 ευρώ)

http://www.ebay.de/itm/Apple-iPad-1...iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item3cc3959b8e

Last edited:
Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Τσέκαρα όμως τιμές στην DHL και μου βγάζει το κόστος από εκεί για εδώ 66 ευρώ και 81 αν επιλέξω flyer .

Δεν βαριέσαι , τώρα που το σκέφτομαι , μου χάλασε (είναι εδώ και καιρό στο συνεργείο) το αυτόματο κιβώτιο στο vito , ούτε ψίχουλα δεν είναι τα 15,00 μπροστά σε εκείνο .
Κακώς ασχολήθηκα , δεν αξίζει και άλλο άγχος .

Να 'μαστε καλά να βγάζουμε (όσο μπορούμε στην εποχή μας) και ας φεύγουν .

Αν δεις μερικά ποστ πριν μου το κάνανε και εμένα για Άρτα. Τους είπα δεν το δέχομαι γιατί δεν μου έχει ξαναζητησει ποτέ κανένας στο παρελθόν σε όσες αγορές έχω κάνει από ebay,amazon και απειλησα με αρνητικό Feedback μιας και δεν το αναφέρει πουθενά (μόνο για νησιά λέει ). Μου ζήτησαν συγνώμη μετά από μερικές μέρες και μου το στείλανε χωρίς έξτρα κόστος

Δες μήπως μπερδεύουν τη Νάουσα Ημαθίας με τη Νάουσα Πάρου. Στα νησιά ζητούν περισσότερα μεταφορικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Πάει εκείνη η δουλειά , τα πλήρωσα μιας και έχω ποιο σοβαρά που με απασχολούν και θα πάρουν το feedback που τους αξίζει .

Δες μήπως μπερδεύουν τη Νάουσα Ημαθίας με τη Νάουσα Πάρου. Στα νησιά ζητούν περισσότερα μεταφορικά.

ΤΚ 592 00 , αυτό φτάνει για να μην μπερδέψουν την νησιώτικη με ηπειρωτική Νάουσα .

Πως μπορει να εξηγηθει αυτη η απιστευτη διαφορα στην ποιοτητα των δυο παρακατω φωτογραφιων που τραβηχτηκαν με την ιδια μηχανη με τον ιδιο φακο (Captured with the 40-150mm f4-5.6 Zuiko from the 4/3rd's system, via the MMF-2 adapter) με σχεδον ιδιο διαφραγμα (8/9) και με το ιδιο iso (200) ;
[ Η μια ειναι με προγραμμα Α(perture priority) και η αλλη P(rogram), εχετε παρατηρησει τετοια τραγικη διαφορα μεταξυ των δυο αυτων προγραμματων; ]

http://gmchappell.smugmug.com/Other/Olympus-E-PL1/13342422_j5raf#!i=1003968993&k=ygrWw

http://gmchappell.smugmug.com/Other/Olympus-E-PL1/13342422_j5raf#!i=969884079&k=rJBH9

Δεν ειναι οι μονες που εχουν δυο εντελως διαφορετικα αποτελεσματα στο αλμπουμ του τυπου με ιδιους φακους και ρυθμισεις iso/f.

Για πειτε ρε παιδια γνωμες οσοι την εχετε γιατι λιγο που εψαξα εξηγηση δεν βρηκα. Η μια φωτο μου λεει "παρτην να κανει παρεα στις αλλες", η αλλη φωτο μου λεει "μετριοτητες".

Last edited: