- 10 July 2012
- 2,147
Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας
KNIPEX

Περιορισμός όσον αφορά τα Sleeves της Knipex από Amazon.de
Επειδή υπάρχει ένας περιορισμός ως προς το ύψος/κόστος της παραγγελίας δηλαδή να μην ξεπεράσουμε τα 100 ευρώ γιατί τα μεταφορικά εκτοξεύονται από τα 25 στα 100 ευρώ ηαραγγελία θα γινεται ανά 4α-5ε άτομα.
Ένα παράδειγμα με τα Πρώτα 4α άτομα που εκδήλωσαν πρώτα συμμετοχή.

Ενδιαφέρον εκδήλωσαν και οι παρακάτω :
Επίσης περιμένουμε ειδικές τιμές από το Μέλος drapetis για αγορά ακροχιτώνια της SAS από Καυκά και αναλόγως το κόστος ή και τις προτιμήσεις προχωράμε ανάλογα.
KNIPEX

Περιορισμός όσον αφορά τα Sleeves της Knipex από Amazon.de
Επειδή υπάρχει ένας περιορισμός ως προς το ύψος/κόστος της παραγγελίας δηλαδή να μην ξεπεράσουμε τα 100 ευρώ γιατί τα μεταφορικά εκτοξεύονται από τα 25 στα 100 ευρώ ηαραγγελία θα γινεται ανά 4α-5ε άτομα.
Ένα παράδειγμα με τα Πρώτα 4α άτομα που εκδήλωσαν πρώτα συμμετοχή.

Ενδιαφέρον εκδήλωσαν και οι παρακάτω :
θα με ενδιέφεραν και εμένα αλλά νούμερα 1,5 - 2,5 - 4,0 - 6,0 - 10,0 (50 τεμάχια) άντε λίγα 0,75 που είναι αχρείαστα..(το 0,5 και το 1,0 τα θεωρώ άχρηστα για εμένα)
και τα διπλά τους στα μισά τεμάχια..
Γιάννη αν υπάρχει δυνατότητα θέλω και εγώ.
Αψογος!
Με ενδιαφερουν και εμενα καποια νουμερα και τον Αχιλλεα.
Βρε παλικάρια αντί να κάνετε παραγγελίες από εξωτερικό, γιατί δεν παίρνετε από Καυκα τα ακροχυτώνια της SAS; Τα χρησιμοποιώ πάνω απο 2 χρόνια ποτέ δεν είχα προβλημα. Μια χαρά ποιότητα έχουν και σχεδόν ίδια τιμή. Στο site του ο καυκας δεν έχει ολα τα είδη, στο καταστημα βρίσκεις όλες τις διατομές/τυπους. Ειδικά αν έχεις κάποιον φίλο ηλεκτρολόγο μπορεις να τα παρεις με εκπτωση καλη.
Αν καποιος δεν εχει γνώστο και ενδιαφέρετε μπορεί να έρθει να παμε παρεα σε ενα καταστημα καυκα και να χρησιμοποιήσει την δικια μου εκπτωση. Καταστημα ψυχικόυ βολευει.
Θα περάσω απο καυκά αυριο-μεθαυριο και θα σας πω τις τιμές που παίρνω. Να ξεκαθαρίσω βεβαια οτι η χρωματολογία στον καυκά αλλαζει. Π.χ. το 2,5 ειναι γκρι, το 4,0 πορτοκαλι, το 6,0 πρασινο κλπ. Θα ρώτησω οπως και να έχει και αν δεν σας ενδιαφερει η διαφορετικη χρωματολογια και σας βγαινουν πιο φτηνα μπορουμε να τα αγοράσουμε.