Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

IOANNISTSA

AVClub Addicted Member
10 July 2012
2,147
Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

KNIPEX

Knipex End Sleeves_00.png

Περιορισμός όσον αφορά τα Sleeves της Knipex από Amazon.de

Επειδή υπάρχει ένας περιορισμός ως προς το ύψος/κόστος της παραγγελίας δηλαδή να μην ξεπεράσουμε τα 100 ευρώ γιατί τα μεταφορικά εκτοξεύονται από τα 25 στα 100 ευρώ ηαραγγελία θα γινεται ανά 4α-5ε άτομα.

Ένα παράδειγμα με τα Πρώτα 4α άτομα που εκδήλωσαν πρώτα συμμετοχή.

Knipex End Sleeves_01_001.jpg

Ενδιαφέρον εκδήλωσαν και οι παρακάτω :

θα με ενδιέφεραν και εμένα αλλά νούμερα 1,5 - 2,5 - 4,0 - 6,0 - 10,0 (50 τεμάχια) άντε λίγα 0,75 που είναι αχρείαστα..(το 0,5 και το 1,0 τα θεωρώ άχρηστα για εμένα)
και τα διπλά τους στα μισά τεμάχια..

Γιάννη αν υπάρχει δυνατότητα θέλω και εγώ.

Αψογος!
Με ενδιαφερουν και εμενα καποια νουμερα και τον Αχιλλεα.
Επίσης περιμένουμε ειδικές τιμές από το Μέλος drapetis για αγορά ακροχιτώνια της SAS από Καυκά και αναλόγως το κόστος ή και τις προτιμήσεις προχωράμε ανάλογα.

Βρε παλικάρια αντί να κάνετε παραγγελίες από εξωτερικό, γιατί δεν παίρνετε από Καυκα τα ακροχυτώνια της SAS; Τα χρησιμοποιώ πάνω απο 2 χρόνια ποτέ δεν είχα προβλημα. Μια χαρά ποιότητα έχουν και σχεδόν ίδια τιμή. Στο site του ο καυκας δεν έχει ολα τα είδη, στο καταστημα βρίσκεις όλες τις διατομές/τυπους. Ειδικά αν έχεις κάποιον φίλο ηλεκτρολόγο μπορεις να τα παρεις με εκπτωση καλη.

Αν καποιος δεν εχει γνώστο και ενδιαφέρετε μπορεί να έρθει να παμε παρεα σε ενα καταστημα καυκα και να χρησιμοποιήσει την δικια μου εκπτωση. Καταστημα ψυχικόυ βολευει.

Θα περάσω απο καυκά αυριο-μεθαυριο και θα σας πω τις τιμές που παίρνω. Να ξεκαθαρίσω βεβαια οτι η χρωματολογία στον καυκά αλλαζει. Π.χ. το 2,5 ειναι γκρι, το 4,0 πορτοκαλι, το 6,0 πρασινο κλπ. Θα ρώτησω οπως και να έχει και αν δεν σας ενδιαφερει η διαφορετικη χρωματολογια και σας βγαινουν πιο φτηνα μπορουμε να τα αγοράσουμε.

Καλησπέρα παιδες!

Σας παραθέτω τις τιμές που παιρνω στα ακροχυτώνια απο Καυκα. Οι τιμες ΔΕΝ συνμπεριλαμβανουν ΦΠΑ 23%. Δυστυχώς εκανε καποιο λάθος στο τιμολόγιο ο πωλητης και δεν μου έβαλε τις τιμες για μονές διατομές πάνω απο 2,5 mm2 και οταν το είδα ήμουν ηδη σπιτι και ήταν αργά. Απλα για να παρετε μια ιδέα απο τις τιμές του καυκά έχω εκτπωση 32%.

Οπότε έχουμε και λέμε.

απο 0,50 mm2 μέχρι 1,5 mm2 η τιμή ειναι ιδια στα 0,72 Ευρώ τα 100 τμχ

2,5 mm2 στα 0,90 Ευρώ τα 100 τμχ

Για τα ακροχυτώνια που χωράνε 2 καλώδια ίδιας διατομής εχουμε :

2 x 2,5 mm2 στα 1,88 Ευρώ τα 100 τμχ

2 x 4 mm2 στα 4,82 Ευρώ τα 100 τμχ

2 x 6 mm2 στα 5,64 Ευρώ τα 100 τμχ

Επειδή δεν έχω χρονο τώρα να τσεκάρω αν οι τιμές τις Knipex ερχονται πιο φτηνά ή αν ο καυκάς ειναι πιο φτηνός, σε αυτα τα πλαισια τιμών θα ειναι και τα υπολοιπα ακροχυτώνια που λειπουν. Η μαρκα των ακροχυτωνίων ειναι SAS.

Last edited:
Σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου.

Εκ πρώτης όψεως είναι φτηνότερα.

Εάν μπορείς κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα πάρε και τιμές για τα υπόλοιπα για να μπορέσουμε να βγάλουμε κόστος ανά άτομο για όσους επιλέξουν SAS.

Θα τσεκάρω επίσης εάν οι τιμές σου είναι 32% φτηνότερες από τις τιμές που ανακοινώνει στο Site και θα ενημερώσω.

Σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου.

Εκ πρώτης όψεως είναι φτηνότερα.

Εάν μπορείς κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα πάρε και τιμές για τα υπόλοιπα για να μπορέσουμε να βγάλουμε κόστος ανά άτομο για όσους επιλέξουν SAS.

Θα τσεκάρω επίσης εάν οι τιμές σου είναι 32% φτηνότερες από τις τιμές που ανακοινώνει στο Site και θα ενημερώσω.

Οι τιμές που παρέθεσε ο drapetis είναι κατά περίπου 26% φτηνότερες σε σχέση με τις τιμές που ανακοινώνει στο Site του ο Καυκά.

Γενικώς είναι φτηνότερες από KNIPEX οπότε όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον ας παραθέσουν την προτίμησή τους, KNIPEX από Amazon.de ή SAS από Καυκά.

Μπορούν να γίνουν παραγγελίες και KNIPEX και SAS, για KNIPEX ο μόνος περιορισμός είναι αυτός που ανέφερα ως προς το σύνολο, μέχρι 100 ευρώ 25 ευρώ μεταφορικά/πάνω από 100 ευρώ 100 ευρώ μεταφορικά !! οπότε παραγγελίες μέχρι 100 ευρώ ανά 4α άτομα.

Εγώ ενδιαφέρομαι ακόμα . Προτιμώ καυκα, αλλά δεν με χαλάνε κ τα knipex.

Μέχρι στιγμής 3 Μέλη.

Θα περιμένουμε μέχρι Αύριο και θα προχωρήσουμε σε Παραγγελία ...

Οι Ποσότητες είναι ενδεικτικές και θα οριστικοποιηθούν πριν την Παραγγελία

Knipex End Sleeves_01_004.png

Παιδες λόγο φορτου εργασίας έχω περιορισμένο χρονο, οποτε αν τελικά θελετε απο καυκα κατι, ενημερώστε με με προσωπικό μηνυμα διότι μου ερχεται ειδοποιηση ενώ στο φορουμ μπορει και να μην το δω!

Εάν συμφωνούν οι

• toasted
  • pmitsios

μπορούμε να παραγγείλουμε και χωρίς μόνωση με επιπλέον 10 ευρώ ανά Μέλος ...

Knipex End Sleeves_01_006.png