Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Κάνεις λαθος Μιχάλη. Ειναι στα 50 της και μορφωμενη σε καλη θεση σε τραπεζα παντα στην επαρχια( αυτο λεει πολλα).
Ειναι ομως συνομωσιολογος οποτε αυτο τα λεει ολα...

Ποια εμπιστοσύνη λες?

Εδώ σου λένε ότι ο ιός είναι κόλπο ή ότι το εμβόλιο έχει τσιπάκι ή έχει ουσία με το όνομα λουσιφεράση.

Το θέμα δεν αφορά εμπιστοσύνη, πρόκειται για καμένους στον εγκέφαλο.

Και είναι πολλοί αυτοί και το χειρότερο είναι ότι τα μέτρα αν δεν εφαρμόζονται από όλους δεν λειτουργούν

Άντε τώρα εσύ να τους εξηγήσεις ότι δεν υπάρχει ουσία λουσιφεράση ή ότι δεν υπάρχει τεχνολογία για ένα φτιάχνουν τόσο μικρά τσιπάκια.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κάνεις λαθος Μιχάλη. Ειναι στα 50 της και μορφωμενη σε καλη θεση σε τραπεζα παντα στην επαρχια( αυτο λεει πολλα).

Το άτομο που μου έλεγε ότι το εμβόλιο έχει λουσιφεράση, έχει πτυχίο στα μαθηματικά και διδακτορικό στην επιστήμη των υπολογιστών.

Πάρε να καταλάβεις τώρα τι είδους συμπλέγματα μπορεί να τον οδηγούν σε τέτοιες κοτσάνες.

Για αυτό είπα ότι πλέον δεν έχω το κουράγιο να εξηγώ.

Του είπα "ΟΚ μην το κάνεις το εμβόλιο" και ησύχασα.

Λουσιφεράση....εκ του λατινικού lucifer : εωσφόρος ! Άστα να παν' στο διάολο! :flipout:

Η λουσιφεράση στην πραγματικότητα είναι ένζυμο, άσχετα αν δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι στα νέα εμβόλια.

Οι αντιδράσεις βιοφωταύγειας χρησιμοποιούν ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) ως πηγή ενέργειας. Η δομή των μορίων που παράγουν φως διαφέρει από είδος σε είδος, αλλά σε όλα δίνεται το γενικό όνομα λουσιφερίνη. Όταν οι πυγολαμπίδες λάμπουν, η λουσιφερίνη οξειδώνεται παράγοντας ένα διεγερμένο σύμπλοκο, το οποίο μεταπίπτει πάλι στη βασική κατάσταση, απελευθερώνοντας ένα φωτόνιο, ακριβώς όπως η αντίδραση χημειοφωταύγειας της λουμινόλης που περιγράφεται στο Πλαίσιο 1. Ωστόσο, οι πυγολαμπίδες δε χρησιμοποιούν υπεροξείδιο του υδρογόνου και σιδηρικυανιούχο κάλιο για να οξειδωθεί η λουσιφερίνη. Αντίθετα χρησιμοποιούν μοριακό οξυγόνο και ένα ένζυμο που ονομάζεται λουσιφεράση (αυτό είναι επίσης ένα γενικό όνομα - οι λουσιφεράσες ποικίλουν από είδος σε είδος).

https://www.scienceinschool.org/el/2011/issue19/chemiluminescence#fig6

https://el.wikipedia.org/wiki/Πυγολαμπίδα

Η συνομωσιολογία είναι περίπλοκο ψυχολογικό φαινόμενο. Υπό διάφορες μορφές πάντα υπήρχε. Δεισιδαιμονίες, προλήψεις, μάγια, κλπ.
Το γεγονός ότι στην εποχή μας έχει τέτοια έξαρση, ως γενικότερο κοινωνικό φαινόμενο πρέπει να ερμηνευτεί και όχι αποκλειστικά ψυχολογικό.

Η λουσιφεράση στην πραγματικότητα είναι ένζυμο, άσχετα αν δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι στα νέα εμβόλια.

Οι αντιδράσεις βιοφωταύγειας χρησιμοποιούν ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) ως πηγή ενέργειας. Η δομή των μορίων που παράγουν φως διαφέρει από είδος σε είδος, αλλά σε όλα δίνεται το γενικό όνομα λουσιφερίνη. Όταν οι πυγολαμπίδες λάμπουν, η λουσιφερίνη οξειδώνεται παράγοντας ένα διεγερμένο σύμπλοκο, το οποίο μεταπίπτει πάλι στη βασική κατάσταση, απελευθερώνοντας ένα φωτόνιο, ακριβώς όπως η αντίδραση χημειοφωταύγειας της λουμινόλης που περιγράφεται στο Πλαίσιο 1. Ωστόσο, οι πυγολαμπίδες δε χρησιμοποιούν υπεροξείδιο του υδρογόνου και σιδηρικυανιούχο κάλιο για να οξειδωθεί η λουσιφερίνη. Αντίθετα χρησιμοποιούν μοριακό οξυγόνο και ένα ένζυμο που ονομάζεται λουσιφεράση (αυτό είναι επίσης ένα γενικό όνομα - οι λουσιφεράσες ποικίλουν από είδος σε είδος).

https://www.scienceinschool.org/el/2011/issue19/chemiluminescence#fig6

https://el.wikipedia.org/wiki/Πυγολαμπίδα

Δεν μιλάνε για ένζυμα Κωνσταντίνε...

Μιλάνε ότι βάζουν δαιμονικές ουσίες.

Δεν φοβούνται μη φωσφωρίζουν, φοβούνται μη γίνουν υβρίδια ερπετών .

Αστα σου λέω

Το άτομο που μου έλεγε ότι το εμβόλιο έχει λουσιφεράση, έχει πτυχίο στα μαθηματικά και διδακτορικό στην επιστήμη των υπολογιστών.

Πάρε να καταλάβεις τώρα τι είδους συμπλέγματα μπορεί να τον οδηγούν σε τέτοιες κοτσάνες.

Άλλο ειδικότητα, εξειδίκευση πάνω σε συγκεκριμένο αντικείμενο Χρήστο και άλλο Παιδεία.

Όσον αφορά την κατανόηση του κόσμου που τον περιβάλλει, δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα σιδερά, ένα ξυλουργό, ένα ψυκτικό, ένα οικοδόμο, ένα εργάτη γης, ένα ράφτη. Ο καθένας από αυτούς μπορεί να ξέρει καλά το αντικείμενο του. Αλλά η κατανόηση του κόσμου και του περιβάλλοντος χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από την τυπική μότφωση. Χρειάζεται Παιδεία. Που είναι κάτι ευρύτερο. Και περιλαμβάνει στοιχεία από όλους τους γνωστικούς τομείς. Μας στενοχωρεί βέβαια, διότι υποτίθεται ότι τα μαθηματικά είναι η βάση για τη θεμελίωση της ορθολογικής σκέψης, αλλά δεν είναι έτσι.

Εδώ που τα λέμε οι κοινωνικές επιστήμες, Ιστορία, Ανθρωπολογία, Νομική (εν μέρει, έχω αμφιβολίες) και πάνω από όλα η Φιλοσοφία, είναι πιο κατάλληλες για την ανάπτυξη κριτικής σκέψης που είναι το θεμέλιο της αληθινής Παιδείας.

Εγώ σε αρνητές του εμβολίου λέω "ωραία, μην το κάνεις εσύ για να έρθει πιο γρήγορα η σειρά μου". Το δοκίμασες αυτό;

Μακαρι να ηταν ετσι ...

Μας εχουν καταταξει κατα ηλικιες ... εδω και 2 μηνες.

Δεν βλεπω ΟΥΤΕ Μαιο να ρχεται η σειρα μας.

Με 200.000 εμβολιασμους τον μηνα .... ουτε Ιουνιο.

Οποτε δεν πα να παιζουμε τις κουμπαρες μεταξυ μας .... Η PFIZER-MODERNA-ASTRAZENECA oτι προσταξει.

Αρνητες εμβολιου ειναι ευφυολογημα .... ΑΝ οι παροχεις γινουν οι ιδιοι αρνητες (χρονοδιαγραμματων).

Ελα, δειτε το from the bright side .... θα κανετε της Johnson&Johnson (που ειναι 1 δοση και με 96% επιτυχια).

Καπου κοντα στον Σεπτεμβριο ....

Γνωρίζει κανείς σας το πρόγραμμα εμβολιασμών; Όχι χρονικά, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι με τις παρούσες συνθήκες παράδοσης δόσεων δεν υπάρχει. Εννοώ τις προτεραιότητες...

Kατι ακουσα οτι δεν θα ειναι μονο ηλικιακα τα κριτηρια.
Οι εκπαιδευτικοι ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιασθουν πριν απο μας (50αρηδες).
Γιατι το ιικο φορτιο μεσα στα σχολεια ... χτυπαει κανονακι (400 points).
Απο την αλλη, λενε οτι το ιικο φορτιο μεσα στα σπιτια χτυπαει κανονακι.
Οποτε, οποιος ειναι μπερδεμενος ... νογαει ορθα ! :proud:

Εγώ σε αρνητές του εμβολίου λέω "ωραία, μην το κάνεις εσύ για να έρθει πιο γρήγορα η σειρά μου". Το δοκίμασες αυτό;

Εγω τελευταια σε αντρες αρνητες τους ρωταω αν θυμουνται τι εκαναν στον στρατο και αν ξερουν τι ηταν/παρενεργειες. Το 100% μεχρι τωρα με κοιτανε σα χανοι και η κουβεντα συνεχιζεται με μπαλα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τοτε δεν ειχαν ιντερνετ ομως να ενημερωνονται

Τωρα εχουμε πηξει στην ενημερωση και στις αποψεις.

Τοτε δεν ειχαν ιντερνετ ομως να ενημερωνονται

Τωρα εχουμε πηξει στην ενημερωση και στις αποψεις.

Ισχυει αυτο. Αλλα δεν ψαχνουν να δουνε τι "τσιπακια" εχουν απο τον στρατο ή τι παρενεργειες θα εχουν τα παιδια τους που θα τα κανουνε.
Επισης παιρνουν απτο απλο ντεπον μεχρι ολα τα φαρμακα χωρις να διαβαζουν παρενεργειες ή να τους νοιαζουν.
Ξανα επισης οταν εχουν θεμα υγειας εμπιστευονται τυφλα τους γιατρους και την επιστημη, αλλα εκ του ασφαλους τζαμπα μαγκες και αρνητες.
Εγω δεν ασχολουμαι πλεον πανω απο 20sec/arniti.

Εγω τελευταια σε αντρες αρνητες τους ρωταω αν θυμουνται τι εκαναν στον στρατο και αν ξερουν τι ηταν/παρενεργειες. Το 100% μεχρι τωρα με κοιτανε σα χανοι και η κουβεντα συνεχιζεται με μπαλα.

Τότε δεν είχαν βγει τόσο μικρά τσιπακια

Προσωπικά στο στρατό σε πολλούς έκαναν τρία εμβόλια σε μένα μόνο ένα γιατί έβλεπαν στο βιβλιάριο υγείας ότι τα είχα κάνει

Status
Not open for further replies.