Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Δεν μιλάνε για ένζυμα Κωνσταντίνε...

Μιλάνε ότι βάζουν δαιμονικές ουσίες.

Δεν φοβούνται μη φωσφωρίζουν, φοβούνται μη γίνουν υβρίδια ερπετών .

Αστα σου λέω

Kανενα εμβολιο που να γινεσαι υβριδιο γατας θα εχουμε ; Γιατι θα μ'ενδιεφερε. :music-smiley-005::award::HTEHETH63:

Εγω εκανα ΕΠΤΑ (στο στρατο).
Ουτε καν θυμαμαι, ποιο ηταν για ποια (ασθενεια).
Καποιες μερες, περπατουσα ... ως μεθυσμενη ορνιθα.

Κι εγω το 98 θυμάμαι 5 ή 7 εμβολια. Καβάλα σε 3 ή 4 πάγκους και μας έκαναν τα εμβόλια διπλά, με έναν νοσοκομείο σε κάθε πλευρά. Δύο-τρεις μπροστά από εμένα λιποθύμησαν

Εγώ αν και φρέσκος (2010), δε θυμάμαι τίποτα. Θυμάμαι πως με τρυπήσανε, αλλά δε θυμάμαι τι, πως, και πόσα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι εκείνον το χειμώνα δεν κρύωσα ούτε μια φορά, παρά τα γερμανικά σκοπέτα στους -3.

Θα τους πάρει 4-5 χρόνια μέχρι να το καταλάβουν, σε καμιά 10αριά χρόνια από τώρα τους βλέπω πάλι μέσα.
Σκέψου τα πανεπιστήμια πως θα βουλιάξουν, αλλά και πόσες εταιρίες θα φύγουν για να πάνε την έδρα τους σε γειτονικές χώρες που είναι ακόμη μέλη της Ε.Ε.

Μάλλον δεν έχουν δει το walking dead για να καταλάβουν ότι χωρίς συνεργασία τους τρώει ο ντορβάς...

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Θα τους πάρει 4-5 χρόνια μέχρι να το καταλάβουν, σε καμιά 10αριά χρόνια από τώρα τους βλέπω πάλι μέσα.
Σκέψου τα πανεπιστήμια πως θα βουλιάξουν, αλλά και πόσες εταιρίες θα φύγουν για να πάνε την έδρα τους σε γειτονικές χώρες που είναι ακόμη μέλη της Ε.Ε.

Συνάδελφοι Άγγλοι ετοιμάζουν βαλίτσες για Γερμανία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το αυτο ελπιζουμε και για τα καταστηματα λιανικης τους.

Μακάρι, αν και η Ολλανδία προσφέρεται περισσότερο για εμπορικές επιχειρήσεις σε Αγγλόφωνους.

Μωρε ας πανε Ιρλανδια, ας πανε ομως .....καθονται και κλαινε την μοιρα τους.

Σημερα μιλουσα με εκπροσωπο του μεγαλυτερου καταστηματος του ειδους και λεει οτι ολα πανε καλα.....και εχουν πολλους πελατες που πληρωνουν δασμους με ευχαριστηση.

Καλα με επεισε :flipout:

Θα φορεσουν για καποιο καιρο το προσωπειο του "ολα πανε καλα" και μετα θα ξυπνησουν ταραγμενοι.

Το αυτό εύχομαι, αλλά δεν ξέρω αν τελικά γίνει. Μην ξεχνάμε είναι πολύ εγωϊστές οι αγγλοι, έχουν ακόμα στο DNA τους το σύνδρομο της "αυτοκρατορίας" , κι ας μας φαίνεται εμάς αστείο.

Τα πανεπιστήμια έχουν ανακοινώσει ήδη αυξημένες τιμές (έχω άμεση επαφή λόγω των παιδιών μου) αλλά δεν ξέρω αν θα τους πτοήσει επειδή θα χάσουν τους ευρωπαίους. Ο λόγος λέγεται ΚΙΝΑ. Απειρα κινεζάκια από εκατομύρια εκατομυριούχους κινέζους πατεράδες, φοιτούν (και μάλιστα με αυξημένα δίδακτρα) παρόλο που είναι με όριο. Ως γνωστόν όλα τα πανεπιστήμια έχουν θέσει ποσοστά πόσο κόσμο θα δέχονται από κάθε κράτος. Πολύ απλά θα βγάλουν αυτό το όριο και θα λένε καλώς τα κινεζάκια τα ζουμπουρλούδικα. Οπως και να το κάνουμε έχει δημιουργήσει benchmark η Αγγλία στις σπουδές. Κακά τα ψέματα.

Μωρε ας πανε Ιρλανδια, ας πανε ομως .....καθονται και κλαινε την μοιρα τους.

Σημερα μιλουσα με εκπροσωπο του μεγαλυτερου καταστηματος του ειδους και λεει οτι ολα πανε καλα.....και εχουν πολλους πελατες που πληρωνουν δασμους με ευχαριστηση.

Καλα με επεισε :flipout:

Θα φορεσουν για καποιο καιρο το προσωπειο του "ολα πανε καλα" και μετα θα ξυπνησουν ταραγμενοι.

Πλάκα πλάκα δεν θα έπρεπε ήδη το amazon να είναι Ιρλανδία; Κι όμως δεν βλέπω να έχει κάνει καμιά κίνηση. Αν δεν κουνιέται το Amazon ποιός θα κουνηθεί; Το μαγαζάκι της γειτονιάς;

Δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει.

Καταρχην το amazon UK δεν μπορει να φυγει. Υπαρχει και η τεραστια αγορα και πολυ καταναλωτικη μαλιστα του ιδιου του UK.

Η λογικη λεει οτι ειτε θα αναβαθμισουν πχ το γερμανικο καταστημα ειτε θα φτιαξουν ενα ακομα σε ιρλανδικο εδαφος.

Πως προστεθηκαν προσφατα το ολλανδικο και το σουηδικο στα Online αναζητηρια προιοντων ?

Κοινωνικη αποστασιοποιηση στην Λεγαιωνα εν καιρω κορωνοΙου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Status
Not open for further replies.