Κάνεις λαθος Μιχάλη. Ειναι στα 50 της και μορφωμενη σε καλη θεση σε τραπεζα παντα στην επαρχια( αυτο λεει πολλα).
Ειναι ομως συνομωσιολογος οποτε αυτο τα λεει ολα...
δεν υπάρχει τεχνολογία για ένα φτιάχνουν τόσο μικρά τσιπάκια.
Λουσιφεράση....εκ του λατινικού lucifer : εωσφόρος ! Άστα να παν' στο διάολο!![]()
Η συνομωσιολογία είναι περίπλοκο ψυχολογικό φαινόμενο. Υπό διάφορες μορφές πάντα υπήρχε. Δεισιδαιμονίες, προλήψεις, μάγια, κλπ.Κάνεις λαθος Μιχάλη. Ειναι στα 50 της και μορφωμενη σε καλη θεση σε τραπεζα παντα στην επαρχια( αυτο λεει πολλα).
Ειναι ομως συνομωσιολογος οποτε αυτο τα λεει ολα...
Η λουσιφεράση στην πραγματικότητα είναι ένζυμο, άσχετα αν δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι στα νέα εμβόλια.
Οι αντιδράσεις βιοφωταύγειας χρησιμοποιούν ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) ως πηγή ενέργειας. Η δομή των μορίων που παράγουν φως διαφέρει από είδος σε είδος, αλλά σε όλα δίνεται το γενικό όνομα λουσιφερίνη. Όταν οι πυγολαμπίδες λάμπουν, η λουσιφερίνη οξειδώνεται παράγοντας ένα διεγερμένο σύμπλοκο, το οποίο μεταπίπτει πάλι στη βασική κατάσταση, απελευθερώνοντας ένα φωτόνιο, ακριβώς όπως η αντίδραση χημειοφωταύγειας της λουμινόλης που περιγράφεται στο Πλαίσιο 1. Ωστόσο, οι πυγολαμπίδες δε χρησιμοποιούν υπεροξείδιο του υδρογόνου και σιδηρικυανιούχο κάλιο για να οξειδωθεί η λουσιφερίνη. Αντίθετα χρησιμοποιούν μοριακό οξυγόνο και ένα ένζυμο που ονομάζεται λουσιφεράση (αυτό είναι επίσης ένα γενικό όνομα - οι λουσιφεράσες ποικίλουν από είδος σε είδος).
https://www.scienceinschool.org/el/2011/issue19/chemiluminescence#fig6
https://el.wikipedia.org/wiki/Πυγολαμπίδα
Άλλο ειδικότητα, εξειδίκευση πάνω σε συγκεκριμένο αντικείμενο Χρήστο και άλλο Παιδεία.Το άτομο που μου έλεγε ότι το εμβόλιο έχει λουσιφεράση, έχει πτυχίο στα μαθηματικά και διδακτορικό στην επιστήμη των υπολογιστών.
Πάρε να καταλάβεις τώρα τι είδους συμπλέγματα μπορεί να τον οδηγούν σε τέτοιες κοτσάνες.
Για αυτό είπα ότι πλέον δεν έχω το κουράγιο να εξηγώ.
Του είπα "ΟΚ μην το κάνεις το εμβόλιο" και ησύχασα.
Το άτομο που μου έλεγε ότι το εμβόλιο έχει λουσιφεράση, έχει πτυχίο στα μαθηματικά και διδακτορικό στην επιστήμη των υπολογιστών.
Πάρε να καταλάβεις τώρα τι είδους συμπλέγματα μπορεί να τον οδηγούν σε τέτοιες κοτσάνες.
Για αυτό είπα ότι πλέον δεν έχω το κουράγιο να εξηγώ.
Του είπα "ΟΚ μην το κάνεις το εμβόλιο" και ησύχασα.
Εγώ σε αρνητές του εμβολίου λέω "ωραία, μην το κάνεις εσύ για να έρθει πιο γρήγορα η σειρά μου". Το δοκίμασες αυτό;
Τοτε δεν ειχαν ιντερνετ ομως να ενημερωνονται
Τωρα εχουμε πηξει στην ενημερωση και στις αποψεις.
Τότε δεν είχαν βγει τόσο μικρά τσιπακιαΕγω τελευταια σε αντρες αρνητες τους ρωταω αν θυμουνται τι εκαναν στον στρατο και αν ξερουν τι ηταν/παρενεργειες. Το 100% μεχρι τωρα με κοιτανε σα χανοι και η κουβεντα συνεχιζεται με μπαλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.