Πάντως, η είδηση είναι για πολλά γέλια αν τη διαβάσεις. Τόσο την ίδια τη μήνυση, όσο και το ποιος την κατέθεσε, τι έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια, και γιατί.
Δεν προλαβα, φιλτατε.
Δεν προλαβα ....
Γατάκια!
Πάρτε παπαγάλο να ελέγχει αν αυτό που είναι στο πιάτο το βάζετε και στο στόμα σας!
Ο έλεγχος ξεκινάει από το πιάτο, σκαρφαλώνει πάνω στο πιρούνι να παρακολουθήσει όλη την πορεία και χώνει και το κεφάλι μέσα στο στόμα να σιγουρευτεί ότι αυτό που τρως δεν του αρέσει!![]()
Εχεις χασει που ηρθες εδω τοσο "αργα".
Απο το 2006 μεχρι το 2011 βαρια βαρια εχουν γινει τρομακτικες στιχομυθιες και μαχες. ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ λεμε
Η πιο μαπρουτοκαπνισμενη κατηγορια τοτε ηταν το δικαναλο και το hiend.
Δεν βλέπω την ώρα να ξημερώσει Πέμπτη για να πάω να φέρω την Μιμίκα μου στο σπίτι.
άντε με το καλό!
καταλαβαίνω την αγωνία σου.
Ξέρω ότι με καταλαβαίνεις. Είναι πολλοί πραγματικοί φιλόζωοι εδώ.
Χτες το βράδυ, με έπιασε μαύρη στενοχώρια, ούτε ξέρω πως μπόρεσα να κοιμηθώ.
Αύριο θα έχουμε χαρές και πανηγύρια.
Εν τω μεταξύ τα?ίσα όπως πάντα όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς και εμφανίστηκε και νέα γάτα.![]()
εσείς να προσέχετε όταν τρώτε, μην τον καταπιεί κανείς καταλάθος!!![]()
Σας ευχαριστώ εκ μέρους της Χρύσας για τα σχόλιά σας.
Παρεπιπτόντως,η Χρύσα τρέφεται με χάδια.
Φίλε την Χρύσα δεν την αλλάζω με καμία,τόσο για την συμπεριφορά της όσο και για την ομορφιά της.Το είχα βρει το καυμένο 3 μηνών περίπου βουτηγμένο σε ασβέστη.Μόνο;; πρωτεϊνες δεν θέλει;;; :speechless-smiley-0
να αλλάξουμε την Χρύσα με ένα απο τα δικά μου, γιατί έχω πήξει στο σκ@τό;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.