Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Μάλλον κλασσικές ηλίθιες geo-protected μαλακίες. Για τον ίδιο λόγο που δε μπορώ εγώ να δω τα μισά ελληνικά streaming.

Πάντως, η είδηση είναι για πολλά γέλια αν τη διαβάσεις. Τόσο την ίδια τη μήνυση, όσο και το ποιος την κατέθεσε, τι έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια, και γιατί.

Mαλιστα !

Ολα αυτα για λιγα cookies ?
Γιατι δεν με πειθει ο προστατευτικος αλτρουισμος των Βρυξελων ?
Δηλαδη, ελεγχει την κορυφη του παγοβουνου ... και απο κατω ... σκυλοψαρα και μεδουσες !

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πάντως, η είδηση είναι για πολλά γέλια αν τη διαβάσεις. Τόσο την ίδια τη μήνυση, όσο και το ποιος την κατέθεσε, τι έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια, και γιατί.

Δεν προλαβα, φιλτατε.
Δεν προλαβα ....

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν προλαβα, φιλτατε.
Δεν προλαβα ....

Να στο κάνω sum up: μια εταιρία που βγάζει φωτογραφίες για κολλεγιο-events, άρα έχασε λεφτά με όλη αυτή τη φάση, συνεργάστηκε με έναν "ακροδεξιό ακτιβιστή", που τυχαίνει να είναι και ο τύπος ο οποίος έκανε μήνυση στον Ομπάμα επειδή "δεν ήταν Αμερικανός", και μηνύουν την Κίνα για ολόκληρο το ΑΕΠ της επειδή "ανέπτυξε βιολογικό όπλο" σε "παράνομο εργαστήριο".

Εγώ τα'χω γράψει και δίπλα, η επικαιρότητα εδώ καθημερινά είναι σα να βλέπεις επιθεώρηση Σεφερλή.

Eδω ομως ..... θα χε γινει ΚΟΚΚΙΝΟΣ ο σβερκος του απ'την σφαλιαρα.
Μονο εκει ..... αφηνονται τετοια φρουτα να ευδοκιμουν !

Η κανω λαθος ?

Γατάκια!
Πάρτε παπαγάλο να ελέγχει αν αυτό που είναι στο πιάτο το βάζετε και στο στόμα σας!
Ο έλεγχος ξεκινάει από το πιάτο, σκαρφαλώνει πάνω στο πιρούνι να παρακολουθήσει όλη την πορεία και χώνει και το κεφάλι μέσα στο στόμα να σιγουρευτεί ότι αυτό που τρως δεν του αρέσει! :flipout:

εσείς να προσέχετε όταν τρώτε, μην τον καταπιεί κανείς καταλάθος!! :flipout::flipout::flipout:

Εχεις χασει που ηρθες εδω τοσο "αργα".

Απο το 2006 μεχρι το 2011 βαρια βαρια εχουν γινει τρομακτικες στιχομυθιες και μαχες. ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ λεμε :flipout:

Η πιο μαπρουτοκαπνισμενη κατηγορια τοτε ηταν το δικαναλο και το hiend.

Ηρωικές εποχές...

Δεκάδες σελίδες καυγάδες για πέτρες... :laugh:

Δεν βλέπω την ώρα να ξημερώσει Πέμπτη για να πάω να φέρω την Μιμίκα μου στο σπίτι.

άντε με το καλό!
καταλαβαίνω την αγωνία σου.

Ξέρω ότι με καταλαβαίνεις. Είναι πολλοί πραγματικοί φιλόζωοι εδώ.

Χτες το βράδυ, με έπιασε μαύρη στενοχώρια, ούτε ξέρω πως μπόρεσα να κοιμηθώ.

Αύριο θα έχουμε χαρές και πανηγύρια.

Εν τω μεταξύ τα?ίσα όπως πάντα όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς και εμφανίστηκε και νέα γάτα. :flipout:

Ξέρω ότι με καταλαβαίνεις. Είναι πολλοί πραγματικοί φιλόζωοι εδώ.

Χτες το βράδυ, με έπιασε μαύρη στενοχώρια, ούτε ξέρω πως μπόρεσα να κοιμηθώ.

Αύριο θα έχουμε χαρές και πανηγύρια.

Εν τω μεταξύ τα?ίσα όπως πάντα όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς και εμφανίστηκε και νέα γάτα. :flipout:

διαδίδονται γρήγορα τα καλά νέα :flipout:

πάω να ανεβάσω κάτι νέες φωτό στο "ζώα και άνθρωπος" γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ..
εδώ φοβάμαι ότι θα μας πάρει στι κυνήγι ο Μάνος τόσες γάτες που μαζέψαμε! :flipout:

εσείς να προσέχετε όταν τρώτε, μην τον καταπιεί κανείς καταλάθος!! :flipout::flipout::flipout:

Το βλαμμένο, όταν το παρακάνει το βάζω στο κλουβί.
Και αρχίζει να φωνάζει "μπαμπά! Μαμά! Που είσαι;" :flipout:

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Σας ευχαριστώ εκ μέρους της Χρύσας για τα σχόλιά σας.
Παρεπιπτόντως,η Χρύσα τρέφεται με χάδια.

Μόνο;; πρωτεϊνες δεν θέλει;;; :speechless-smiley-0

να αλλάξουμε την Χρύσα με ένα απο τα δικά μου, γιατί έχω πήξει στο σκ@τό;; :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μόνο;; πρωτεϊνες δεν θέλει;;; :speechless-smiley-0

να αλλάξουμε την Χρύσα με ένα απο τα δικά μου, γιατί έχω πήξει στο σκ@τό;; :flipout:
Φίλε την Χρύσα δεν την αλλάζω με καμία,τόσο για την συμπεριφορά της όσο και για την ομορφιά της.Το είχα βρει το καυμένο 3 μηνών περίπου βουτηγμένο σε ασβέστη.

Μίά ακόμα συνέπεια της καραντίνας:
Web Cameras σε έλλειψη!

Web Κάμερες που πριν ένα μήνα κόστιζαν 25-35 ευρώ και με Full HD ανάλυση έχουν εξαφανιστεί ολότελα από την αγορά. Κάντε αναζήτηση στο Skroutz, Best Price και στις γνωστές αλυσσίδες, E-Shop, Πλαίσιο, κλπ. και θα το διαπιστώσετε. Όλα τα τρέχοντα μοντέλα σε λογικές τιμές αναφέρονται ως εξαντλημένα! Ακόμα και σε περιφερειακά μαγαζιά δε βρίσκεις κάτι.
Μόνο από τα 200 ευρώ και πάνω βρίσκεις.

Καμιά πρόταση;
Αν τυχόν δείτε κάπου Web Κάμερα σε λογική τιμή και άμεσα διαθέσιμη, γράψτε ένα μηνυματάκι εδώ μέσα. Ψάχνω για την αδελφή μου, είναι καθηγήτρια και χρειάζεται επειγόντως...

Status
Not open for further replies.