Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Εμενα ρωτας βρε; Δες που το θες να το μεταφερουν οι διαχειριστες της κατηγοριας.

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νίκο, εσύ περίμενα να το έχεις αυτό :smile:

Το είχε κανένας; Έκδοση 1971. Το είχα λιώσει από το διάβασμα, είχα δοκιμάσει όσα μπορούσα να κάνω με τα διαθέσιμα υλικά.

p14695.jpg

Kαι για Ικαρων πηγαινα (... με τετοιο avatar, για ΤΙ ΑΛΛΟ πηγαινα !!!!)
Ομως δυσχρωματοψια ΚΑΙ μυωπια .... εκλεισαν την πορτα (γρηγορα-γρηγορα).
Και βεβαια με 1.90 δεν θα βολευομουν τελεια σε κανενα cockpit !

Και εγώ μικρός ήθελα να γίνω πυροσβέστης γιατί έπαιζα με φωτιές και νερά. Αλλά ή ζωή είναι κακούργα :flipout:

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Για Ικάρων ή για δυσχρωματοψία στρατηγέ; Ή και τα δύο;

Για Ικάρων Νικόλα...
Εγώ δεν είχα δυσχρωματοψία, άλλα προβλήματα είχα. :flipout:
Μου μονόγραψαν την κόλλα στην άλγεβρα γιατί μιλούσαμε με το διπλανό μου... Και πήρα τον πούλο βέβαια γιατί "δεν συμβαδίζει αυτό που κάνεις μ´αυτό που πας να γίνεις" όπως μου εξήγησαν.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Για Ικάρων Νικόλα...
Μου μονόγραψαν την κόλλα στην άλγεβρα γιατί μιλούσαμε με το διπλανό μου... Και πήρα τον πούλο βέβαια γιατί "δεν συμβαδίζει αυτό που κάνεις μ´αυτό που πας να γίνεις" όπως μου εξήγησαν.

Ο δικαστής Dredd σε επιτηρούσε;;

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Για Ικάρων Νικόλα...

Εγώ πάλι πήγα πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις και μετά δεν πήγα στις γραπτές γιατί... πήγα διακοπές! :flipout:

Κοινώς, τεμπελιά!

Ήξερα όμως ότι περνούσα στο πολυτεχνείο* οπότε ήταν πολύ χλωμό να αφήσω τις παραλίες στην Κύπρο για να πάω να γράφω διαγωνίσματα.

Σε αυτό ελπίζανε και οι γονείς μου που δεν θέλανε την ικάρων με τίποτε.

* τα παλιά εκείνα χρόνια τις εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές τις έδινες χωριστά και όχι μαζί με τις πανελλήνιες όπως έγινε μετά.

Κάποιοι γίνοντσι πιλότοι των αιθέρων από τις σχολές και κάποιοι άλλοι γίνονται πιλότοι από το έδαφος.
Ποτέ δεν είναι αργά! :grandpa:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτή τη χρονιά εκτός από την πανδημία:

-εξερράγη το Κρακατόα
-αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί
-γίνονται σεισμοί κάθε τρεις και λίγο
-πήρε φωτιά το Τσερνόμπιλ.

Τι μας λείπει;

Εξωγήινοι Εισβολείς φυσικά!

Τώρα θα'λεγα κάτι για γρουσουζιά, γρουσούζηδες και κατσικοπόδαρους, αλλά δεν μπορώ, διότι κινδυνεύω να παραβιάσω κάθε παρελθόντα, παρόντα και μελλοντικό κανονισμό! :cool: :hahaha: :laugh:

Status
Not open for further replies.