fuorigioco1981
AVClub Addicted Member
- 29 November 2007
- 1,496
ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;Μάλλον σε άλλο νήμα απευθυνόσουν έ; Για γράψε που θες να στο μεταφέρουν.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;Μάλλον σε άλλο νήμα απευθυνόσουν έ; Για γράψε που θες να στο μεταφέρουν.
Εμενα ρωτας βρε; Δες που το θες να το μεταφερουν οι διαχειριστες της κατηγοριας.ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;
ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;
Το είχε κανένας; Έκδοση 1971. Το είχα λιώσει από το διάβασμα, είχα δοκιμάσει όσα μπορούσα να κάνω με τα διαθέσιμα υλικά.
![]()
?...και εξ' άλλου εγώ για Ικάρων πήγαινα (καταραμένη δυσχρωματοψία).. Η φυσική ήταν τρίτη μου επιλογή..
Για Ικάρων ή για δυσχρωματοψία στρατηγέ; Ή και τα δύο;
Για Ικάρων Νικόλα...
Εγώ δεν είχα δυσχρωματοψία, άλλα προβλήματα είχα.![]()
Μου μονόγραψαν την κόλλα στην άλγεβρα γιατί μιλούσαμε με το διπλανό μου... Και πήρα τον πούλο βέβαια γιατί "δεν συμβαδίζει αυτό που κάνεις μ´αυτό που πας να γίνεις" όπως μου εξήγησαν.
Δεν ήθελα ποτέ να γίνω πιλότος, έχω πρόβλημα γιατρέ μου? :grandpa:
Για Ικάρων Νικόλα...
Εγώ δεν είχα δυσχρωματοψία, άλλα προβλήματα είχα.![]()
Μου μονόγραψαν την κόλλα στην άλγεβρα γιατί μιλούσαμε με το διπλανό μου... Και πήρα τον πούλο βέβαια γιατί "δεν συμβαδίζει αυτό που κάνεις μ´αυτό που πας να γίνεις" όπως μου εξήγησαν.
Ώχ... Να κι ο άλλος...![]()
Τώρα θα'λεγα κάτι για γρουσουζιά, γρουσούζηδες και κατσικοπόδαρους, αλλά δεν μπορώ, διότι κινδυνεύω να παραβιάσω κάθε παρελθόντα, παρόντα και μελλοντικό κανονισμό!Αυτή τη χρονιά εκτός από την πανδημία:
-εξερράγη το Κρακατόα
-αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί
-γίνονται σεισμοί κάθε τρεις και λίγο
-πήρε φωτιά το Τσερνόμπιλ.
Τι μας λείπει;
Εξωγήινοι Εισβολείς φυσικά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.