fuorigioco1981
AVClub Addicted Member
- 29 November 2007
- 1,487
ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;Μάλλον σε άλλο νήμα απευθυνόσουν έ; Για γράψε που θες να στο μεταφέρουν.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;Μάλλον σε άλλο νήμα απευθυνόσουν έ; Για γράψε που θες να στο μεταφέρουν.
Εμενα ρωτας βρε; Δες που το θες να το μεταφερουν οι διαχειριστες της κατηγοριας.ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;
ναι μπερδεύτηκα! αλλά που να το βάλω;
Το είχε κανένας; Έκδοση 1971. Το είχα λιώσει από το διάβασμα, είχα δοκιμάσει όσα μπορούσα να κάνω με τα διαθέσιμα υλικά.
![]()
?...και εξ' άλλου εγώ για Ικάρων πήγαινα (καταραμένη δυσχρωματοψία).. Η φυσική ήταν τρίτη μου επιλογή..
Για Ικάρων ή για δυσχρωματοψία στρατηγέ; Ή και τα δύο;
Για Ικάρων Νικόλα...
Εγώ δεν είχα δυσχρωματοψία, άλλα προβλήματα είχα.![]()
Μου μονόγραψαν την κόλλα στην άλγεβρα γιατί μιλούσαμε με το διπλανό μου... Και πήρα τον πούλο βέβαια γιατί "δεν συμβαδίζει αυτό που κάνεις μ´αυτό που πας να γίνεις" όπως μου εξήγησαν.
Δεν ήθελα ποτέ να γίνω πιλότος, έχω πρόβλημα γιατρέ μου? :grandpa:
Για Ικάρων Νικόλα...
Εγώ δεν είχα δυσχρωματοψία, άλλα προβλήματα είχα.![]()
Μου μονόγραψαν την κόλλα στην άλγεβρα γιατί μιλούσαμε με το διπλανό μου... Και πήρα τον πούλο βέβαια γιατί "δεν συμβαδίζει αυτό που κάνεις μ´αυτό που πας να γίνεις" όπως μου εξήγησαν.
Ώχ... Να κι ο άλλος...![]()
Τώρα θα'λεγα κάτι για γρουσουζιά, γρουσούζηδες και κατσικοπόδαρους, αλλά δεν μπορώ, διότι κινδυνεύω να παραβιάσω κάθε παρελθόντα, παρόντα και μελλοντικό κανονισμό!Αυτή τη χρονιά εκτός από την πανδημία:
-εξερράγη το Κρακατόα
-αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί
-γίνονται σεισμοί κάθε τρεις και λίγο
-πήρε φωτιά το Τσερνόμπιλ.
Τι μας λείπει;
Εξωγήινοι Εισβολείς φυσικά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.