Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
Προφανώς όχι, αλλά ούτε 50 = 70!
Και ένας 50άρης μπορεί να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από 40άρηδες ή 35άρηδες παρατημένους.
Διονυση,
μηπως επικεντρωνομαστε στις εξαιρεσεις για να αποφυγουμε τον κανονα ?
Ποιος ειναι ο κανονας ? Ο 70αρης που αποδιδει ως 50αρης ? Η ο 50αρης που αποδιδει ως 30αρης ?
Οτι βιβλιο και να διαβασεις, τα σηραγγωδη του πεους, διατηρουν το ΒΕΛΤΙΣΤΟ της αποδοσης τους
μεταξυ 20 και 40 ετων (αν θελω να ειμαι αυστηροτερος, μεχρι τα 35). Μετα, σταδιακα, πολυ σταδιακα,
πεφτει η επιδοση της αψογης αιματωσης των συρραγγωδων. Αυτα λεει η επιστημη (οχι εγω).
Ομως .... προθεση μου ΔΕΝ ηταν να "τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε" (....).
Προθεση μου ηταν να δειξω στον Πετειναρακη, οτι ΕΓΩ (και ισως μονο εγω) νιωθω μια σχετικη
ΗΡΕΜΙΑ που δεν βαραει το ταμπουρλο σε τετοιο βαθμο, ωστε να σκοτεινιαζει η συνειδηση μου
απο την στερηση που ΔΕΝ μπορω να περιπτυσομαι με ΚΑΘΕ ποθητο θυληκο που εισερχεται
στο οπτικο μου πεδιο (κατι που ισχυε για παραπανω απο το μισο της ζωης μου και απλα ...
με .... ε-ξ-ο-υ-θ-ε-ν-ω-σ-ε).
Δεν ειναι δυνατον, κατι τετοιο, να ΜΗΝ μπορει να γινει αντιληπτο απο ενα φορουμ με ηλικιες
γυρω στα 40 (και παραπανω). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .... απλα δεν ειναι !
Δηλαδη, μεχρι ποτε θα ειναι χαραγμενο πανω στα μετωπα μας ".... κασμας ετοιμος, απικο και σουζα" ..... ?
Τα 80 ? Τα 90 ? Τα 100 ? Απο την μια ο κακομοιρης ο εγκεφαλος (οτι πιο δημοκρατικο) και απο την αλλη
οι Ερινυες οι ορμονες (οτι πιο απολυταρχικο). Δεν προκυπτει ΚΑΜΙΑ εξουθενωση (τοσες δεκαετιες) ?