Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Eιμαστε τοσο παιδια (εδω μεσα) που δεν μπορουμε να δεχθουμε το αυτονοητο ?
Δηλαδη, 20 = 50 ?

Προφανώς όχι, αλλά ούτε 50 = 70!
Και ένας 50άρης μπορεί να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από 40άρηδες ή 35άρηδες παρατημένους.

ακριβως ετσι
ενας μη καπνιστης που ασκειται σε τακτικη βαση
μπορει να κρατιεται καλυτερα απο 40αρη που κανει τα ακριβως αντιθετα..

Ο πενηντάρης, ο πενηντάρης
είναι ένας νέος της εποχής
Κυκλοφοράει σαν εικοσάρης,
κι είναι ωραίος σαν εραστής

Κύριοι,
Σας επαναφέρω στο 2020. Ένας από τους κύριους λόγους που η ματαιοδοξία έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Προσωπικά, δε θυμάμαι με νοσταλγία τα χρόνια που ο my best friend που λένε οι Άγγλοι, διέκοπτε κάθε 2 λεπτά κάθε σκέψη μου με παρατηρήσεις του στυλ "τι ωραίο κορμί" ή τα βασανιστικά χρόνια της εφηβείας που η σκέψη αυτή κυριαρχούσε σε ένα εγκέφαλο που οι ορμόνες είχαν το πάνω χέρι.
Νομίζω ότι κάπως έχει γαληνέψει ο νους μου κι ότι έχει προστεθεί ένας βαθμός ελευθερίας στην προσωπικότητά μου.
Τέσπα, ίσως ισχύει το "όσα δεν φτάνει η αλεπού", "ματαιότης ματαιοτήτων" κι άλλα τέτοια κοινότυπα.
Προσωπικά νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο γελοίο από τους 50άρηδες που κυκλοφορούν σαν καρικατούρες 20 χρονων. Αυτό και για γυναίκες και για άνδρες.

...Μου θυμίσατε εκείνη την ανεπανάληπτη ταινία του Λογοθετίδη, που σε όποιαν πήγαινε να τα ρίξει εύρισκε τον γυιό του μπροστά και έρριχνε την φοβερή ατάκα : "Πως απο' δω....Γιωργάκη;".....

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δηλαδή πώς πρέπει να είναι ο 50άρης βρε παιδιά;
Υπέρβαρος με μπυροκοιλιές, αγύμναστος και να παίρνει ασανσέρ για να κατεβεί από τον 1ο όροφο; Και όλ'αυτά για να εμπίπτει σε κάποια θλιβερά στερεότυπα;
Προφανώς ο χρόνος περνάει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραδινόμαστε αμαχητί! Είτε ψυχολογικά είτε σωματικά.

@skakinen, εννοείται όχι στις μπυροκοιλιές και στη σωματική κατάπτωση.
Απλώς λέω ότι δεν είμαστε πια τζόβενα να γυρίζει το κεφάλι κάθε φορά που βλέπουμε μια ωραία κορμοστασιά (για τον εαυτό μου μιλάω). Και τη διατροφή μας προσέχουμε και τη γυμναστική μας κάνουμε και τα αθλήματα που αγαπάμε.

@skakinen, εννοείται όχι στις μπυροκοιλιές και στη σωματική κατάπτωση.
Απλώς λέω ότι δεν είμαστε πια τζόβενα να γυρίζει το κεφάλι κάθε φορά που βλέπουμε μια ωραία κορμοστασιά (για τον εαυτό μου μιλάω). Και τη διατροφή μας προσέχουμε και τη γυμναστική μας κάνουμε και τα αθλήματα που αγαπάμε.
Μα εννοείται ότι γυρίζουμε το κεφάλι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που βλέπουμε μια ωραία κορμοστασιά.Τι να κάνουμε δηλαδή;
Nα τρέχουμε μόνο στα γυμναστήρια και το καλοκαίρι να πηδάμε τα...κύματα;

@ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. (δεν μπορώ να μαντέψω και την ηλικία σου).
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν το γυρίζω με την ίδια σβελτάδα και σίγουρα όχι με τις ίδιες πρώτες σκέψεις που έκανα μέχρι πριν μερικά χρόνια.
Η ομορφιά, όπως και να το κάνουμε είναι ομορφιά, δεν περνά απαρατήρητη και δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Εδώ καθόμαστε και θαυμάζουμε αγάλματα. Θα αγνοήσουμε το real thing in flesh and blood ? Ποτέ !
Θα ήταν βλασφημία απέναντι στο έργο της φύσης.

Ο πενηντάρης, ο πενηντάρης
είναι ένας νέος της εποχής
Κυκλοφοράει σαν εικοσάρης,
κι είναι ωραίος σαν εραστής
ο ζαμπετας βεβαια τα ελεγε για τον πενηνταρη του 60..
τον προπολεμικο δηλαδη..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Προφανώς όχι, αλλά ούτε 50 = 70!
Και ένας 50άρης μπορεί να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από 40άρηδες ή 35άρηδες παρατημένους.

Διονυση,
μηπως επικεντρωνομαστε στις εξαιρεσεις για να αποφυγουμε τον κανονα ?
Ποιος ειναι ο κανονας ? Ο 70αρης που αποδιδει ως 50αρης ? Η ο 50αρης που αποδιδει ως 30αρης ?
Οτι βιβλιο και να διαβασεις, τα σηραγγωδη του πεους, διατηρουν το ΒΕΛΤΙΣΤΟ της αποδοσης τους
μεταξυ 20 και 40 ετων (αν θελω να ειμαι αυστηροτερος, μεχρι τα 35). Μετα, σταδιακα, πολυ σταδιακα,
πεφτει η επιδοση της αψογης αιματωσης των συρραγγωδων. Αυτα λεει η επιστημη (οχι εγω).

Ομως .... προθεση μου ΔΕΝ ηταν να "τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε" (....).
Προθεση μου ηταν να δειξω στον Πετειναρακη, οτι ΕΓΩ (και ισως μονο εγω) νιωθω μια σχετικη
ΗΡΕΜΙΑ που δεν βαραει το ταμπουρλο σε τετοιο βαθμο, ωστε να σκοτεινιαζει η συνειδηση μου
απο την στερηση που ΔΕΝ μπορω να περιπτυσομαι με ΚΑΘΕ ποθητο θυληκο που εισερχεται
στο οπτικο μου πεδιο (κατι που ισχυε για παραπανω απο το μισο της ζωης μου και απλα ...
με .... ε-ξ-ο-υ-θ-ε-ν-ω-σ-ε).

Δεν ειναι δυνατον, κατι τετοιο, να ΜΗΝ μπορει να γινει αντιληπτο απο ενα φορουμ με ηλικιες
γυρω στα 40 (και παραπανω). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .... απλα δεν ειναι !
Δηλαδη, μεχρι ποτε θα ειναι χαραγμενο πανω στα μετωπα μας ".... κασμας ετοιμος, απικο και σουζα" ..... ?
Τα 80 ? Τα 90 ? Τα 100 ? Απο την μια ο κακομοιρης ο εγκεφαλος (οτι πιο δημοκρατικο) και απο την αλλη
οι Ερινυες οι ορμονες (οτι πιο απολυταρχικο). Δεν προκυπτει ΚΑΜΙΑ εξουθενωση (τοσες δεκαετιες) ?

ε για ολους ισχυει
αλλες συνθηκες διαβιωσης τοτε..
και για τις κυριες ισχυει
βλεπεις σε ταινιες του 60
35 αρες και ειναι- δειχνουν
σαν τις σημερινες 50ρες..

H Christie Brinkley, ΔΕΝ θα ειχε καμια τυχη, την δεκαετια του 60.
Η επιστημη στην Κοσμετικη .... απλα εκανε αλματα μετα το 1980.
Αλλα κυριως μετα το 2010 !

Μου φαίνεται το thread πρέπει να γίνει με invitation only για άνδρες, με τίτλο "Όσα λένε οι Άντρες Μεταξύ τους" και φωτό Γιάννη Πουλόπουλο. Κύριοι προσοχή μη διαρρεύσουν τα μυστικά αντρών στα πρώτα -ήντα στο άλλο φύλο! :lol: εννοείται.

Πλακα πλακα υπαρχει/υπηρχε ποτέ γυναικα στο φορουμ;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπαρχει ακομα (η Καλλη Συνοδινου).
Αλλα ειναι αρκετα ωριμη και εξυπνη ωστε να αποφυγει (εμπλοκη).
Δεν ειναι οτι δεν μπορει να κανει ΕΜΕΝΑ με τα κρεμμυδακια.
Ειναι οτι δεν μπορει να προβλεψει ποσοι φερελπιδες πουρεϊντζερς
θα πεταχθουν απο το ξεκαρφωτο (και θα της χαλασουν την μερα).

Eφερα εγω μια, πριν καιρο (με ψευδωνυμο Aerin).
Γνωριζει τον τροπο που αντιλαμβανομαι τις σχεσεις, δεν συμφωνει,
αλλα δεχεται αλλες πλευρες του χαρακτηρα μου, πιο αισιοδοξες
και γιαυτο ... πιο διαχειρισιμες και αρα ωφελιμες (για την ιδια).
Φυσικα, το site με τις απειραριθμες κυλλιομενες κατηγοριες και
υποκατηγοριες την ζαλισε (και εφυγε). Ηθελε πιο απλη δομη.

Η ετσι με εκανε να καταλαβω .... who knows ?

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Καποτε μπορει και να υπηρχαν, μετα ηρθε ο Μανος

Χαχαχα

Εγω παντως διαβαζω πως ειναι ο μονος που εφερε γυναικα στο φορουμ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Not open for further replies.