Ναι είναι πολύ δυσάρεστο. Είχε πολύ καλό όνομα στη Πάρο ο μακαρίτης. Και η γυναίκα του είναι εξαιρετική. Πολύ εργατική και προκομένη γυναίκα. Αγωνίστρια της ζωής. Πολύ αξιοπρεπείς άνθρωποι και οι δύο.Τρομακτικό Στέλιο..
Το θέμα είναι αν είχαν υποκείμενα νοσήματα, γιατί αν δεν είχαν είναι ακόμα χειρότεραΝαι είναι πολύ δυσάρεστο. Είχε πολύ καλό όνομα στη Πάρο ο μακαρίτης. Και η γυναίκα του είναι εξαιρετική. Πολύ εργατική και προκομένη γυναίκα. Αγωνίστρια της ζωής. Πολύ αξιοπρεπείς άνθρωποι και οι δύο.
Το θέμα είναι αν είχαν υποκείμενα νοσήματα, γιατί αν δεν είχαν είναι ακόμα χειρότερα
Έλα Νίκο όλα καλά, εμένα επαγγελματικά δεν με επηρέασε καθόλου λόγω φύσης της δουλειάςΠου είσαι εσύ Νικόλα;; Όλα εντάξει με την πολύ δύσκολη σαιζόν που περάσαμε όλοι;
Ο δήμαρχος ήταν στα 64, η μάνα του δεν ξέρω.Το θέμα είναι αν είχαν υποκείμενα νοσήματα, γιατί αν δεν είχαν είναι ακόμα χειρότερα
Έλα Νίκο όλα καλά, εμένα επαγγελματικά δεν με επηρέασε καθόλου λόγω φύσης της δουλειάς
Όπως ξέρεις η εστίαση την έφαγε κατακούτελα
Σε καμμία περιοχή δεν έκαναν τεστ σε αντιπροσωπευτικό δείγμα. Όπου βρίσκουν πολλά κρούσματα σε αναλογία του πληθυσμού λαμβάνουν μέτρα.Επίσης τα θετικά τεστ που διενεργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και έφτασαν στο +10% θετικά ήταν τυχαίο δείγμα όπως πρέπει για να χαρακτηριστεί αξιόπιστο;
Αυτοι που πήγαν εθελοντικά σε μεγάλο ποσοστό ήταν άνθρωποι με συμπτώματα που πήγαν με αγωνία για να δουν αν είναι θετικοί κάνοντας ένα δωρεάν τεστ.
Αυτό γιατί δεν λαμβάνεται υπόψη στο +10% θετικοτητας?
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης τα θετικά τεστ που διενεργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και έφτασαν στο +10% θετικά ήταν τυχαίο δείγμα όπως πρέπει για να χαρακτηριστεί αξιόπιστο;
Αυτοι που πήγαν εθελοντικά σε μεγάλο ποσοστό ήταν άνθρωποι με συμπτώματα που πήγαν με αγωνία για να δουν αν είναι θετικοί κάνοντας ένα δωρεάν τεστ.
Αυτό γιατί δεν λαμβάνεται υπόψη στο +10% θετικοτητας?
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.