PublicDomain
AVClub Addicted Member
- 10 June 2007
- 2,625
περαστικά! τουλάχιστον μετά θα κυκλοφορείτε ελεύθερα!
Αυτη ειναι η παγιδα.....Δεν πρεπει.
Καταρχην κανεις δεν ειναι σιγουρος αν θα ξανακολλησει συντομα και το κυριοτερο ΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ θα τον βρει.....
Πετυχαίνω συνέχεια άτομα χωρίς μάσκα. Οχι στην πόλη. Έχω καιρό να κατέβω. Στα περίχωρα. Μπορει να ακουστω ρατσιστής , αλλα άτομα συγκεκριμένης εθνικότητας που αυτο τον καιρό απασχολουνται στις ελιές πηγαίνουν μαζί στην δουλειά 5-5 σε ένα αγροτικο και δεν φοράνε μάσκες. Κάποιοι μαζεύονται και σε σπίτια και κάθονται χωρις μάσκες στο μπαλκόνι με τις ώρες. Σήμερα έκαναν καποια έργα έξω από το σπίτι μου για το αποχετευτικο και απο τους τρεις εργάτες οι δυο είχαν την μάσκα στο πιγούνι... και πετυχαίνω συνέχεια ζευγάρια άνω των 50 οταν παω βόλτα το σκύλο που κάνουν την βόλτα τους χωρις μάσκες. Και όλα αυτά μου χτυπάνε άσχημα γιατι βγαινεις έξω και ζήτημα να δεις 10 άτομα και πάλι βλέπεις να μην ακολουθούν τα μέτρα. Πριν λίγο πήγα να πάρω φάρμακα από το φαρμακειο και είχαν στήσει τραπεζάκι στο πεζοδρόμιο 5 ατομα και την μάσκα στο πιγούνι όλοι...Ας πουνε όσοι είναι από Θεσσαλονίκη αν αληθεύει η φήμη ότι εκεί είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλη χώρα από θέμα εφαρμογής των μέτρων.. Δεν είναι δυνατόν μια πόλη 1εκ να έχει περισσότερα κρούσματα από την Αθήνα των 5
Για την Αθήνα και όσο έχω κυκλοφορήσει μπορώ να πω ότι τα μέτρα τηρούνται υποδειγματικά στο 90% τουλάχιστον.. Όταν βλέπω σε ατελείωτη συνοικιακή ευθεία να φοράνε μάσκα κανονικά και σωστά, χωρις να βρίσκεται ανθρωπος σε ακτινα 100μ καταλαβαίνετε ότι πάμε καλά.. Παρεάκια και εφήβους τουλάχιστον στη δίκη μου περιοχή δεν έχω δει να μαζεύονται πλέον πουθενά
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Δημοκρατης ημουν μια ζωη (οχι νεοδημοκρατης, Δημοκρατης) αλλα εικαζω οτι
ΑΝ οι γονεις ΔΕΝ μπορεσουν να ελεγξουν την κατασταση, τοτε μια ΟΛΙΚΗ 7ημερη
απαγορευση κυκλοφοριας στην πολη ... κρινεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ (ακομη και απο ατομα
που ουτε να ακουσουν κατι τετοιο).
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.