Μόλις είχα μια ωραιότατη εμπειρία με τις κάρτες της Εθνικής στο super market.
Με 2 κάρτες με 3 λογαριασμούς συνολικά δεν μπόρεσα να πληρώσω λογαριασμό 68 ευρώ.
Έβγαζε συνεχώς μήνυμα ή ότι το pin ήταν λάθος (δεν ήταν) ή ότι υπερέβαινε το όριο (δεν το υπερέβαινα).
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Και καλά οι άνθρωποι στο super market με ξέρουν και προθυμοποιήθηκαν και μου τα στείλανε στο σπίτι όπου πλήρωσα με μετρητά, την ξεφτίλα που πήρα μπροστά στους άλλους πελάτες ποιος μου την αποζημιώνει? την ταλαιπωρία?
Φυσικά πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και εδώ και μισή ώρα ακούω "αυτή τη στιγμή όλοι οι εκπρόσωποι μας είναι απασχολημένοι, παρακαλούμε περιμένετε".
Συμπέρασμα:
- προσέξτε μηπως έχει πέσει το δίκτυο τους και δεν μπορείτε να πληρώσετε.
- Η Εθνική Τράπεζα γ@μ!9τ@ι
ΥΓ. μόλις έκλεισε αυτόματα και η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μη χ3σw!
Eγώ πλήρωσα 25 ευρώ τηλεφώνημα στο call center της Eθνικής για να μου πιστοποιήσουν το ebanking με sms verification. 25 λεπτά αναμονής στο αριθμό που έχουν γραμμένο πίσω απο τις κάρτες τους! Σε κλέβουν με το νόμο και δεν μπορείς να βρεις πουθενά το δίκιο σου.
Με Πειραιώς την έχω πατήσει δύο φορές...Μόλις είχα μια ωραιότατη εμπειρία με τις κάρτες της Εθνικής στο super market.
Με 2 κάρτες με 3 λογαριασμούς συνολικά δεν μπόρεσα να πληρώσω λογαριασμό 68 ευρώ.
Έβγαζε συνεχώς μήνυμα ή ότι το pin ήταν λάθος (δεν ήταν) ή ότι υπερέβαινε το όριο (δεν το υπερέβαινα).
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Και καλά οι άνθρωποι στο super market με ξέρουν και προθυμοποιήθηκαν και μου τα στείλανε στο σπίτι όπου πλήρωσα με μετρητά, την ξεφτίλα που πήρα μπροστά στους άλλους πελάτες ποιος μου την αποζημιώνει? την ταλαιπωρία?
Φυσικά πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και εδώ και μισή ώρα ακούω "αυτή τη στιγμή όλοι οι εκπρόσωποι μας είναι απασχολημένοι, παρακαλούμε περιμένετε".
Συμπέρασμα:
- προσέξτε μηπως έχει πέσει το δίκτυο τους και δεν μπορείτε να πληρώσετε.
- Η Εθνική Τράπεζα γ@μ!9τ@ι
ΥΓ. μόλις έκλεισε αυτόματα και η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μη χ3σw!
Αυτές τι σου φταίνε Χρήστο ??![]()
Σήμερα Πειραιώς πήγα να κάνω fast καταθεση στο λογαριασμό μου και αντί αυτού μου έβγαλε φάκελο για κανονική κατάθεση που θα φανεί την Δευτέρα, τους πήρα και τους ξέχεσα το μεσημέρι !!!
Έχω ακόμα πολλούς φίλους που δουλεύουν στην Εθνική. Δείξτε κατανόηση. Η πίεση που έχει φάει η πληροφορική της τράπεζας είναι αφόρητη. Τους έχουν ζητήσει (έχω χάσει το μέτρημα) για νιοστή χρονιά στη σειρά να μειώσουν το λειτουργικό κόστος της τράπεζας.Όλα αυτά γιατί όπως είπα η Εθνική Τράπεζα γ@μ!9τ@ι.
Είναι φτηνιάρηδες του κερατά. Βάζουν πολύ λίγα άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο και φυσικά όταν παρουσιαστεί κρίση πήζουν τα πάντα.
Οι πελάτες? στα @@ τους.
Οι CEO να είναι καλά να γελάνε που είχανε την φαεινή ιδέα να δίνουν διακοποδάνεια τα οποία πληρώσαμε εμείς που δεν τα πήραμε.
Είμαι έξαλλος γιατί μου έχει ξανασυμβεί σε βενζινάδικο.
Βάζεις τη βενζίνη και δεν μπορείς να πληρώσεις.
Και καλά εδώ είναι μικρό μέρος και σε αφήνουνε να φύγεις και να πας να φέρεις χρήματα.
Αν σου συμβεί σε ταξίδι?
Τι στα σκατά κάνουνε? Ποιος θα πληρώσει την ταλαιπωρία και την ξεφτίλα που τρώμε?
Οι καημένες οι κοπελίτσες που κάνουν βάρδια σαββατόβραδο να γίνονται σάκος του box και οι πραγματικά υπεύθυνοι να την περνάνε φίνα?
Αν δεν λειτουργούν εγγυημένα οι κάρτες τους πως τολμάνε να βάζουν προμήθεια αν πας επί τόπου να αποσύρεις τα χρήματα σου?
Άσε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες για ένα μεγάλο ποσοστό των ελληνικών εταιρειών στο τι πολιτική υπάρχει για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων...Η teamviewer έχει ανοίξει γραφεία στα Γιάννενα και έχει προσλάβει πολλούς προγραμματιστές.
Μεταξύ αυτών και ένα φιλικό μου πρόσωπο.
Για να καταλάβουν οι δικοί μας πως σκέφτεται μια σοβαρή εταιρεία: τους πληρώνει τα μαθήματα για να μάθουν Γερμανικά και δεν ξέρω πόσα ταξίδια τους έχει στείλει στην Γερμανία στα κεντρικά.
Χαζοί είναι και μπαίνουν σε τέτοιο κόπο και έξοδα?
Κάθε άλλο!
Και οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι και η αποδοτικότητα/παραγωγικότητα τους έχει ανέβει.
Εδώ η παραγωγικότητα κοιτάνε να ανέβει μειώνοντας τα έξοδα για το χαρτί υγείας.
Η teamviewer έχει ανοίξει γραφεία στα Γιάννενα και έχει προσλάβει πολλούς προγραμματιστές.
Μεταξύ αυτών και ένα φιλικό μου πρόσωπο.
Για να καταλάβουν οι δικοί μας πως σκέφτεται μια σοβαρή εταιρεία: τους πληρώνει τα μαθήματα για να μάθουν Γερμανικά και δεν ξέρω πόσα ταξίδια τους έχει στείλει στην Γερμανία στα κεντρικά.
Χαζοί είναι και μπαίνουν σε τέτοιο κόπο και έξοδα?
Κάθε άλλο!
Και οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι και η αποδοτικότητα/παραγωγικότητα τους έχει ανέβει.
Εδώ η παραγωγικότητα κοιτάνε να ανέβει μειώνοντας τα έξοδα για το χαρτί υγείας.
《Ο Μικρός Κύκλος είναι του Αέρα.Εντυπωσιακή Αλω σήμερα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Δεν έχω δει ξανά τετοιο μέγεθος.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.