Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
...και δίπλα στον ευαγγελισμό να δίνουν μάχη και να βλέπουν βεγγαλικά. Λίγο Σουρεάλ η κατάσταση νομίζω έπρεπε ειδικά φέτος χωρίς κόσμο να είναι πιο σεμνά.

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ε τι να κανουμε να βγαλουν και τον επιταφιο ? Μαχη για την ζωη δινουν δεν θρηνουμε μονον τους νεκρους.

Σεμνο ηταν αυτο που βλεπαμε εμεις απο την ταρατσα μας και ωραιο για τα ματια μας σοου πυροτεχνηματων.

Δεν τους εβγαλαν και κανταδα με σκυλαδικα.

Αν το σκεφτείτε αυτό δεν συμβαίνει μια ζωή και υπό Κ.Σ.; (κανονικές συνθήκες)

Την ίδια στιγμή που κάποιοι διασκεδάζουν σε σκυλάδικα, συναυλίες κλπ άλλοι χαροπαλευουν στα νοσοκομεία.

Την ίδια στιγμή κάποιος κλαίει κάποιος γελάει. Ακόμα και σε πόλεμο.

Την ίδια στιγμή, κάποιος γεννιέται και κάποιος πεθαίνει.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αν το σκεφτείτε αυτό δεν συμβαίνει μια ζωή και υπό Κ.Σ.; (κανονικές συνθήκες)

Την ίδια στιγμή που κάποιοι διασκεδάζουν σε σκυλάδικα, συναυλίες κλπ άλλοι χαροπαλευουν στα νοσοκομεία.

Την ίδια στιγμή κάποιος κλαίει κάποιος γελάει. Ακόμα και σε πόλεμο.

Την ίδια στιγμή, κάποιος γεννιέται και κάποιος πεθαίνει.

Σωστά τα λέτε αλλά υπάρχει μια αντίθεση διαφορετικη. Πχ τι νόημα έχει να στολίζεις το Σύνταγμα καλύτερα από κάθε άλλη φορά αλλά παράλληλα να μην θες να το επισκέπτεται κόσμος για συνωστισμό.
Τι νόημα έχουν οι φωταγωγήσεις και τα βεγγαλικά αν δεν υπάρχει κόσμος η τέλος πάντων η ατμόσφαιρα να είναι διαφορετικη. Για την εικόνα;
Φέτος δεν κατάλαβα τίποτα από γιορτές. Οκ την υγεία μας να έχουμε θα έρθουν και αλλα Χριστούγεννα. Το να κατέβω Σύνταγμα να βγάζω σελφι με τα δέντρα Ε μου ήταν κάπως χαζό..
Την ίδια αίσθηση είχε και αρκετός κόσμος που μίλησα στη δουλειά.. Μόνοι αρκετοί, με γονείς επαρχία καμία αίσθηση για γιορτές και χαρές

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Αθήνα για το μεταλλαγμένο στέλεχος

Στη χώρα μας εντοπίστηκε το μεταλλαγμένο στέλεχος του COVID-19. Σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7, το νέο στέλεχος εντοπίστηκε σε ταξιδιώτες που επέστρεψαν στη χώρα μας, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο.

Κάνανε όμως ρεβεγιόν στο Ντουμπάϊ! :bang:

Σωστά τα λέτε αλλά υπάρχει μια αντίθεση διαφορετικη. Πχ τι νόημα έχει να στολίζεις το Σύνταγμα καλύτερα από κάθε άλλη φορά αλλά παράλληλα να μην θες να το επισκέπτεται κόσμος για συνωστισμό.
Τι νόημα έχουν οι φωταγωγήσεις και τα βεγγαλικά αν δεν υπάρχει κόσμος η τέλος πάντων η ατμόσφαιρα να είναι διαφορετικη. Για την εικόνα;
Φέτος δεν κατάλαβα τίποτα από γιορτές. Οκ την υγεία μας να έχουμε θα έρθουν και αλλα Χριστούγεννα. Το να κατέβω Σύνταγμα να βγάζω σελφι με τα δέντρα Ε μου ήταν κάπως χαζό..
Την ίδια αίσθηση είχε και αρκετός κόσμος που μίλησα στη δουλειά.. Μόνοι αρκετοί, με γονείς επαρχία καμία αίσθηση για γιορτές και χαρές

Σε κάθε πόλεμο, ένα σημαντικό κομμάτι είναι το να θυμάσαι για τι πολεμάς. Καλά κάνανε και στολίσαν, καλά κάνανε και το παράκαναν με τα πυροτεχνήματα, που μπορούσαν όλοι να δουν από τα μπαλκόνια τους, καλά κάναν και μας έδειξαν ότι ακόμα, όσο σκατά και να'ναι τα πράγματα, είμαστε ακόμα εδώ, και -μάλλον- φάγαμε το γάιδαρο, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την επαναφορά στην κανονικότητα.

Μαλλον δεν ειδες τις εικονες... "κοσμος" υπηρχε και το διασκεδαζε... οπως στη Μυτηληνη για παραδειγμα που εβλεπα κατι αλλες... υπηρχε "κοσμος" που το γιορταζε οταν οι πολιτες ηταν "τα κεφαλια μεσα"... και αλλου.

Τελος παντων οποιος εχει ακομα ματια βλεπει και αυτια ακουει και καταλαβε τι λεω.

Απο αυριο οταν θα βγειτε προσεξτε μην κανεις εχει την μασκα ως την μυτη...

Σχετικά με τα κοκτέιλ εμβολίων, εγώ ξέρω πως αν τα μπερδεύεις χαλιέσαι...
Έτσι είχαν κάνει και έναν αλκοολικό που του έβαζαν ότι περίσσευε από την ταβέρνα σε κοκτέιλ και τα είχε δει όλα ο άνθρωπος στην υπόλοιπη ζωή του.
Σχετικό, άσχετο? να κλάψω ή να γελάσω?

Σχετικά με τα κοκτέιλ εμβολίων, εγώ ξέρω πως αν τα μπερδεύεις χαλιέσαι...

Η μέθοδος "στου κασίδη το κεφάλι", που λένε.....Το θέμα είναι ποιός είναι ο κασίδης;

Δεν ξερω με ποιο σκεπτικο ... 1 δοση Pfizer + 1 δοση Moderna ... φερνουν οποιοδηποτε επιθυμητο αποτελεσμα.
Στην δικη μου αντιληψη ... ΔΕΝ επιφερουν καμια ιαση. Το συζηταμε, βεβαιως ! Δεν ειμαι επιστημονας.

Δεν έλεγε η άλλη: "Κάθε μέρα μαγειρεύω πατάτες, έχω χάσει την φαντασία μου" ?

Ε, εμάς μας προσφέρουν ποικιλία και γκρινιάζουμε :guitarist:

Ελα να ανεβαινει λιγο το ηθικο δω μεσα :smash: ... αφιχθη η νεα κολεξιον αντιικης προστασιας !

132543881_195861998937530_3280677233213994015_o.jpg

... αυστηρως, για χειμερινους μηνες ! :flute: (.... δεν γνωριζω ΕΣΕΙΣ ποτε θα την εχετε στα χερια σας :flute:)

ΤΗΙS IS SPARTA ! :furious3:..... (μασαμε και καμια τσιχλοφουσκα :rolleyes:)

Η μέθοδος "στου κασίδη το κεφάλι", που λένε.....Το θέμα είναι ποιός είναι ο κασίδης;

- μωραίνει Κύριος ον etc
η
- Εχουν τον Ευρωπαϊκο λαο πλεον σε τετοια υπολοιψη που λενε "οτι τους σερβιρουμε θα το φανε..."

Ενα απο τα δυο. Παντως τα καταφεραν... και αυτοι που ειχαν απολυτη εμπιστοσυνη (γνωριζω και τετοιους) για να το κανουν τωρα αρχιζουν πλεον και το σκεφτονται.
Ακου μειγμα δυο διαφορετικων εμβολιων !!!

Desperate times desperate measures

Aν δεν μπουν οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες στο παιχνιδι να καλυφθει με τα πρωτα εμβολια ο παγκοσμιος πληθυσμος αυτα θα εχουμε.

Δυστυχως αυτες ακομα δεν ειναι ετοιμες.

Δεν ξερω με ποιο σκεπτικο ... 1 δοση Pfizer + 1 δοση Moderna ... φερνουν οποιοδηποτε επιθυμητο αποτελεσμα.
Στην δικη μου αντιληψη ... ΔΕΝ επιφερουν καμια ιαση. Το συζηταμε, βεβαιως ! Δεν ειμαι επιστημονας.

Δεν είναι έτσι τα πραγματα. Τα δυο αυτά περιεχουν την ιδια δραστική ουσία, διαφορετικό περιτύλιγμα. Είναι κάτι σα να παίρνεις ένα φάρμακο και να συνεχίζεις με ένα ίδιο γενόσημο.
Κάπως έτσι χοντρικά. Δεν θα πάθεις και τίποτα αλλά ίσως η δόση να είναι στο περίπου
Τα άλλα όμως (px Astra Zeneca) είναι άλλο πράγμα, εκεί ... ότι κάτσει

Στις 2 μιξαρισμένες δόσεις και δώρο ταλκ από Johnson and Johnson.

Attachments

• 10540776_822910904406712_4594112200568780790_n.jpg
    10540776_822910904406712_4594112200568780790_n.jpg
    12.7 KB · Views: 111
Status
Not open for further replies.