Αν το σκεφτείτε αυτό δεν συμβαίνει μια ζωή και υπό Κ.Σ.; (κανονικές συνθήκες)
Την ίδια στιγμή που κάποιοι διασκεδάζουν σε σκυλάδικα, συναυλίες κλπ άλλοι χαροπαλευουν στα νοσοκομεία.
Την ίδια στιγμή κάποιος κλαίει κάποιος γελάει. Ακόμα και σε πόλεμο.
Την ίδια στιγμή, κάποιος γεννιέται και κάποιος πεθαίνει.
Σωστά τα λέτε αλλά υπάρχει μια αντίθεση διαφορετικη. Πχ τι νόημα έχει να στολίζεις το Σύνταγμα καλύτερα από κάθε άλλη φορά αλλά παράλληλα να μην θες να το επισκέπτεται κόσμος για συνωστισμό.
Τι νόημα έχουν οι φωταγωγήσεις και τα βεγγαλικά αν δεν υπάρχει κόσμος η τέλος πάντων η ατμόσφαιρα να είναι διαφορετικη. Για την εικόνα;
Φέτος δεν κατάλαβα τίποτα από γιορτές. Οκ την υγεία μας να έχουμε θα έρθουν και αλλα Χριστούγεννα. Το να κατέβω Σύνταγμα να βγάζω σελφι με τα δέντρα Ε μου ήταν κάπως χαζό..
Την ίδια αίσθηση είχε και αρκετός κόσμος που μίλησα στη δουλειά.. Μόνοι αρκετοί, με γονείς επαρχία καμία αίσθηση για γιορτές και χαρές
Σωστά τα λέτε αλλά υπάρχει μια αντίθεση διαφορετικη. Πχ τι νόημα έχει να στολίζεις το Σύνταγμα καλύτερα από κάθε άλλη φορά αλλά παράλληλα να μην θες να το επισκέπτεται κόσμος για συνωστισμό.
Τι νόημα έχουν οι φωταγωγήσεις και τα βεγγαλικά αν δεν υπάρχει κόσμος η τέλος πάντων η ατμόσφαιρα να είναι διαφορετικη. Για την εικόνα;
Φέτος δεν κατάλαβα τίποτα από γιορτές. Οκ την υγεία μας να έχουμε θα έρθουν και αλλα Χριστούγεννα. Το να κατέβω Σύνταγμα να βγάζω σελφι με τα δέντρα Ε μου ήταν κάπως χαζό..
Την ίδια αίσθηση είχε και αρκετός κόσμος που μίλησα στη δουλειά.. Μόνοι αρκετοί, με γονείς επαρχία καμία αίσθηση για γιορτές και χαρές
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Σχετικά με τα κοκτέιλ εμβολίων, εγώ ξέρω πως αν τα μπερδεύεις χαλιέσαι...
Η μέθοδος "στου κασίδη το κεφάλι", που λένε.....Το θέμα είναι ποιός είναι ο κασίδης;
Δεν ξερω με ποιο σκεπτικο ... 1 δοση Pfizer + 1 δοση Moderna ... φερνουν οποιοδηποτε επιθυμητο αποτελεσμα.
Στην δικη μου αντιληψη ... ΔΕΝ επιφερουν καμια ιαση. Το συζηταμε, βεβαιως ! Δεν ειμαι επιστημονας.
Στις 2 μιξαρισμένες δόσεις και δώρο ταλκ από Johnson and Johnson.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.