Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
20151028_212055.jpgDSC00358.JPGESMA+SULFIKAR (1).JPGIMG_20181111_225741.jpgIMG_20181118_210229.jpgIMG_20191128_214821.jpgIMG-6fb1f7b30181f0763ddf580ed05acdc0-V.jpgIMG-ceaedb9e6fd13bc18568b89220a572d1-V.jpgπαιδια εφυγε ο σουλφικαρ ο γατος μας που σας ειχα καποτε αναφερει.παλευε 3 χρονια με τους εμετους που του προκαλεσε η ρημαδα η φλεγμονωδης νοσος του εντερου....τους τελευταιους μηνες ειχε χασει πολυ βαρος κοκκαλακια ηταν.σχεδον καθημερινοι εμετοι ..εμεις να καθαριζουμε τα χαλιά καθε μερα ακομα και μεσα στην νυχτα οταν τον ακουγαμε να κανει εμετο....τραγικη κατασταση...οτι τροφη και να δοκιμασαμε την εβγαζε μετα απο καποια ωρα απεπτη...ο φουκαρας ταλαιπωρηθηκε πολυ....16 ετων ηταν οσο και η ασπρη η εσμα που μαζι μεγαλωσαν...παντα του αρεσαν τα χρωματα γιαυτο πηγαινε και κοιμοταν συχνα στο δωματιο του γιου ...πολυ καλο γατι ..τον ειχα βρει με τον ομφαλιο λωρο ,τον ταιζα με μπιμπερο εγινε ολοκληρος γαταρος ..οταν ξαπλωνε ειναι το μοναδικο γατι που ξερω απλωνε το ενα χερακι του μπροστα ....βασιλικος γατος....με λατρευε...σαν σκυλακι ηταν..υπακουος....στα ματια με κοιταζε...ειχα πολλα γατια ανα τα χρονια αλλα αυτος ηταν ο μονος που τον ειχα απο την 1η μεχρι την τελευταια μερα...ποναει πολυ και εχω και τυψεις επειδη τον μαλωνα τον τελευταιο καιρο να μην γκρινιαζει για φαγητο γιατι εαν ετρωγε μικρα γευματα δεν εκανε τοσους εμετους...αλλα ο καυμενος πεινουσε πολυ παντα ειδικα μετα που εκανε εμετο...σχεδον δεν κοιμοταν ακομα και για 3 μερες απο την πεινα!βασανιστηριο....οποιος ξυπνουσε πρωτος χαλαγε τον κοσμο να του βαλουμε να φαει .μπορουσε να τρωει 100 φορες την ημερα!εαν τον αφηναμε αλλα ηταν μαθηματικως βεβαιο οτι θα τα εβγαζε...ουφ .... μετα απο 50 χρονια με γατια η εσμα θα ειναι η τελευταια ειπαμε με την γυναικα μου...εαν ειμαστα 65 ετων τι θα καναμε με τοση ταλαιπωρια? δεν ξερω....

Attachments

• IMG_20190915_113431.jpg
    IMG_20190915_113431.jpg
    87.9 KB · Views: 169
  • IMG_20191020_181013.jpg
    IMG_20191020_181013.jpg
    113 KB · Views: 171
  • IMG_20191122_125442.jpg
    IMG_20191122_125442.jpg
    99.2 KB · Views: 173
  • IMG-83fef81cbf51429a41cc35ad8bcd0660-V.jpg
    IMG-83fef81cbf51429a41cc35ad8bcd0660-V.jpg
    61.4 KB · Views: 169
  • IMG-ea983ae1fe4b4051e455da5c0f3ed908-V.jpg
    IMG-ea983ae1fe4b4051e455da5c0f3ed908-V.jpg
    85.8 KB · Views: 168
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Kριμα ο γατουλης.

Απιστευτη η τυρρανια του ...
άστα... πολύ ταλαιπωρία... έχω και τύψεις που με την πίεση που είχα να μην φάει πολύ με την μια αλλά λίγο λίγο για να μην τα βγάλει όλα και αρχίσει πάλι ο φαύλος κύκλος, ενώ αυτός γκρίνιαζε γιατί ο κακόμοιρος πεινουσε, τον μαλωνα για να σταματήσει. μετά το μετανιωνα που τον είχα μαλώσει.. και τώρα στεναχωριεμαι που το έκανα αυτό... τι μαλακας ήμουνα.. είχαμε και εμείς 3 χρόνια κουραστεί έκανε εμετούς σχεδόν κάθε μέρα, είχε κατουρησει 3 φορές τον καναπέ και φέραμε ειδικό συνεργείο για βιολογικό μέσα στο χειμώνα. κάθε μέρα πρωί βράδυ αντιεμετικες ενέσεις, χάπια (τελικά τίποτα δεν έκαναν επί της ουσίας). μην τύχει σε κανέναν. αυτή η πάθηση... δεν την ήξερα αλλά τρόμαξα πολύ από το πόση ταλαιπωρία περνάει το ζώο αλλά και η οικογένεια που τον έχει!

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Πραγματικά κρίμα ο γατούλης.

Συλληπητήρια σε εσάς.

Και εγώ όταν έχασα το Λενάκι μου ήταν σαν να έχασα μέλος της οικογένειας.

Ελπίζω να αναυεωρήσετε πάντως και να ξανα υιοθετήσετε.

Γιατί κάποιο πλασματάκι θα σωθεί χάρη σε εσάς, όπως έγινε και με τον γατούλη που του δώσατε ζωή χαρισάμενη!

Πραγματικά κρίμα ο γατούλης.

Συλληπητήρια σε εσάς.

Και εγώ όταν έχασα το Λενάκι μου ήταν σαν να έχασα μέλος της οικογένειας.

Ελπίζω να αναυεωρήσετε πάντως και να ξανα υιοθετήσετε.

Γιατί κάποιο πλασματάκι θα σωθεί χάρη σε εσάς, όπως έγινε και με τον γατούλη που του δώσατε ζωή χαρισάμενη!
σε ευχαριστουμε...ο πονος της απωλειας ειναι τετοιος που οταν εισαι πιο νεος την ταλαιπωρια την αντεχεις εαν αυτα που εκανα και πχ πεταγομουν μεσα στην νυχτα οταν τον ακουγα να θελει εμετο να τον προλαβω να τον μεταφερω εκτος χαλιου να μην καθαριζω χαλια νυχτιατικα,τα εκανα στα 65 μου θα μπορουσα?μαλλον οχι εαν τοτε ειχα αποκτησει δικα μου προβληματα υγειας που τωρα στα 50 δεν εχω!αστα μεγαλη κουβεντα ειπα αλλα θα δειξει...ας ζησει αρκετα η αλλη η μουλαρα η εσμα και βλεπουμε...

Ταλαιπωρήθηκε το γατάκι και σας πίεσε και εσάς.

Τώρα αναπαύτηκε,καλή δύναμη και να το θυμάστε πάντα με αγάπη.

Δεν είναι εύκολο,εγώ μετά από ένα χρόνο και δεν..

αναγκάστηκα να βγάλω την φωτο του από την υπογραφή μου.!

Όλα περνούν.

Δεν λέω ότι το φάρμακο της απώλειας είναι ένας άλλος τετράποδος φίλος αλλά πάντα βοηθά μιας η έννοια του να φροντίζεις και να αγαπάς είναι πάντα σημαντικότερη από εκείνη της θλίψης

Ταλαιπωρήθηκε το γατάκι και σας πίεσε και εσάς.

Τώρα αναπαύτηκε,καλή δύναμη και να το θυμάστε πάντα με αγάπη.

Δεν είναι εύκολο,εγώ μετά από ένα χρόνο και δεν..

αναγκάστηκα να βγάλω την φωτο του από την υπογραφή μου.!
Όλα περνούν.

Δεν λέω ότι το φάρμακο της απώλειας είναι ένας άλλος τετράποδος φίλος αλλά πάντα βοηθά μιας η έννοια του να φροντίζεις και να αγαπάς είναι πάντα σημαντικότερη από εκείνη της θλίψης
δεν ξέρω τι θα κάναμε εάν δεν είχαμε την άλλη την εσμα.. και πιο πολύ για τον γιο μου που είναι 12 και δυστυχώς πλέον αρκετά μεγάλος να τα καταλαβαίνει όλα... σήμερα μετά από κάθε ώρα μαθήματος διαδικτυακό βγαίνει και κλαίει... τον τελευταίο χρόνο είχανε έρθει πολύ κοντά με τον σουλφικαρ.... στο δωμάτιο του έτρεχε για να περάσει την ώρα του ο σουλφικαρ...
τον τελευταίο χρόνο ενώ εμένα με είχε για Θεό ο γάτος επειδή είχα γίνει ο κακός της υπόθεσης γιατί τον μαλωνα για να μην φάει πολύ και κάνει εμετό ήρθε κοντά με τον γιο μου τον Δημήτρη! και τώρα είναι πολύ στεναχωρημενος

Παλι λυπηθηκα πολυ.
Ψυχουλα ομορφη που χαθηκε.
Κατανοω την θλιψη σας φιλε. Πρεπει να χαιρομαστε καθε στιγμη που μας χαριζουν με την παρουσια τους αυτα τα πλασματα, αλλα δυστυχως ολεσ οι στιγμες εχουν ενα τελος. Τα λεω για να τα ακουω και εγω που τρεμω στην ιδεα.

Παλι λυπηθηκα πολυ.
Ψυχουλα ομορφη που χαθηκε.
Κατανοω την θλιψη σας φιλε. Πρεπει να χαιρομαστε καθε στιγμη που μας χαριζουν με την παρουσια τους αυτα τα πλασματα, αλλα δυστυχως ολεσ οι στιγμες εχουν ενα τελος. Τα λεω για να τα ακουω και εγω που τρεμω στην ιδεα.
βασικα εμενα με τρωνε πιο πολυ οι τυψεις που αναγκαζομουνα και γινομουν ο κακος και τον πιεζα -κατ εντολιν του κτηνιατρου- να τρωει μικρα γευματα αλλα να πειναει συνεχεια γιατι οταν παρασυρομουν και του εδινα τροφη οσο ηθελε εκανε κατι εμετους....μετα ξαναμανα τα ιδια πεινα κλαμα φαγητο εμετος... καταβαθος ξερω οτι ξεκουραστηκε που λεμε γιατι δεν ηταν ζωη αυτη .φανταστειτε να πεινας να μην κοιμασαι για 3 μερες (δεν υπαρχει γατι να το κανει αυτο,ολο κοιμουνται) και καποια στιγμη να κοιμαται απο κουραση ο καυμενος...οταν ερτωγε ξηρα τροφη καλη ειδικη,κοιμοταν χορταινε ΑΛΛΑ μετα απο 6 ωρες τα εβγαζε απεπτα ..ειχαν μεινει στο στομαχι του δεν προχωρουσε η τροφη..πανω που λεγαμε ηρεμησε εφαγε τα χαραματα να ενας εμετος στο χαλι...πολυ πιεση... ειχα τοσα γατια τα πιο πολλα πεθαναν νεωτερα βεβαια αλλα εκτος απο ενα τα αλλα τα ειχαν "αναλαβει" τοτε οι γονεις με τους κτηνιατρους οποτε δεν εβλεπα τι απεγιναν...ο σουλφικαρ ηταν 16 χρονια μαζι μου απο την 1η ωρα που λεμε...απιστευτο γατι..ομορφος βασιλικος με το ποδαρακι μπροστα το ενα οταν ξαπλωνε...

και πως να προετοιμαστεις?δεν μπορεις.απλα μετα απο τετοια ταλαιπωρια σιγουρα ερχεται λιγο σαν λυτρωση πρωτα για το γατι και μετα και για εμας που κουραστηκαμε τοσο...

και τελος εχεις και τους κτηνιατρους που ζητανε τα κερατα τους ακομα και απο συναδελφο που ειμαι του ιατρικου κλαδου...μου ζητησαν ακομα και τα 20 ευρω της τελευταιας ενεσης ελεος!

Εν καιρώ θα μείνουν οι καλές στιγμές να θυμάσαι που είναι και οι συντριπτικά περισσότερες σε αριθμό.
Έκανες ό,τι μπορούσες, κρατάς το ότι περάσατε 16 χρόνια μαζί και το ότι θα ήταν μάλλον απίθανο να φτάσει σε τέτοια ηλικία αν ήταν αδέσποτο και φυσικά όλα αυτά τα χρόνια ήταν ποιοτικότερα από εκείνα που θα είχε ως αδέσποτο.

Τι άλλο να κάνεις;

Αυτο ακριβως που λεει κ ο Λεωνιδας. Ολοι μας εχουμε τυψεις οταν χανουμε τα φιλαρακια μας, για το τι καναμε κ τι δεν καναμε σωστα. Αυτο ομωε δεν φερνει κανενα οφελος και δεν αλλαζει την ιστορια. Εκανες οτι μπορουσες, σιγουρα του εδωσες μια υπεροχη ζωη, αλλα στα 16 χρονια τους θεωρουνται υπερηλικα. Δεν μπορεις να κανει κ πολλα. Ευτυχως που υπαρχει και το δευτερο (το Βανακι, αν βλεπω καλα). Αυτο θα σε παρηγορησει, αλλα και αυτο θα εχει στεναχωρηθει απο την απωλεια αφου εζησαν τοσα χρονια μαζι.

Κουραγιο να εχεις. Ειμαστε πολλοι οι φιλοζωοι στο φορουμ και να εισαι σιγουρος πως σε καταλαβαινουμε και συμπονουμε

ευχαριστώ παιδιά είναι σημαντικό να σε καταλαβαίνουν άνθρωποι που ξέρουν από ζωάκια γιατί οι πιο πολλοί λένε ε και; άνθρωπος πέθανε; ΝΑΙ άνθρωπος ήταν για μένα... η θηλυκια δεν δείχνει κάτι στεναχώρια κλπ στην κοσμαρα της πριν στην κοσμαρα της τώρα... βέβαια μια δυο φορές την ημέρα αρχίζει και βγάζει τρέχοντας κάτι νιαουρισματα έντονα... λέτε να τον ψάχνει;

Τι λες τώρα;;
Όταν πέθανε ο σκυλακος μας πάθαμε σοκ.
Ή μελαγχολία υπηρχε για καιρό μέσα στο σπίτι μας.
Η μητέρα μου που στην αρχή δεν ήθελε να ακουσει για σκύλο μέσα στο σπίτι τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι αφού μετά από 15 χρόνια συνυπαρξις, ένιωσε στο πετσί της την απώλεια.
Ανακαλύψαμε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πως η μητέρα μας είχε πίεση (στα 71 χρόνια της).
Δεν ήταν μόνος φίλος και μέλος της οικογένειας αλλά και θεραπευτής για όλους μας...
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες..

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τι λες τώρα;;
Όταν πέθανε ο σκυλακος μας πάθαμε σοκ.
Ή μελαγχολία υπηρχε για καιρό μέσα στο σπίτι μας.
Η μητέρα μου που στην αρχή δεν ήθελε να ακουσει για σκύλο μέσα στο σπίτι τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι αφού μετά από 15 χρόνια συνυπαρξις, ένιωσε στο πετσί της την απώλεια.
Ανακαλύψαμε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πως η μητέρα μας είχε πίεση (στα 71 χρόνια της).
Δεν ήταν μόνος φίλος και μέλος της οικογένειας αλλά και θεραπευτής για όλους μας...
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες..
εγώ τώρα βλέπω τον γιο μου που είχανε γίνει αυτοκολλητοι τον τελευταίο χρόνο, που είναι και μόνο 12 να βγαίνει σε κάθε διάλειμμα του διαδικτυακού μαθήματος κλαίγοντας και λέω ευτυχώς που υπάρχει η άλλη η κατσίκα η εσμα που κάνει τα καραγκιοζιλικια της και γελάει λίγο! είναι πολύ ναζιάρα και έχει πλάκα με τις τούμπες που κάνει στα χαλια η όταν ακούσει μαχαιροπίρουνα η να ανοίγει ψυγείο δεν πα να κοιμάται σηκώνει κεφάλι και σαν να λέει "τι έγινε τρώτε; θα μου δώσετε;"

Τον (κατα)ηπιαμε. :nounder:

Γιναμε μπαλακι αναμεσα σε κυβερνησεις και φαρμακευτικες !!!
Οσο περισσοτερο τριζει τα δοντια η Κομισιον ... τοσο λιγοτερα δινει η Astrazeneca.

Καλο Σεπτεμβρη να χουμε ...... οι πενηνταρηδες :BDGBGDB55:

Τον (κατα)ηπιαμε. :nounder:

Γιναμε μπαλακι αναμεσα σε κυβερνησεις και φαρμακευτικες !!!
Οσο περισσοτερο τριζει τα δοντια η Κομισιον ... τοσο λιγοτερα δινει η Astrazeneca.

Καλο Σεπτεμβρη να χουμε ...... οι πενηνταρηδες :BDGBGDB55:

όταν κυβερνούν χαρτογιακάδες στην Ευρώπη δεν περιμένουμε τίποτα περισσότερο και όχι μόνο για αυτό το θέμα.
ο Νετανιάχου έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς. Έκανε συμφωνία απ' τους πρώτους και δεν άρχισε να διαπραγματεύεται τιμές. Πόσο έχει; Τόσο, πάρτα, γεια σας.

Όταν λοιπόν το εμβόλιο παρασκευάζεται από ιδιωτικές εταιρίες, πάρε εσύ πρώτος που τα δίνεις, και οι υπόλοιποι ας μπουν στην ουρά.
Λεφτά υπάρχουν, που πάνε είναι άλλου παππά.

Nαι αλλα ....
ο Νετανιαχου ΔΕΝ επενδυσε ΔΙΣ (οπως τουλαχιστον διατεινεται η Κομισιον οτι εδωσε) στον χρονο προπαρασκευης και ερευνας.
Οποτε μηπως ..... "παιδες, βαλτε ολοι ρεφενε ... πηδαω πρωτος εγω ... και σας ενημερωνω !" ..... η οχι ?

Και κερατας και δαρμενος ?

Status
Not open for further replies.