Κατσε τωρα (γιατι καταχρηση εξουσιας βιωνουμε οι αντρες απο την πρωτη μερα στη δουλεια) ....
οσες φορες ειπωθηκε κατι (σεξουαλικα) προσβλητικο απο τα αφεντικα μου προς εμενα (η τους συνεργατες μου)
εγω θα πρεπε να σηκωσω μπαιρακι .... και να βγω στα media ? (τοτε θα ημουν συνεχεια στα media και δεν θα δουλευα !)
Εχω την εντυπωση, οτι κατι παει ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΟΣ στην ανατροφη αντρων και γυναικων.
Οσες φορες και αν ακουσω κατι σεξουαλικα προσβλητικο προς εμενα (ΟΣΕΣ φορες, ας ειναι χιλιαδες)
εχω μαθει, εχω γαλουχηθει, εχω οσμωθει ... να το προσπερνω (και καποιες φορες να το γυριζω σε κατι
αντιστοιχα προσβλητικο σε αυτον που μου το πεταξε). Γιατι εμεις οι αντρες το αντεχουμε .... ενω οι γυναικες οχι ?
Ειμαστε λιγοτερο ευαισθητοι, ειμαστε γουρουνια (οπως εχουμε στιγματισθει πολυ αερινα απο τα media) ...
η απλα ..... ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ .... τουλαχιστον σε χλευασμους και βρισιδια !
Μηπως οι γυναικες (η, για να ειμαι ακριβης, καποιες πολυ ομορφες και πριγκιποαναθρεμμενες) εχουν μεγαλωσει
ως Αντουανετες .... και εχουν κανει την τριχα τριχια, την τσουκνιδα χαλικι και την πιπερατη ατακα ... ψυχολογικη βια.
Διαβαζω στο νετ : ψυχολογικη κακοποιηση ειναι και η λεκτικη εξυβριση.
Συγνωμη .... ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ! Αυτος ο κοσμος εχει παραγινει ευαισθητος.
Μια ζωη ολοκληρη ζησαμε στην βωμολοχια και τον χλευασμο .... ΤΙΠΟΤΑ δεν παθαμε.
Και οχι να κρυψω κατι ..... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ! Μαλιστα, η λεκτικη εξυβριση ενιοτε βγαζει το γελιο της αρκουδας.
Αποφορτιζει πιεσεις και καταστασεις. Ενιοτε .... οχι παντα.
Ψυχολογικη κακοποιηση θα πρεπε να ειναι η λεκτικη βια ... αλλα πραγματικη βια. Ως ΑΜΕΣΗ απειλη.
Δηλαδη ... Θα σε πεταξω εξω απο το σπιτι η δεν θα σε πληρωσω η θα σε απολυσω η ακομα και θα σε στειλω
νοσοκομειο (αν και οτιδηποτε σε χειροδικια εχει χασει την απειλητικοτητα του στην Ελλαδα αφου το ξυλο ειναι
τραβολογημα και τιποτε παραπανω). Ψυχολογικη κακοποιηση δεν ειναι (κατ'εμε) "δεν μου μιλησε ευγενικα,
η με εδιωξε απο μπροστα του και σκονταψα η μου φερθηκε στην δουλεια σαν υπαλληλο και οχι Αντουανετα".