Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
Μπα εσυ εισαι πολυ νεος ακομα για να ανηκεις σε αυτους.
Εγω ειχα στον νου μου γερους που δεν εχουν καμμια ορεξη να ζησουν ουτε μια μερα παρα πανω για διαφορους λογους.
Κυριως αυτους που ζουν ολο με αλλους γερους που δεν υποφερουν μεσα σε αναλγα ιδρυματα, αλλα οχι μονο.
Και τους το κανουν σχεδον με το ζορι. Η γιατι ξαφνικα τα παιδια τους παιρνουν την "ηθικη ευθυνη" σαν κηδεμονες πλεον, ενω μπορει και να μη τους εχουν δει και κανα χρονο.
Εχω ακουσει πολλα τετοια περιστατικα γυρω μου (λογικο οντας πενηνταρης). Συν οτι εχω και ενα στον μεσο οικογεμικαο μου κυκλο. Παρ'οτι αυτονομο στο σπιτι κλπ...
ΒΑΡΕΘΗΚΕ ! Και κανει οτι εινα δυνατον για να μπορεσει να το κολησει να δει τι θα γινει
Εχω μια γριουλα ΑΚΡΙΒΩΣ απεναντι απο μενα, στο τριτο οροφο και αυτη.
Επι δεκα χρονια ... ΠΟΤΕ δεν την ειδα με καποιον δικο της, εστω καποιον γνωστο της.
Μπορει να ειναι επιλογη της, ομως πολυ φοβαμαι οτι την ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ. Ολοι ....
Δεκα χρονια, η μονη της χαρα ... ειναι οι σαραντα γλαστρες στο μπαλκονι της.
Με μεγαλη δυσκολια περπατα (σερνεται) και με ακομα μεγαλυτερη σκυβει να τις ποτησει.
Ρωτησα καποτε αν εχει γνωστους .... "μην ανακατευτεις γιατι θα στην φορτωσει η κορη της".
Ακομα και αληθεια να μην ειναι (που μαλλον δεν ειναι) .... δεν ξαναρωτησα.
Καποια στιγμη, θα παψω να την βλεπω και τοτε θα ρωτησω τι απεγινε "η γριουλα του τριτου".
Και θα μαθω τα αυτονοητα ...
Αυτοι οι ανθρωποι, Σ'ΑΥΤΗΝ την ηλικια, και τοσο ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ στον εαυτο και το σπιτι τους,
δυσκολα θα αφησουν αλλον περα απο τα παιδια τους, να μεριμνησουν για αυτους ....
Δεν ξερω ομως αν αυτο την προκρινει για "αναχωρητρια". Και ΔΕΝ ειναι ολες οι γιαγιαδες ετσι.
Σιγουρα ΟΧΙ ολες ! Γνωριζω καποιες αλλες που σουλατσαρουν, δεν τις βλεπει σπιτι και ψαχνουν
.... αντρα στα 80 τους !!! Εκεινες .... δεν τις κοβω για αρνητριες του εμβολιου.