Sonus Naturalis
Μέλος Σωματείου
Εγώ Λάρρυ μου δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα. Δυστυχώς. Ακόμα περιμένω. Πότε επιτέλους εμείς θα πάρουμε σειρά.
Δε σου κρύβω ότι έχω απογοητευτεί..
Εγώ Λάρρυ μου δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα. Δυστυχώς. Ακόμα περιμένω. Πότε επιτέλους εμείς θα πάρουμε σειρά.
εχω δυο καλα ρωσσικα πρωτης παραγωγης ελεγμενα μονοτσιπικά και που εισαι συνδεεσε κατ ευθειαν με Cosmote 5G οποτε τερμα κινητα συνδρομες και μαλακιες και δωρο το Cosmote TV
Xiaomi να παίρνετε, να στηρίξουμε και την κινεζική οικονομία.
Είμαι fan της Samsung!![]()
Θα την πω την κακία, δεν γίνεται.
Μαζί με τις 5 Χώρες δεν μπορούσε να είναι και η Ελλάδα; Έχουμε εξαιρετική φαρμακοβιομηχανία, από όσο ξέρω.
χρειάζεται χρόνος και χρήμα που από οτι φαίνεται δεν υπάρχουν
Όχι, επειδή διαβάζω κάτι τρελά ποσοστά αύξησης ιικού φορτίου σε λύματα (πχ Ηράκλειο). Αν οι εμβολιασμένοι αποβάλλουν τότε είναι πολύ λογικό και θα πρέπει να σταματήσει η μέτρηση στα λύματα ως αναξιόπιστος δείκτης.
Ηταν ενδιαφερουσα ερωτηση αν και η πρωτη μου αντανακλαστικη απαντηση θα ηταν οτι στα λυματα μετρανε "κατι" το οποιο αναγεται σε αριθμο μολυσμενων.
Οι καλυτερες πληροφοριες που βρηκαν ηταν απο το cdc, οπου δειχνει οτι ανιχνευουν ολοκληρες αλληλουχιες rna του ιου. Τα εμβολια τοσο τα rna (pfizer, moderna) οσο και το "κλασσικου τυπου" (astra zeneca) φερουν υλικο σχετικο μονο με την πρωτεινη ακιδα (spike protein), επομενως θεωρω οτι οι εμβολιασμενοι δεν επηρεαζουν τα αποτελεσματα μετρησης των λυματων
Και οι Ιταλοί κλείσανε συμφωνία για συμπαραγωγή του εμβολίου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.