Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Εγώ Λάρρυ μου δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα. Δυστυχώς. Ακόμα περιμένω. Πότε επιτέλους εμείς θα πάρουμε σειρά.
Δε σου κρύβω ότι έχω απογοητευτεί..

μικρη ποσοτητα.

Ειχε ακουστει οτι θα μπορουσε και να συμπαραξει το εμβολιο .

Εχει πολλες "ριζες" ακομα η ρωσικη κοινοτητα στην Κυπρο.

Εγώ Λάρρυ μου δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα. Δυστυχώς. Ακόμα περιμένω. Πότε επιτέλους εμείς θα πάρουμε σειρά.
Δε σου κρύβω ότι έχω απογοητευτεί..

εχω δυο καλα ρωσσικα πρωτης παραγωγης ελεγμενα μονοτσιπικά και που εισαι συνδεεσε κατ ευθειαν με Cosmote 5G οποτε τερμα κινητα συνδρομες και μαλακιες και δωρο το Cosmote TV

Xiaomi να παίρνετε, να στηρίξουμε και την κινεζική οικονομία.

Είμαι fan της Samsung! :D

Αλλά όσον αφορά τα drones (το κόλλησα κι' αυτό το χόμπι), DJI και ξερό ψωμί! Κινεζικώτατο!! :cool:
Και DAP της Fiio, DAC/Amp Questyle, Planar Magnetics της Hifiman. Έχουν κάνει άλματα στο Hi-End οι Κινέζοι! :rolleyes: :blink:

Και τους Xindak που τους βάζεις; Γατάκια Naim και ATC, ειδικά τώρα μετά το Brexit σκάρτους θα τους βγάλουν και αυτούς.

Και όχι μόνο εξαιρετική, με παρουσία εργοστασίων σε ξένες χώρες και ιδιαίτερα στην Ιδία....

Θα την πω την κακία, δεν γίνεται.
Μαζί με τις 5 Χώρες δεν μπορούσε να είναι και η Ελλάδα; Έχουμε εξαιρετική φαρμακοβιομηχανία, από όσο ξέρω.

σωστό είναι αυτό, αλλά (χωρις να είμαι απόλυτα σίγουρος), δεν υπάρχει υποδομή για παραγωγή φαρμάκων βιολογικου τύπου
πχ αδενοιοιοί, RNA, T-cells ακόμα και για θεραπευτικά αντισώματα
χρειάζεται χρόνος και χρήμα που από οτι φαίνεται δεν υπάρχουν

Εδώ δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει επηρεαστεί η μεταδοτικότητα αν είναι φορείς που είναι πιο σημαντικό ως εύρημα.

Όχι, επειδή διαβάζω κάτι τρελά ποσοστά αύξησης ιικού φορτίου σε λύματα (πχ Ηράκλειο). Αν οι εμβολιασμένοι αποβάλλουν τότε είναι πολύ λογικό και θα πρέπει να σταματήσει η μέτρηση στα λύματα ως αναξιόπιστος δείκτης.

Αν ο δείκτης μέτρησης λυμάτων προσφέρει στην ανάγνωση της πορείας του ιού γιατί να το κάνουν? Αν οι εμβολιασμενοι συνεχίζουν να είναι ενεργοί φορείς που όπως είπαμε ακόμα δεν το γνωρίζουμε δεν πρέπει να λογίζονται ως μέρος του προβλήματος ? ( Όχι ευτυχώς για τον εαυτό τους)

Όχι, επειδή διαβάζω κάτι τρελά ποσοστά αύξησης ιικού φορτίου σε λύματα (πχ Ηράκλειο). Αν οι εμβολιασμένοι αποβάλλουν τότε είναι πολύ λογικό και θα πρέπει να σταματήσει η μέτρηση στα λύματα ως αναξιόπιστος δείκτης.

Ηταν ενδιαφερουσα ερωτηση αν και η πρωτη μου αντανακλαστικη απαντηση θα ηταν οτι στα λυματα μετρανε "κατι" το οποιο αναγεται σε αριθμο μολυσμενων.
Οι καλυτερες πληροφοριες που βρηκαν ηταν απο το cdc, οπου δειχνει οτι ανιχνευουν ολοκληρες αλληλουχιες rna του ιου. Τα εμβολια τοσο τα rna (pfizer, moderna) οσο και το "κλασσικου τυπου" (astra zeneca) φερουν υλικο σχετικο μονο με την πρωτεινη ακιδα (spike protein), επομενως θεωρω οτι οι εμβολιασμενοι δεν επηρεαζουν τα αποτελεσματα μετρησης των λυματων

Ηταν ενδιαφερουσα ερωτηση αν και η πρωτη μου αντανακλαστικη απαντηση θα ηταν οτι στα λυματα μετρανε "κατι" το οποιο αναγεται σε αριθμο μολυσμενων.
Οι καλυτερες πληροφοριες που βρηκαν ηταν απο το cdc, οπου δειχνει οτι ανιχνευουν ολοκληρες αλληλουχιες rna του ιου. Τα εμβολια τοσο τα rna (pfizer, moderna) οσο και το "κλασσικου τυπου" (astra zeneca) φερουν υλικο σχετικο μονο με την πρωτεινη ακιδα (spike protein), επομενως θεωρω οτι οι εμβολιασμενοι δεν επηρεαζουν τα αποτελεσματα μετρησης των λυματων

Ωραίος, αυτό είναι διαφωτιστική αν και αποκαρδιωτική πληροφορία.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Και οι Ιταλοί κλείσανε συμφωνία για συμπαραγωγή του εμβολίου.
Κάπου διάβασα πως ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Γαλλία
https://www.tanea.gr/2021/03/08/world/emvolio-sputnik-v-symparagogi-stin-italia-symfonise-i-rosia/

Status
Not open for further replies.