kimon
Senior Member
Μάλλον χολή χύνουν, παρά "μελάνι"Kosh και καραμελα, μην χύνετε άλλο μελάνι για το πρόσωπό μου.
Μάλλον χολή χύνουν, παρά "μελάνι"Kosh και καραμελα, μην χύνετε άλλο μελάνι για το πρόσωπό μου.
Παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοίΜάλλον χολή χύνουν, παρά "μελάνι"
Το χειροτερο δεν ειναι να τα βλεπεις αυτα σε μεγαλους ανθρωπους .Ας πουμε οτι η ηλικια τους δικαιολογει το οτι δεν στριβουν κοινωνικα και δεν μπορουν να εχουν την οποια ενσυναισθηση για τον διπλανο τους και για τα προβληματα που εχουν οι μικροτερες κοινωνικες ομαδες
Το δυστυχημα ειναι να βλεπεις νεους ανθρωπους να εκφραζονται ετσι.
Πραγματικα πολυ λυπηρο.
Τι πιο απλό, κρατάμε από τους αρχαίους και τον Όμηρο ότι μας αρέσει και ότι μας βολεύει...Ε το 12θεο δεν μας συμφέρει, δεν μας βολεύει είναι τρε μπαναλ για να το πω σλλιως...οπότε το πνίξαμε στο ποτάμι και αγαπήσαμε μια νέα ξενόφερτη θρησκεία...στα αλλά που μας βολεύουν όμως ο Όμηρος είναι ιερό δισκοπότηρο....τα καταπίνουμε όλα αμασητα, αλλά στον Νολαν κάνουμε επανάσταση που τόλμησε να πειράξει το έπος του Ομήρου....Ε ναι από μια ηλικία και πάνω δεν παίρνει άλλο update το hardware. Δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό, αυτές είναι οι προδιαγραφές, το SoC γίνεται EOL.
Για το άλλο, πέρα από την προφανή άγνοια που εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει και απόλυτη ευθύνη, κυρίως είναι εγωιστικό το θέμα. Να βγει από πάνω η αποψάρα κι ας αποδεχτεί μπούμερανγκ για τους ίδιους μακροπρόθεσμα.
Βραχυπρόθεσμα πάντως έχει αρκετό γέλιο, και τι δεν έχουμε διαβάσει μέχρι τωρα... Η πατριαρχία είναι ο δυτικός πολιτισμός, η αξία και η αρετή του χριστιανισμού, άρα οι αρχαίοι και ο Όμηρος που δεν ήταν χριστιανοί... γκουχ γκουχ...![]()
Πατρις , Θρησκεια, Οικογενεια (βασικα Πατριαρχισμος)
Δεν παιζουμε με αυτα ειναι η βαση της υπαρξης μας που λεει και ο Γιωργος.
ρε σεις δεν πατε για κανα μπανιο ?
Στην δεκαετία του ΄90, συγκεριμένα το 1992 (τότε που γίνονταν οι μεγάλες μαθητικές διαδηλώσεις για το μακεδονικό) εξέφραζε με τα ίδια λόγια μια φιλόλογος σε λύκειο, (όχι και ιδιαίτερα ευφυής), την απελπισία της, βλέποντας τα υψηλά ποσοστά εμπιστοσύνης σε θεσμούς όπως ο Στρατός, η Εκκλησία κλπ. κι έλεγε: "τόσα χρόνια προσπαθώ να τους διαλύσω αυτές τις αντιλήψεις με τις οποίες έρχονται από το σπίτι τους και αυτοί επιμένουν!"Το χειροτερο δεν ειναι να τα βλεπεις αυτα σε μεγαλους ανθρωπους .Ας πουμε οτι η ηλικια τους δικαιολογει το οτι δεν στριβουν κοινωνικα και δεν μπορουν να εχουν την οποια ενσυναισθηση για τον διπλανο τους και για τα προβληματα που εχουν οι μικροτερες κοινωνικες ομαδες
Το δυστυχημα ειναι να βλεπεις νεους ανθρωπους να εκφραζονται ετσι.
Πραγματικα πολυ λυπηρο.
Τι πιο απλό, κρατάμε από τους αρχαίους και τον Όμηρο ότι μας αρέσει και ότι μας βολεύει...Ε το 12θεο δεν μας συμφέρει, δεν μας βολεύει είναι τρε μπαναλ για να το πω σλλιως...οπότε το πνίξαμε στο ποτάμι και αγαπήσαμε μια νέα ξενόφερτη θρησκεία...στα αλλά που μας βολεύουν όμως ο Όμηρος είναι ιερό δισκοπότηρο....τα καταπίνουμε όλα αμασητα, αλλά στον Νολαν κάνουμε επανάσταση που τόλμησε να πειράξει το έπος του Ομήρου....
Το θέμα και το άσχημο δεν είναι η ηλικία, αν ήταν μόνη αυτό δεν μπορείς να πεις κάτι, δεν μπορώ να κατακρίνω τον παππού 80+ χρόνων όταν μιλάει για πατριαρχιες, Χριστιανισμους κλπ. Αλλά δύσκολα το καταπίνεις όταν αυτά τα λένε νέοι σχετικά άνθρωποι....και από κει καταλαβαίνεις πόσο πίσω είμαστε σαν λαός από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Το θέμα και το άσχημο δεν είναι η ηλικία, αν ήταν μόνη αυτό δεν μπορείς να πεις κάτι, δεν μπορώ να κατακρίνω τον παππού 80+ χρόνων όταν μιλάει για πατριαρχιες, Χριστιανισμους κλπ. Αλλά δύσκολα το καταπίνεις όταν αυτά τα λένε νέοι σχετικά άνθρωποι....και από κει καταλαβαίνεις πόσο πίσω είμαστε σαν λαός από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Ιστορικά τέτοιες απόψεις και αντιλήψεις όπως η πατριαρχία, η θρησκεία, το φύλο, το χρώμα κλπ. μόνο πολεμους, καταστροφές, φανατισμό κλπ. μας έφεραν, μήπως έτσι για αλλαγή να δοκιμάσουμε και τίποτα άλλο?…ποιος ξέρει μπορεί να εκπλαγούμε θετικά από το αποτέλεσμα όταν δούμε κάποια στιγμή τον συνάνθρωπο μας ως ισάξιο με εμάς ανεξάρτητα αν είναι γυναίκα, μαύρος, μουσουλμάνος, χριστιανός, gay, τυφλός, κουτσός, αγράμματος κλπ….οσο πιο πολύ ταυτιζόμαστε με κάτι που τελειώνει σε -ισμός τόσο πιο δύσκολα θα απεμπλακούμε από τον σκοταδισμό που μας διακατέχει…Στην δεκαετία του ΄90, συγκεριμένα το 1992 (τότε που γίνονταν οι μεγάλες μαθητικές διαδηλώσεις για το μακεδονικό) εξέφραζε με τα ίδια λόγια μια φιλόλογος σε λύκειο, (όχι και ιδιαίτερα ευφυής), την απελπισία της, βλέποντας τα υψηλά ποσοστά εμπιστοσύνης σε θεσμούς όπως ο Στρατός, η Εκκλησία κλπ. κι έλεγε: "τόσα χρόνια προσπαθώ να τους διαλύσω αυτές τις αντιλήψεις με τις οποίες έρχονται από το σπίτι τους και αυτοί επιμένουν!"
Περιττό να πω σε ποιό κόμμα ήταν οργανωμένη, αλλά... "και γαρ η προσλαλιά δήλην αυτήν ποεί"
Αν καταστραφουν αυτά, πριν δημιουργηθούν οι αντικαταστάσεις τους, έχει σκεφθεί κανείς από τους βδελυττόμενους τους υπάρχοντες θεσμούς ποιό θα ειναι το αποτέλεσμα;
(ήδη φαίνονται τα προεόρτια στις δυτικές κοινωνίες)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.