ολα ωραια τα λες Τζωρτζ αλλα αυτον που εχεις στο avatar σου τα χαλαει ολα
Kαι μενα απο τις αγαπημενες μου ever μονο μια διαφορα. Δεν ειναι fantasy ( φανταζυ ειναι ο Κυριος των Δακτυλιδιων, Το παιχνιδι των θρονων, το Γουρκραφτ, H καρδια του Δρακου, Η Λεζαντα (θρυλος), ο Λαβυρινθος κλπ)Ναι μεν η αγαπημενη μου ταινια ολων των εποχων αλλα καθαρα FANTASY ταινια κανενα ιστορικο υποβαθρο.
Μπλοκμπαστερια απο σποντα. Και τα φραγκα δεν συγκρινονται με αυτα του Νολαν. Ουτε οι απαιτησεις των σκηνοθετων.Ταινια απλα μπλοκμπαστερ που εγινε απλα για να γινει επειδη υπηρχαν τα φραγκα. Αν εβγαινε τωρα τετοια ταινια θα την παιρνανε με τα μαρουλια στα social
Με τετοιο αθλιο πρωταγωνιστη στα ορια του γελοιου δεν μπορεις να την κρινεις την ταινια . Χωρια που αν εβγαινε τωρα επισης θα χαρακτηριζοταν γουοκια μιας και δεν κανει να ειναι κανεις ενδοξος του παρελθοντος ομοφυλοφιλος.
Αυτο το Ελβετικο τυρι καποιος πρεπει να μου το εξηγησει γιατι δεν το καταλαβαινω. Ουτε τις τρυπες εξαλου.Αριστουργημα για την εποχη της. Ιστορικα ειναι σαν ελβετικο τυρι απο τις τρυπες.
Αν εξαιρεσουμε το καταπληκτικο διδυμο πρωταγωνιστων δεν μπορει κανεις σινεφιλ να παρει στα σοβαρα τωρα τετοια ταινια .
Ελα ενταξει ημαρτον ρε συ , ταινια με καταγωγη απο ενα κομικ ειναι δεν μπορει να μπει σε καμια συγκριση με ιστορικες ταινιες
Τελικα αυτο καταλαβαινω ο καθενας θεοποιει καποιες ταινιες ανεξαρτητως ιστορικων οριων ή οτιδηποτε αλλων απλα το κανει λογ συναισθηματος και το πως μας αγγιξε μια συγκεκριμενη εποχη και τιποτα αλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.