Όταν βυθίζεται το μπροστινό στοιχείο 5-6-10 εκατοστά, εσύ τι λες, δεν προστατεύεται;
Από την αλμύρα για παράδειγμα?
Φυσικά και δεν προστατεύεται.
Όταν βυθίζεται το μπροστινό στοιχείο 5-6-10 εκατοστά, εσύ τι λες, δεν προστατεύεται;
Σχεδόν με έπεισες... τέτοιοι είναι όσοι τα χρησιμοποιούν, άνθρωποι της φύσης και της περιπέτειας
Σχεδόν όλοι ξέρουμε ότι είναι κατά 99,9% ψυχολογικοί οι λόγοι...
Υπάρχουν και τα close-up πέρα από τα πολωτικά, φορώ πού και πού μερικά τέτοια. Έχω ένα καλό 72ρι της Σιγμα, και κάποια παλιότερα, ένα της Νικον και ένα της Asahi Pentax, σε πιο μικρό καρέ.
Καλα και γω αυτον θα παιρνα, αλλα δεν εχω τοσα χρηματα, γι αυτο κοιταω πιο χαμηλα...
Eχω βρει το canon 70-200 f4 φτηνα, αλλα δεν εχει is ... kai μαλλον το χρειαζομαι?
Σε κανα μηνα απο οτι εμαθα θα φτασουν οι νεοι φακοι και ισως και η καμερα την οποια θα τεσταρουμε πρωτοι εδω.
Μια πρωτη εκτιμηση για την τιμη του 70-200 f2.8 OS ειναι οτι θα παει κοντα στο χιλιαρικο. Ισως λιγο κατω θα το ξερουμε λιγο πριν φτασουν.
Ο 70-200, δεν θα είναι τουλάχιστον στο χιλιάρικο;
Αν εχει γρηγορο focus και καλη εικονα, μαλλον θα γινει αναρπαστος.
O υπάρχων πάντως σε θέμα εικόνας είναι τουλάχιστον ένα κλίκ πίσω από τους αντίστοιχους Canon/Nikon/Tamron.
Για δες εδώ πχ, τι ψάρια πιάνει απέναντι στον Τάμρον, 200mm f/2.8
Τώρα τι δουλειά έχει πέσει τον νέο 70-200, θα φανεί.
Eχεις δικιο απλά εγώ στην τιμή που τον βρήκα (385 Ευρώ) θα ηταν ιεροσυλια να μην τον αγοράσω..
και φαντασου οτι για αυτο το ενα στοπ πλεον θα πληρωνεις υπερδιπλασια χρηματα. Εκτος αν επαληθευτουν οι φημες και αντικατασταθει και ο φανταστικος 70-200/4L is με νεωτερη εκδοση που θα φερει και συνθετικα στοιχεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.