Αν ειναι αυτο θα τρελαθω, αδικα παιδευομαι τοσο καιρο.....
πως μου τη βαρεσαι σημερα και ειπα να πειραξω λιγο το καλωδιο......Αντιστρεψα το βυσμα, και αυτο του ενισχυτη το εβαλα στο sub και το αντιθετο. Με το που ακουμπησε την εξοδο του sub ακουσα βαθυ ηχο σα να ειναι το sub στο ρελαντι και με το που μπηκε το βυσμα full μεσα, χαθηκε ο ηχος. Την αλλη ακρη την ακουμπαω με το δακτυλο, και επιτελους ακουσα ηχο απο sub. Αλλα παλι οταν τα συνεδεσα, τιποτα απο το sub κατα τη διαρκεια του Level Callibration.
Aνοιξα λοιπον το RCA κι απο τις 2 πλευρες και η μια φαινεται σα να μη κανει επαφη το συρμα. Δειτε το και πειτε μου.
Παντως οταν ημουν στο Level Calibration και τα ειχα συνδεδεμενα, κουνουσα τη μια ακρη του RCA στον ενισχυτη πανω, κατω, αριστερα, δεξια και για πρωτη φορα ακουσα sub.....μπορει να ηταν 0,5sec, αλλα το ακουσα.
Βεβαια οπως ειπα και πριν οτι ηχοι εβγαιναν, ηταν οταν το βυσματα απλα στηριζοντουσαν στις εξοδους και του ενισχυτη και του sub, μια απλη επαφη δηλαδη, οταν τα εβαζα μεσα τελειως, τοτε απολυτη ησυχια, ακομα κι οταν ακουμπουσα με το χερι μου την ακρη του βυσματος.
Ελπιζω να μου πει καποιος τωρα....."Αααα και σε μενα μου εγινε ακριβως αυτο...λοιπον θα κανεις το και το....".
Επομενως ακουω προτασεις.....