Η συλλογή είναι του αδελφού της γυναίκας μου (κουνιάδο τον έχω?). Τον άλλο μήνα που θα πάω εγώ Αυστραλία και αυτός στο Τόκυο.. πιστεύω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο. Χωρίς υπερβολή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα ως προς την μοναδικότητα και την σπανιότητα των ποτών
Για να εχει φτασει σε σημειο να μαζευει τετοιας κατηγοριας μπουκαλια δεν εχω καμια αμφιβολια οτι μπορει να ειναι να ειναι και η μεγαλυτερη στην Ελλαδα! Τα συγχαρητηρια απο μενα! Μεσα στα τελευταια μολις 6 χρονια, το ποσο που δαπαναται ετησιως σε δημοπρασιες whisky παγκοσμιως εχει δεκαπλασιαστει ( μπορει να λεω και λιγο) και ειναι η καλυτερη εποχη να εισαι συλλεκτης!......Μακαρι να ειχα καποιον να μου μαθαινε τα κολπα απο πριν αρχισω να πινω μπουκαλια που το 2004 αγορασα 38ε και σημερα πωλουνται σε δημοπρασια τουλαχιστον 900 λιρες.... πραγματικα κριμα. Υπαρχουν και οι αλλοι που πιστεουν οτι το whisky πρεπει μονο να πινεται....αλλα το ιδανικο ειναι να τα αγοραζεις σε set των τριων τα μπουκαλια.....ενα για σενα, ενα για την συλλογη και ενα για μελλοντικη πωληση.....αλλα που χρηματα για κατι τετοιο στην ελλαδιτσα του σημερα.