Ώρα για Whisky.

Δεν γνωριζω γαλλικα ... οποτε δεν καταλαβαινω τι λενε ! :rolleyes:

Dεν χρειαζεται καθολου να ξερεις Γαλλικα. Απλα να δεις απο το 0:25' περιπου και μετα.
Εξ αλλου δεν μπορουν να πουν και τιποτα...:drool:

Toυ ρθε να ξερασει ?
Τρικλιζει απ'το πιοτο ?
Κατι αλλο ?

Ειλικρινα δεν πιανω το αστειο της υποθεσης !

Είναι εντελώς σκνίπα βρε... σκόπ' που λέμε και εμείς εδώ.
Ντίπ, μπιτ κ.λπ.

Δεν μπορεί ούτε να σταθεί, ούτε να μιλήσει.

Δεν έχει αστείο... αφού σου λέει ότι προκαλεί θλίψη.

Αυτο ειναι ολο ?
Ok ... δεν μου βγαζει γελιο.
Απο την αρχη δεν μου βγαλε.
Ενας μπαρμπας σκνιπα ... ποσο γελιο να βγαλει ?

Τωρα διαβαζω οτι ουτε ο Cica ... το ειδε ως αστειο.
Δικη μου η παρανοηση. Αλλο πραγμα εψαχνα να βρω.

Αυτο ειναι ολο ?
Ok ... δεν μου βγαζει γελιο.
Απο την αρχη δεν μου βγαλε.
Ενας μπαρμπας σκνιπα ... ποσο γελιο να βγαλει ?

Τωρα διαβαζω οτι ουτε ο Cica ... το ειδε ως αστειο.
Δικη μου η παρανοηση. Αλλο πραγμα εψαχνα να βρω.

Μπερδεύτηκες με την έλλειψη χάρτου υγείας.

Το να μην σε ενδιαφέρει τι γεύση έχει αυτό που πίνεις είναι πάθος χωρίς νόημα.
Και είναι κρίμα να περνάνε απαρατήρητες κάποιες απολαύσεις της ζωής.

Εγω εψαχνα σημερα Teachers στα σουπερ μαρκετ και δεν βρηκα...
Τοσο το καλυτερο. Γιατι το "ειναι φτηνο" ειναι ενα επιχειρημα για επιπλεον καταναλωση.

Όχι απαραίτητα.
Το να έχεις θέσει όριο στο πόσο θα πιεις, ας είναι και κάθε μέρα, σε βάζει σε μία όμορφη διαδικασία επιλογής.
Όπως το τι θα φορέσεις σήμερα και τι άρωμα θα βάλεις.
Μία ακόμη γλυκιά αναμονή π.χ. είναι το beujolais nouveau που ηρεμεί στην κάβα μου περιμένοντας το πιάτο που θα το συνοδεύσει.

Φυσικά αυτή η διαδικασία απέχει από την φάση που θα βγούμε έξω με φίλους να πιούμε ένα (που λέει ο λόγος) τσίπουρο και να χαβαλεδιάσουμε.
Εκεί, ούτε τα μετράω, ούτε βάζω κάποιο όριο, αλλά δεν απολαμβάνω και το ποτό, οπότε δεν βλέπω το λόγο για κάποιο premium.

Όσο για το teachers, εγώ βρήκα το ταίρι του στα peanuts με επικάλυψη πάπρικα και saltybacco και το βασανίζω σιγά σιγά.
Κάτι σαν το καθημερινό φαρμακάκι μου :p
Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα bending γεύσεων γιατί έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά χωρίς να "εξαφανίζει" το ένα το άλλο.

Είσαι χαιεντας? Σου αρεσει το Caol Ila 12.....δοκίμασε αυτό....

Τι να πει κανείς για την Springbank....μια φίρμα που αντιστέκεται στα πάντα.....τα κάνει όλα μόνη της με τον Ultra παραδοσιακο τρόπο και αρνείται πεισματικά να εξαγοραστεί από κολοσσούς τύπου Diageo....σε σημείο που πλέον δεν την συμφέρει....

Attachments

• 20180226_194932.jpg
    20180226_194932.jpg
    125.3 KB · Views: 207
Σήμερα είναι παρασκευή και είπα να αφήσω την ψεύτο-γευσιγνωσία και να πάρω κάτι νόστιμο φτιαγμένο με μεράκι και πάνω απ όλα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

Tasting Note by The Chaps at Master of Malt

The nose is quite spicy and sweet. There are notes of melted salty butter on granary toast, there are notes of toasty oak and a touch of rye with caramel sweetness. The palate is quite peppy and full. There are notes of candy floss and nut oil, a touch of spice and dark chocolate, a little spice and charred oak. The finish is long with a touch of dryness, there are notes of nut oils and vanilla spice.

Μπλαμπλαμπλα....and they 're off!!! Καλο Σ/Κ σε όλους!

Attachments

• 20180302_194739.jpg
    20180302_194739.jpg
    133.9 KB · Views: 159
και τα δυο μαζί φθηνότερη τιμή σκρουτζ άθροισμα 69ε

σήμερα τα βρήκα και τα δυο στη γειτονιά μου άθροισμα 56ε......:firstprize:

Attachments

• 20180313_202230.jpg
    20180313_202230.jpg
    140.8 KB · Views: 124
Το talisker είναι πολύ καλό. Αντέ πιάσε ενα μπουκάλι και έλα να δεις το νέο προβολι

Το talisker είναι πολύ καλό. Αντέ πιάσε ενα μπουκάλι και έλα να δεις το νέο προβολι
To πήρες ρε τσακάλι? Θέλω να το δω άμεσα. Σε καλώ εδώ για όσο whisky θες όμως γιατί καπνίζω και εκεί μέσα δεν θυμάμαι να έχει παράθυρα. (αν επιτρέπεις κάπνισμα ΚΑΘΩΣ βλεπουμε ομως..... ξεκινάω τώρα εννοείται)

Last edited:
Kαι Teachers να συμπληρωσω.
Επισης το all time clasic Ηαιg αλλα τωρα τελευταια κατι με ενοχλει....ισως γιατι το Teachers ειναι πιο μαλακο και καταλαβα οτι τοσο καιρο, επινα κατι που τελικα δεν μου αρεσε τοσο πολυ!!!
Αβυσσος η ψυχη του ποτη:flipout: