Οργάνωση ακρόασης Dacs

Eλα ρε θα κάνουν και παρέα

καλά δεν μας έλεγες οτι δεν ακούς διαφορές?????:nounder:

φυσικά.
διαφορές με την έννοια της λέξης δεν άκουσα.
οι "διαφορές" που παρατήρησα αρχικά ήταν σε στάθμη και όχι σε χαρακτήρα.
Οι υπόλοιπες παρατηρήσεις μου βασίστηκαν σε μετρήσεις.
Τα τρία τουλάχιστον ποστ που αναφέρονται παραπάνω το λένε ξεκάθαρα.

Αν κάποιος σε πιέσει σώνει και καλά να διαλέξεις ένα, στο τέλος πείθεις και τον εαυτό σου ότι κάποιο πρέπει να ακουστεί καλύτερα.
Οι "διαφορές" ήταν ανάξιες λόγου και φυσικά σε καμμιά περίπτωση τα δείγματα ικανό κριτήριο για ενδεχόμενη επιλογή. Πιθανότατα όσοι ήταν παρόντες άκουσαν άλλες διαφορές που είναι ικανές να σε σπρώξουν σε ασφαλή αγορά-επιλογη.

1. Audiov ........................ #407# ............... 3-2-1 ?

Δεν ειχα βαλει σειρα μεταξυ των 1 και 2 μιας και με διαφορά μου εκατσε πιο καλα το 3.
Τα 1 & 2 ειχαν διαφορά μεταξυ τους που αλλου κερδιζε το ενα και αλλου το αλλο, οπως ειχα πει.
Αλλά αν εβαζα σειρα θα ηταν 3-1-2, δινοντας το 1 καλυτερο του 2 λογω του πιανου στις χαμηλες συχνοτητες.
Μαλλον ειμαι ο μονος που εχω αυτη την σειρα αλλά πιθανον ειναι το συστημα μου τετοιο. (ή τα αυτιά μου; )

Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

είχα πει ότι το 1 μου φάνηκε πιό κοντά στη μάνα
και ότι τα 2-3 κερδίζουν τις εντυπώσεις.

τέλος, εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056007278&postcount=511

είχα καταλήξει ότι τα 2-3 έχουν την ίδια φασματική υπογραφή και συνεπώς φοράνε το ίδιο τσιπ.

ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει το "?" πιό πάνω.

Συγχαρητήρια πάντως στον Μιχάλη γιά τον κόπο του και την οργανωτικότητα.

Πάντως με το buffalo τυχερούλη, έχεις καθαρίσει από dac για τα επόμενα 20 χρόνια. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις ποτέ DAC.

Εγω εγραψα οτι και τα τρια τα ακουσα ιδια ,απλα επαιζε πιο δυνατα (οχι πιο καλα) το 2.

Αρα ειμαι απολυτως ευτυχης, διοτι με βαση τα αυτια μου και το συστημα μου αγοραζω το πιο φτηνο και καθαρισα-bye-

Σαμπως και το καλυτερο να παρω θα καταλαβω τιποτα????:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Πάντως με το buffalo τυχερούλη, έχεις καθαρίσει από dac για τα επόμενα 20 χρόνια. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις ποτέ DAC.

τύχη?
δεν θα έλεγα τύχη, κάτι που σχεδόν έσπασα τα μούτρα μου μόνος μου εδώ και δυό χρόνια, με το υπόλοιπο φόρουμ να γελάει γιά το ...κόλλημά μου...
Τώρα γιά 20 δεν ξέρω, για 2-3 το συζητάμε...-bye-

Λοιπόν Συμφορουμίτες και Συμφορουμίτισσες! :drummer:

Τι γίνεται; Που είναι τα σχόλια σας; Που οι περισπούδαστες αναλύσεις σας; :BDBDG54:

Και μη μου πείτε πως δεν προκύπτουν πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα από το Τεστ; :confused:

Εδώ κουραστήκατε να κάνετε ακροάσεις, να μελετάτε κυματομορφές, να μετράτε με το χάρακα, το διαβήτη, το μοιρογνωμόνιο. Και τώρα... Τίποτα; :bigcry:

Μπα, Κατάλαβα! Είσαστε όλοι απασχολημένοι με το αποκριάτικο ξεφάντωμα! :party::ernaehrung004:

Από αύριο δίαιτα και AVClub! Αλλοιώς... :smash::smash::smash:

Κι' εγώ πάλι πήρα γι' απόψε την απόφαση για 24ωρη αποτοξίνωση από το AVClub! Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη σε ταινίες και μουσικούλα. Τα συμπεράσματα -που είναι και πολλά και ενδιαφέροντα από αύριο ή μεθαύριο!

Καλά να περνάτε... -bye-

Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ προσωπικά είναι πως το τυφλό συγκριτικό με τα αρχεία δεν ενδείκνυται για κανένα συμπέρασμα.Τις πιο αφύσικες χροιές στο σύστημα του Αντρέα τις είχε το W4S και στο τυφλό με τα αρχεία το βγάλαμε πρώτο..Τα 2 διαμετρικά αντίθετα σε ήχο dacs ήτανε το 202 & το W4S όπου το 202 ήρθε στο τυφλό 2ο, πράγμα πάλι περίεργο γιατί αν υποθέσουμε πως ήτανε θέμα κολοκυθόπιτας έπρεπε να έρθει τρίτο..

Όλα αυτά προσωπικές εκτιμήσεις και συγνώμη αν ακούγομαι κάπως αλλά αυτή είναι η άποψή μου μου..

Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ προσωπικά είναι πως το τυφλό συγκριτικό με τα αρχεία δεν ενδείκνυται για κανένα συμπέρασμα.Τις πιο αφύσικες χροιές στο σύστημα του Αντρέα τις είχε το W4S και στο τυφλό με τα αρχεία το βγάλαμε πρώτο..Τα 2 διαμετρικά αντίθετα σε ήχο dacs ήτανε το 202 & το W4S όπου το 202 ήρθε στο τυφλό 2ο, πράγμα πάλι περίεργο γιατί αν υποθέσουμε πως ήτανε θέμα κολοκυθόπιτας έπρεπε να έρθει τρίτο..

Όλα αυτά προσωπικές εκτιμήσεις και συγνώμη αν ακούγομαι κάπως αλλά αυτή είναι η άποψή μου μου..

Για το αν το wyred ειχε αφυσικες χροιες αυτο ειναι αποψη σου και οχι η επικρατεστερη των ανθρωπων που βρισκονταν εκει ...οπως ξαναειπα , παιδια που ρωταγα διπλα μου στην ακροαση, μου λεγανε οτι το wyred τους αρεσε περισσοτερο ...μην χρησιμοποιειτε τετοιους απολυτους αφορισμους ετσι απλα ,γιατι καποιοι που ενδεχομενως να μην γνωριζουν, τλκ να καταλαβαινουν αλλα πραγματα και να παρεξηγουνται προιοντα ,συστηματα κτλ ..λιγη προσοχη παρακαλω!!

Για το αν το wyred ειχε αφυσικες χροιες αυτο ειναι αποψη σου και οχι η επικρατεστερη των ανθρωπων που βρισκονταν εκει ...οπως ξαναειπα , παιδια που ρωταγα διπλα μου στην ακροαση, μου λεγανε οτι το wyred τους αρεσε περισσοτερο ...μην χρησιμοποιειτε τετοιους απολυτους αφορισμους ετσι απλα ,γιατι καποιοι που ενδεχομενως να μην γνωριζουν, τλκ να καταλαβαινουν αλλα πραγματα και να παρεξηγουνται προιοντα ,συστηματα κτλ ..λιγη προσοχη παρακαλω!!

Όλα αυτά προσωπικές εκτιμήσεις

Το κομμάτι αυτό του ποστ μου μάλλον δεν το πρόσεξες.Για να μην γίνεται καμία παρεξήγηση ο κάθε σοβαρός ενδιαφερόμενος πρέπει να το ακούει το εκάστοτε μηχάνημα μόνος του για να βγάλει πόρισμα και όχι να πιστεύει/ασπάζεται κάποιον φορουμίστα (π.χ εμένα)..

Δική μου η άποψη,στο συγκεκριμένο σύστημα και σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα dacs.Η άποψή μου η δική μου αυτή είναι και δεν αλλάζει στις υπάρχουσες συνθήκες εννοείται..Την επικρατέστερη άποψη πού να την ξέρεις?Αφού δεν την λέει κανείς όλη την άποψή του δημόσια ποτέ - ούτε κι εγώ τις περισσότερες φορές πλέον.Απλά όλα αυτά τα λέω ευκαιρίας δοθείσης γιατί άλλα άκουσα στο live κι άλλα στο αρχείο..

Δεν έχω τίποτα με το W4S.Για να είμαι ειλικρινής εγώ πρώτο ήθελα να βγει..;)..

Δεν έχω τίποτα με το W4S.Για να είμαι ειλικρινής εγώ πρώτο ήθελα να βγει..;)..

Εγω θα ηθελα να βγει πρωτο το δικο μου. :tongue:
Αλλά καταλαβα πως το εννοεις.
Να βγει ενα φθηνο πρωτο, ωστε να εχουμε δικαιωμα στην ποιοτητα οσοι ειμαστε με μικρο πορτοφολι.

Εγω θα ηθελα να βγει πρωτο το δικο μου. :tongue:
Αλλά καταλαβα πως το εννοεις.
Να βγει ενα φθηνο πρωτο, ωστε να εχουμε δικαιωμα στην ποιοτητα οσοι ειμαστε με μικρο πορτοφολι.

That's the spirit..;)..

Re: Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

τύχη?
δεν θα έλεγα τύχη, κάτι που σχεδόν έσπασα τα μούτρα μου μόνος μου εδώ και δυό χρόνια, με το υπόλοιπο φόρουμ να γελάει γιά το ...κόλλημά μου...
Τώρα γιά 20 δεν ξέρω, για 2-3 το συζητάμε...-bye-

τυχη ποια τυχη;

καλα που μαλλιασε η γλωσα μου να σου το λεω.:flipout: