Eλα ρε θα κάνουν και παρέα
καλά δεν μας έλεγες οτι δεν ακούς διαφορές?????:nounder:
- Audiov ........................ #407# ............... 3-2-1 ?
Φουλέτο όλοι για Wyred4Sound τώρα λέμεε....
Υ.Γ: Καλαμπουράκι..:smash:..
Το Zodiac Antelope επαιζε με τα νέο εξωτερικό τροφοδοτικό της εταιρείας ή με κάποιο άλλο ιδιοκατασκευής ;
μπορω να φερω το αναβαθμισμενο τροφοδοτικο της Αντιλοπης,αν θελετε.
είχα πει ότι το 1 μου φάνηκε πιό κοντά στη μάνα
και ότι τα 2-3 κερδίζουν τις εντυπώσεις.
τέλος, εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056007278&postcount=511
είχα καταλήξει ότι τα 2-3 έχουν την ίδια φασματική υπογραφή και συνεπώς φοράνε το ίδιο τσιπ.
ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει το "?" πιό πάνω.
Συγχαρητήρια πάντως στον Μιχάλη γιά τον κόπο του και την οργανωτικότητα.
To έφερες τελικά Λάκη ;
Επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα προηγούμενα posts
Πάντως με το buffalo τυχερούλη, έχεις καθαρίσει από dac για τα επόμενα 20 χρόνια. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις ποτέ DAC.
Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ προσωπικά είναι πως το τυφλό συγκριτικό με τα αρχεία δεν ενδείκνυται για κανένα συμπέρασμα.Τις πιο αφύσικες χροιές στο σύστημα του Αντρέα τις είχε το W4S και στο τυφλό με τα αρχεία το βγάλαμε πρώτο..Τα 2 διαμετρικά αντίθετα σε ήχο dacs ήτανε το 202 & το W4S όπου το 202 ήρθε στο τυφλό 2ο, πράγμα πάλι περίεργο γιατί αν υποθέσουμε πως ήτανε θέμα κολοκυθόπιτας έπρεπε να έρθει τρίτο..
Όλα αυτά προσωπικές εκτιμήσεις και συγνώμη αν ακούγομαι κάπως αλλά αυτή είναι η άποψή μου μου..
Για το αν το wyred ειχε αφυσικες χροιες αυτο ειναι αποψη σου και οχι η επικρατεστερη των ανθρωπων που βρισκονταν εκει ...οπως ξαναειπα , παιδια που ρωταγα διπλα μου στην ακροαση, μου λεγανε οτι το wyred τους αρεσε περισσοτερο ...μην χρησιμοποιειτε τετοιους απολυτους αφορισμους ετσι απλα ,γιατι καποιοι που ενδεχομενως να μην γνωριζουν, τλκ να καταλαβαινουν αλλα πραγματα και να παρεξηγουνται προιοντα ,συστηματα κτλ ..λιγη προσοχη παρακαλω!!
Όλα αυτά προσωπικές εκτιμήσεις
Δεν έχω τίποτα με το W4S.Για να είμαι ειλικρινής εγώ πρώτο ήθελα να βγει....
Εγω θα ηθελα να βγει πρωτο το δικο μου. :tongue:
Αλλά καταλαβα πως το εννοεις.
Να βγει ενα φθηνο πρωτο, ωστε να εχουμε δικαιωμα στην ποιοτητα οσοι ειμαστε με μικρο πορτοφολι.
τύχη?
δεν θα έλεγα τύχη, κάτι που σχεδόν έσπασα τα μούτρα μου μόνος μου εδώ και δυό χρόνια, με το υπόλοιπο φόρουμ να γελάει γιά το ...κόλλημά μου...
Τώρα γιά 20 δεν ξέρω, για 2-3 το συζητάμε...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.