ΤΟ σπιτι σε ποια περιοχη βρισκεται ?
To w4s dac2 θα το φερει κανενας αλλος?
Ψηνομαι να φερω και τον ολοκληρωμενο W4s .....:smile:
@ Dalanik - εσύ όταν έρθεις σπίτι θα υποστείς σωματική έρευνα πριν φύγεις.....![]()
ps. με προσοχή ο έλεγχος γιατί κάποιος χθες έχασε ένα μαύρο αναπτήρα (αν είναι του Θ. ας τον θεωρεί κατασχεμένο... :bobby:jester:
Αρχικά να πω ότι στο σπίτι χωράνε αρκετά άτομα, οπότε μην έχετε πρόβλημα....
Δεύτερον είναι γεγονός ότι πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε blind test ή απλά θα ακούσουμε όλα τα dacs ένα-ένα με τη σειρά και θα δούμε το χαρακτήρα καθενός, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας λογικές περιοδικών με νικητές κλπ.
Εγώ προσωπικά κλίνω προς τη δεύτερη λογική...
@ Dalanik - εσύ όταν έρθεις σπίτι θα υποστείς σωματική έρευνα πριν φύγεις.....![]()
Αν χωράω, μπορώ να φέρω
Antelope Zodiac+
Macbook pro Amarra
και αν θέλετε ίδια καλώδια ρεύματος για να τροφοδοτηθούν όλες οι συσκευές, ή/και ψηφιακά καλώδια ή ότι νομίζετε χρήσιμο για την διενέργεια της ακρόασης - (όχι για "κόντρες")
Αν τα έχω μέχρι τότε -αν- και Grace m902b / Arcam rDac.
Δεύτερον είναι γεγονός ότι πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε blind test ή απλά θα ακούσουμε όλα τα dacs ένα-ένα με τη σειρά και θα δούμε το χαρακτήρα καθενός, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας λογικές περιοδικών με νικητές κλπ.
Εγώ προσωπικά κλίνω προς τη δεύτερη λογική...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.