Οργάνωση ακρόασης Dacs

Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Και τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση Τασο μας?????

Δεξι κλικ και save λογικα θα παιξει.
Ακυρο.

Λογικα στην επιλογη "more" και download ?

Υπάρει ένα ακόμα ανεβασμένο αρχείο: TakeFive_part.flac. Είναι απόσπασμα από το αρχικό (original) κομμάτι που έπαιζε όταν ηχογραφήθηκε ο κάθε ένας DAC. Αυτό με δυό λόγια είναι το αρχείο αναφοράς με το οποίο θα πρέπει να γίνουν οι συγκρίσεις στο σύστημα σας. Όποιος DAC παρουσιάζει τις λιγότερες διαφορές με το αρχείο αναφοράς είναι θεωρητικά και ο πιο σωστός!

Ρε Μαϊκ για να ειμαι ειλικρινης αυτο δεν το εχω καταλαβει.
Δηλ απο που πηρες σημα για την ηχογραφηση αυτου του αποσπασματος???:confused:

Ε όταν πατήσετε το Link… επιβεβαιώστε ότι το κατεβάζετε και δεν το ανοίγει automagically το quicktime στο παράθυρο του browser. Εναλλακτικά και δεξί κλικ save as.

Από εκεί και πέρα, ΙΜΗΟ κατεβάστε τα flac και τα dff μόνο. Τα wav είναι ανεβασμένα για θέματα συμβατότητας με όσους δε μπορούν κάτι να κάνουν με flac (το οποίο είναι κρίμα φυσικά).

Δεν πήρε σήμα, είναι προφανώς το cd ριπαρισμένο !!!!

Απο κομπιουτερ Αντρεα????
Αν ναι, δεν παιζει ρολο ,ας πουμε, με τι dvdrom εγινε???
(λενε οτι τα Plextor πετανε σε αυτον το τομεα)

(καλα τωρα που μου βγαλατε το Hiendα απο μεσα μου, θα θα τακτοποιησω εγω:flipout::flipout: )

Ωχ !! αυτό πόνεσε..... ρε συ ούτε εμείς δεν τα λέμε αυτά !! :flipout:

Παρε κανα ισχυρο παυσιπονο (πες ρε αδερφρε οτι εχεις κολικο!!!) και ακου και τουτο.......

ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΡΙΠΑΡΙΣΜΑ ???????:flipout::flipout:

Παρε κανα ισχυρο παυσιπονο (πες ρε αδερφρε οτι εχεις κολικο!!!) και ακου και τουτο.......

ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΡΙΠΑΡΙΣΜΑ ???????:flipout::flipout:

Άμα σου πω ότι έχει ξεμείνει στο γραφείο ένα Ultraplex πάνω σε έναν 2940 το οποίο το είχα φτιάξει έτσι μόνο για τη συγκεκριμένη δουλειά τι θα μου πεις;
Ripping πάντα με το EAC αν και φίλος πίνει νερό στο όνομα του MusicMatch Jukebox (το κατεβάζω για να το δοκιμάσω και αυτό). :flipout:

Τα ηχογραφημένα αρχεία ανέβηκαν!

Καινούριος στην παρέα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Σπάνια βλέπει κανείς κάτι ανάλογο.

Μια απορία μόνο. Το αρχείο αναφοράς είναι το ίδιο που έπαιζε όταν ηχογραφήθηκαν τα dac ή πρόκειται για άλλο cd?

Last edited by a moderator:
Τα ηχογραφημένα αρχεία ανέβηκαν!

Καινούριος στην παρέα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Σπάνια βλέπει κανείς κάτι ανάλογο.

Μια απορία μόνο. Το αρχείο αναφοράς είναι το ίδιο που έπαιζε όταν ηχογραφήθηκαν τα dac ή πρόκειται για άλλο cd?

όχι βρε
το ένα είναι με τον Dave Brubeck και το άλλο με το Richard Clayderman....:fahne90:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited by a moderator:
όχι βρε
το ένα είναι με τον Dave Brubeck και το άλλο με το Richard Clayderman....:fahne90:

:flipout::flipout::flipout::flipout:
Δε θα 'θελα να συνεχίσω στο ίδιο ύφος. Ίσως το φόρουμ αυτό δεν είναι για όλους και δε θέλω να σας χαλάσω την παρέα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι μήπως κατά λάθος ανέβηκε κάποιο remaster.

Φίλιππε καλώς ήρθες, έχει ανέβει, από ότι ξέρω το ίδιο cd από το οποίο ηχογραφήθηκαν στο σπίτι μου, μέσω του korg τα τρία dacs.

Εδώ είμαστε όλοι μιά μεγάλη παρέα, που τους χωράει όλους, απλά καμμιά φορά μπορεί να μας παρασέρνει το κέφι......-bye-

Δε θα 'θελα να συνεχίσω στο ίδιο ύφος. Ίσως το φόρουμ αυτό δεν είναι για όλους και δε θέλω να σας χαλάσω την παρέα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι μήπως κατά λάθος ανέβηκε κάποιο remaster.

Πρέπει να παραδεχτείς πως είχε πλάκα.Χιούμορ έκανε ο Δημήτρης..:ernaehrung004:..

τί τα θες τα γουαβ βρε Μιχάλη?
Ανέβασα τα PCM αρχεία σε μορφή .WAV για δύο λόγους:
α) Για να διευκολυνθούν όλοι και προπάντων οι κάτοχοι Mac και να μπορούν να τα ακούσουν απ' ευθείας χωρίς να ταλαιπωρηθούν με μετατροπές (π.χ. από FLAC σε AIFF)

β) Διότι δεν μου φαινόταν, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κερδίζαμε και τίποτε σπουδαίο χώρο από την μετατροπή των WAV σε FLAC. Πάντως ο Τάσος (tmju) τα μετέτρεψε και σε WAV, οπότε...
Διαλέγετε και παίρνετε! :smile: