Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs
Δεν νομίζω ότι υπάρχει νικητής.
Από τη στιγμή που ο πρώτος έγραψε 321 ή 231 οι επόμενοι πλασιμπιάστηκαν.
Η παραμικρή πιθανότητα να κάνουν λάθος ή να μπούν στο περιθώριο, υποσυνείδητα αναγκάζει τον ακροατή να ταχθεί με μιά ομάδα.
"γιατί αυτός ξεχώρισε και εγώ όχι πχ"
Οπότε από ένα σημείο και πέρα επικράτησε το 1 στην πυρά ...
Φίλε Supersonic,
παρόλο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχεις μόνο τη μισή εμπειρία από τη δοκιμή των DAC (δεν ήσουν στο live), έχεις καταλήξει σε όλα τα "επίπεδα" δηλαδή,
α. στο πως ακούσαμε όλοι με τα "μάτια" μας στο live,
β. στο πως πλασιμπιάστηκαν κάποιοι από τους άλλους κατά την ακρόαση των κομματιών στο σπίτι τους,
γ. στο ότι ένα αρχείο παίζει πιο δυνατά από το άλλο και αυτό προμοτάρει τα υπόλοιπα και
δ. σε άλλες διάφορες θεωρίες...
Πέρα από τη δική σου αλήθεια, υπάρχουν και όλες οι υπόλοιπες, οι οποίες θα πρέπει να είναι το ίδιο σεβαστές, παρόλο που δεν προκαταλαμβανουν τους υπολοιπους της παρέας και αφήνουν περιθώριο για έρευνα, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
Αν είχες ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας σου με τους υπόλοιπους στο thread, θα αντιλαμβανόσουν ότι τουλάχιστον όσοι ήταν στο live, έχουν προβληματιστεί με την άποψη που σχημάτισαν εκεί και εκείνη που προέκυψε από τα αρχεία που άκουσαν σπιτι τους.
Θα ήταν λοιπον προς όφελος όλων, αντί να εκφέρουμε απόψεις για το πόσο "κουφοί" ή "ακόλουθοι των ισχυρών" είναι όλοι οι υπόλοιποι που έχουν διαφορετική γνώμη από εμάς, να κάνουμε ένα εποικοδομητικό διάλογο χωρίς χαρακτηρισμους, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το πείραμα.
Για όποιον ενδιαφέρεται λοιπόν να βρει την αλήθεια, έχω καταθέσει -και παρατηρώ ότι τουλάχιστον ο Λάκης, ο Lemarchand και ο farflung συντάσσεται μαζί μου- ότι αυτό που ακούσαμε στο live, είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που υπάρχει καταγεγραμμένο στα αρχεία.
Ας ασχοληθούμε (αν είναι εφικτό) με αυτό το δεδομένο και ας δούμε αν μπορούμε να μάθουμε κάτι από τη διαδικασία.
Εγώ έχω θέσει τις ερωτήσεις μου στο post
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056011426&postcount=581
Φιλικά, Γιώργος.