ευτηχως...πηρε 2 μαζεμενες παραγγελιες και σου λεει φτηνα τις εχω ,να τις ανεβασω λιγουλι....εμενα σημερα tracking number απο TNT επίσης!Παραδοση 12~13 .
και μένα στην ΤΝΤ για 13 λέει - μου αρέσει που εγώ πλήρωσα και τα 3 παραπάνω γιατί φοβήθηκα μήν τη στείλει σε καναδυό βδομάδες!!!
τυχερέ λυκάκο, μ'έφαγες στην στροφή με 3 φθηνότερα!!!!!
οχι βρε μην παραπονιεσαι,οριστε αλλαξε το ντελιβερι στο tracking number για δευτερα 16/6.
Παντως μονο εμεις οι δυο ειμαστε στο thread ολοι οι αλλοι που πηραν οθονες τα εχουν λυσει τα προβληματα τους
Μωρε και γω ξαναπηρα οθονη ενω ειχα πει ποτε ξανα μονο και μονο για χωροταξικους λογους....
ειχα μια ηλεκτρικη megavision 104" και την ειχα δωσει πακετο με tw700 και βαση οροφης. Μου την ειχε δωσει τοσο πολυ με τις ζαρες (το γνωστο V aka bikini) που αδειασα ολοκληρο τοιχο για να προβαλλω με εκει τον 1070! Ας οψεται που πρεπει να αλλαξω σπιτι και το dedicated ειναι πολυτελεια...
την κρέμασα πρίν λίγη ώρα και τελικά μου βγήκε λίγο τσαλακωμένη (στο case, όχι στο πανί) και λίγο κακοβαμένη στο επάνω κομμάτι (στην γραμμή που τελειώνει το γκρί και αρχίζει το μαύρο)
Σκέφτομαι να επικοινωνήσω με τον Άγγλο, τί λέτε? Να επικοινωνήσω μέσω ebay ή απευθείας?
τελικά άνοιξα case στο ebay και ανέβασα και τις φωτό που φαίνεται η ζημιά στο περίβλημα
δεν θέλω να την στείλω πίσω μιας και δεν με πολυενοχλεί ούτε το πρόβλημα, ούτε η χάλια βαφή στο πάνω τελείωμα του γκρί
αλλά περιμένω να μου κάνει κανά ψιλό refund τουλάχιστον για την τιμή των όπλων!!!
Και μένα ήταν πολύ καλά πακεταρισμένη αλλά 3 μέτρα μήκος αν το μεταφέρανε και λίγο περίεργα με κάνα βάρος απο την μιά μεριά
και σταθερό απο την άλλη, δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό που έπαθε!!!
Άψογος ο Εγγλέζος!!!! Μου λέει "ή στην αλλάζω ή αν συμφωνείς σου κάνω refund 44 μιάς και τα μεταφορικά είναι πολλά και ασύμφορα"!!!
Ε, σκέφτηκα και γώ, 120" ηλεκτρική με 150 που θα ξαναβρώ και τελικά συμφώνησα με το refund - ούτως ή άλλως το βάψιμο δεν ενοχλεί
αφού είναι στο τελείωμα και τα σημεία που είναι στραβωμένα ούτε που τα προσέχεις - το πολύ πολύ να τα πατήσω μπάς και έρθουν με λίγη πίεση!
παιδια σκεφτομαι και εγω αυτο το πανι απο τον "αγγλο" που λεμε. δε θα παρω βεβαια benq 1070 αλλα γραφω εδω γιατι αυτο το νημα εχει μεγαλυτεργ κινηση.
σκεφτομαι η epson 9100 η 7200.
το thow distance ειναι περι τα 5 μετρα και σκεφτομαι τις 120 ιντσες. να προτιμησω το γκρι η το ασπρο?
γενικα αξιζει αυτο το πανι η να προτιμησω κατι σε μερια reflecta?
Πάρε ενα καλύτερο πανι ΕΧΩ ΠΗΡΑ το παραπάνω που κάνει στο skroutz απο 350e τα φτηνά πανιά κάνουν ζάρες και το βλέπεις στις ανοιχτόχρωμες σκηνές επένδυσε σε πανι πάνω απο 500e και με αυτά τα κόλπα που το κρατάνε όσο γίνεται τεντωμένο
δε παιζει να δωσω τοσα για πανι για κανενα λογο. ειμαι αναμεσα σε ενα reflecta που δεν ειναι ηλεκτρικο και κανει 110 ευρω και αυτο το κινεζικο απο τον αγγλο που εχει και τηλεχειρισμο και κανει 180 ευρω για 120 ιντσες παντα. προτιμω να μου κανει ζαρες, να μου χαλασει και να παρω ενα αλλο που λεει ο λογος και παλι θα γλιτωσω λεφτα. ειπαμε λεφτα ειναι δεν ειναι μαρουλια.
τελικα για 3lcd projector που θελω να παρω εγω καλυτερα γκρι η ασπρο?
ειμαι αναμεσα σε εναν 9100 μεταχειρισμενο αν μου κατσει το deal η καινουργιο 7200 (epson και οι δυο).
το throw distance θα ειναι περιπου 5 μετρα, το viewing distance περιπου 4 και θα ηθελα να ανοιξω 120 ιντσες 16:9.
Όταν πάμε στις 120'', η επιλογή δεν είναι και τόσο εύκολη. Είμαστε κοντά στο ''ανάμεσα''...επομένως, θα έλεγα λευκή για σιγουριά. (και οι λευκές δεν είναι απολύτως λευκές, παίζουν γύρω στο Ν9,5)
χμ δε το καταλαβαινω απολυτα αυτο φιλε γιαννη. οσο ανεβαινουμε σε ιντσες τι αλλαζει ακριβως για να παμε σε ασπρη οθονη?
o 9100 εχει πιο πολλα lumen απο τον benq. εφοσον ειναι πιο φωτεινος δε θα επρεπε να παμε σε οθονη γκρι αντι να του δωσουμε πιο πολυ gain?
Φίλε reflecta ΕΧΩ ηλεκτρική και ανοίγω 106" κάνει ζάρες είχα μια μικρή με τρίποδο και δεν μου έκανε τίποτα εγώ τα λέω για πολλοί εδω μου λέγανε πάρε Άγγλο και τα πανιά δεν εχουν διάφορες και όμως εχουν για αυτο υπάρχουν πανιά με 200 και αλλα με 600 ότι πληρώνεις παίρνεις και ΕΣΥ που θα πάρεις ακριβό μηχάνημα επένδυσε σε κάτι καλύτερο άποψη μου