Οτιδήποτε άλλο εκτός από iPhone X...

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

πλάλα πλάκα αν με ρωτήσεις, τι θα ήθελα περισσότερο από όλα να έχει το iphone που έχω, είναι τo μικροσκοπικό led που έχει το LG της γυναίκας μου,
χωρίς να ακουμπήσεις το κινητό, ξέρεις αν έχει έρθει κάτι για να το ανοίξεις, άλλο χρώμα για email, sms κλπ

επειδή το αφήνω συνέχεια στο γραφείο και μπαινοβγαίνω, η πρώτη κίνηση είναι να το πιάσω να δω αν με πήρε κάποιος ή ήρθε κάποιο email

δε θα ήτανε άσχημο ένα κομψό ledaki που αναλόγως το χρώμα να σημαίνει διάφορα, το οποίο άλλωστε προσαρμόζει ο καθένας με χρώματα και λειτουργίες όπως γουστάρει,
πολλές χρήσεις θα μπορούσε να έχει

βέβαια το παραπάνω δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, ούτε η έλλειψή του κάνει το τκλέφωνο λιγότερο σπουδαίο,
απλά ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες και ανάγκες και πρέπει να βλέπει τι του αρέσει και τι όχι, και να το υποστηρίζει,\ανεξάρτητα από το ποιος το έβγαλε ή όχι

Προσωπικά, έχω το apple watch, οποτε όλα τα notifications μου έρχονται στον καρπό και από εκεί επιλεγω τι θα αγνοήσω.
Κάποιοι άλλοι με iphone πάντως, χρησιμοποιούν το led του flash για τον σκοπο αυτό (μπορείς στα disability features να ενεργοποιήσεις να ανάβει οποτε έχεις κλήση κλπ)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Προσωπικά, έχω το apple watch, οποτε όλα τα notifications μου έρχονται στον καρπό και από εκεί επιλεγω τι θα αγνοήσω.
Κάποιοι άλλοι με iphone πάντως, χρησιμοποιούν το led του flash για τον σκοπο αυτό (μπορείς στα disability features να ενεργοποιήσεις να ανάβει οποτε έχεις κλήση κλπ)

θα το κοιτάξω με τα disability features πόσο μου κάνει, δεν το ήξερα , thanks

Re: [ Επίσημο ] iPhone X

το είδα, δεν είναι αυτό που θέλω,
αν και αυτό που έχει μου κάνει για όταν ακούω μουσική δυνατά σπίτι, και δεν θέλω να έχω το κινητό πάνω μου
(χρήσιμο είναι , δεν το είχα σκεφτεί προηγουμένως)

θα ήταν ωραίο πάντως ένα μικρό λεντάκι, που να ορίζεις εσύ τι χρώμα θα έχει για όποιες ειδοπιήσεις θέλεις

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

το είδα, δεν είναι αυτό που θέλω,
αν και αυτό που έχει μου κάνει για όταν ακούω μουσική δυνατά σπίτι, και δεν θέλω να έχω το κινητό πάνω μου
(χρήσιμο είναι , δεν το είχα σκεφτεί προηγουμένως)

θα ήταν ωραίο πάντως ένα μικρό λεντάκι, που να ορίζεις εσύ τι χρώμα θα έχει για όποιες ειδοπιήσεις θέλεις

Προσωπικά μου την σπανε τα λεντακια, ειδικά αν ανάβουν στο σκοτάδι πχ όταν κοιμάμαι ή βλέπω ταινία. Καταλαβαίνω την λογική τους όμως.

και ακόμη ένα στοιχείο, για τη γλώσσα που μιλάει η apple και οι πρισσότερες εταιρείες,

που κρύβουν την αλήθεια, αλλά χωρίς να λένε ψέμματα, γιατί αυτά μπορεί να αποκαλυφθούν και να χαλάσει η φήμη τους

Οι μπαταρίες του 8 που η apple λέει ότι έχουν περίπου όμοια χωρητικότητα , στην πράξη έχουν χωρητικότητα περίπου 8 % μικρότερη από τα προηγούμενα μοντέλα,

του χρόνου θα τις μεγαλώσει κατά 9-10%, για να έρθουν στα ίδια, και θα το διαφημίζει με μεγάλα γράμματα

http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/iphone/%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-iphone-8-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-ipho-r14879

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Είναι ελαφρώς αυθαίρετος ο συλλογισμός σου. Δεν μπορείς να το αποκαλείς μέτριο, ειδικά συγκριτικά με τους ανταγωνιστές, όταν οι επιδόσεις του ειναι διπλάσιες, ίσως και παραπάνω.
Να μου πεις δεν ειναι value for money, να το δεκτω, μέτριο όμως ειναι αδύνατο να το χαρακτηρίσει κάποιος, όπως και να το σκεφτεί.

σίγουρα δεν ειναι μέτριο, οπως σίγουρα δεν ειναι value for money αλλα overpriced για να το πάρουν λίγοι και να δημιουργήσουν νέα κατηγορία premium για αυτούς που θέλουν να νιώθουν premium αγοράζοντας "status" ή κινητό (οπως το βλεπει κανεις)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Η τιμή δεν είναι φυσικά 1000 αλλά περίπου 1200 (εκτός αν ζούμε στην Αμερική και δεν το ξέρω)

Στην ουσία είναι πάνω από 1350 (αν δεν θες να είσαι με το άγχος του να σβήνεις κάθε λίγο και λιγάκι λόγω των 64 Gb)

O ανταγωνισμός (S8) είναι στα 570 και με SD Card slot.

Δλδ, για να ξέρουμε τι λέμε, όντως μιλάμε για τα μισά λεφτά.

H επίσημη τιμή του s8 από ότι βλέπω ειναι στα 829, άλλο τα σκρουτζομαγαζα. Και το iphone μετά από κάποιο καιρο ειναι οικονομικότερο μεσω sktroutz.

Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Το iphone x είναι απλησίαστο για τα ελληνικά δεδομένα μνήμη 64gb πάνω από 1000e πλάκα κάνουν;το iphone 8 plus ποιο μεγάλο από το iphone 7 plus το βασικό είναι β ασύρματη φόρτιση ε και τι έγινε;Εγώ σαν κάτοχος iPhone 6 64gb λέω να πάρω το 7 plus στα 128gb στα 798 από skroutz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολύ καλη τιμή όντως.

2030 το face id θα γίνει υποχρεωτικό στις συναλλαγές στις τράπεζες και στα μηχανήματα pos και παντού. Φυσικά θα το έχει "κλέψει" η Google κλπ κλπ κλπ. Η Microsoft θα έχει τα Windows Total. Πάντως τα εξωφρενικά πειράματα της Apple συνήθως έχουν απόλυτη επιτυχία. Η Microsoft την πάτησε με τα tiles πλακίδια των Win 8 προσπαθώντας να ενοποιήσει τα περιβάλλοντα υπολογιστών και κινητών και από τότε πάει με τον ποπό στον τοίχο σε καινοτομίες.....

2030 το face id θα γίνει υποχρεωτικό στις συναλλαγές στις τράπεζες και στα μηχανήματα pos και παντού. Φυσικά θα το έχει "κλέψει" η Google κλπ κλπ κλπ. Η Microsoft θα έχει τα Windows Total. Πάντως τα εξωφρενικά πειράματα της Apple συνήθως έχουν απόλυτη επιτυχία. Η Microsoft την πάτησε με τα tiles πλακίδια των Win 8 προσπαθώντας να ενοποιήσει τα περιβάλλοντα υπολογιστών και κινητών και από τότε πάει με τον ποπό στον τοίχο σε καινοτομίες.....
Ποιος ηρθε; Μπορει να μην ηταν σε ολοκληρωμενο επιπεδο για συναλλαγές κλπ , αλλα μονο για ξεκλειδωμα συσκευης , το ειχε το android απο το 2011. Το θεμα ειναι οτι μπορουσες να το ξεγελασεις ακομη και με φωτογραφια προσωπου... Η apple εκανε αυτο που κανει καλυτερα . Παιρνει τις ιδεες των αλλων , περιμενει την τεχνολογια να ειναι ωριμη να τις υλοποιησει και τις λανσαρει την καταλληλη στιγμη που θεωρει οτι η αγορα ειναι ετοιμη να τις αποδεχτει ή μαλλον "ευαλωτη" να την κανει να τις αποδεχτει.

Η ιδέα της αναγνώρισης προσώπου είναι αρχαία. Σημασία έχει ποιος θα την υλοποιήσει πιο σωστά και με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Και εκεί είναι που η apple αριστεύει, χρόνια τώρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Δεν μπορώ να φανταστώ πιο ηλίθιο σκηνικό :p

Κάτσε να σε φιρμάρει κανένας αμερικανός μπάτσος και μετά να δεις ποσο πλάκα θα έχει...

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ποιος ηρθε; Μπορει να μην ηταν σε ολοκληρωμενο επιπεδο για συναλλαγές κλπ , αλλα μονο για ξεκλειδωμα συσκευης , το ειχε το android απο το 2011. Το θεμα ειναι οτι μπορουσες να το ξεγελασεις ακομη και με φωτογραφια προσωπου... Η apple εκανε αυτο που κανει καλυτερα . Παιρνει τις ιδεες των αλλων , περιμενει την τεχνολογια να ειναι ωριμη να τις υλοποιησει και τις λανσαρει την καταλληλη στιγμη που θεωρει οτι η αγορα ειναι ετοιμη να τις αποδεχτει ή μαλλον "ευαλωτη" να την κανει να τις αποδεχτει.

ειπα και εγω να το πω γιατι το θυμαμαι στο nexus 4 με kitkat που ειχα, αλλα λεω ας μην το κανουμε "android vs ios season X" :D
Παντως για να λεμε την αληθεια δεν δουλευει και πολυ καλα τοτε. Να δουμε πως θα ειναι η υλοποιηση της apple.

Παιδιά, πριν την apple πολλοί είχαν βάλει και touchscreens και fingerprint sensors και face detectors. Ήταν όλα crap , μην κοροϊδευόμαστε....

Ρε παιδιά μονο εμενα ενοχλεί ότι η apple για το 8 συνεχίζει να έχει design 10ετίας ... αν δείτε τις διαστάσεις και βάρος είναι μεγαλύτερα από το 7...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8131&idPhone2=8065
Και με αρκετά μικρότερη μπαταρία. Τραγική η Apple ακόμα μια χρονιά.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Τραγική όντως... Αν δεν ρίξει 5 γύρους στον ανταγωνισμό, εγώ δεν της ξαναμιλαω