Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X
Προσωπικά, έχω το apple watch, οποτε όλα τα notifications μου έρχονται στον καρπό και από εκεί επιλεγω τι θα αγνοήσω.
Κάποιοι άλλοι με iphone πάντως, χρησιμοποιούν το led του flash για τον σκοπο αυτό (μπορείς στα disability features να ενεργοποιήσεις να ανάβει οποτε έχεις κλήση κλπ)
πλάλα πλάκα αν με ρωτήσεις, τι θα ήθελα περισσότερο από όλα να έχει το iphone που έχω, είναι τo μικροσκοπικό led που έχει το LG της γυναίκας μου,
χωρίς να ακουμπήσεις το κινητό, ξέρεις αν έχει έρθει κάτι για να το ανοίξεις, άλλο χρώμα για email, sms κλπ
επειδή το αφήνω συνέχεια στο γραφείο και μπαινοβγαίνω, η πρώτη κίνηση είναι να το πιάσω να δω αν με πήρε κάποιος ή ήρθε κάποιο email
δε θα ήτανε άσχημο ένα κομψό ledaki που αναλόγως το χρώμα να σημαίνει διάφορα, το οποίο άλλωστε προσαρμόζει ο καθένας με χρώματα και λειτουργίες όπως γουστάρει,
πολλές χρήσεις θα μπορούσε να έχει
βέβαια το παραπάνω δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, ούτε η έλλειψή του κάνει το τκλέφωνο λιγότερο σπουδαίο,
απλά ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες και ανάγκες και πρέπει να βλέπει τι του αρέσει και τι όχι, και να το υποστηρίζει,\ανεξάρτητα από το ποιος το έβγαλε ή όχι
Προσωπικά, έχω το apple watch, οποτε όλα τα notifications μου έρχονται στον καρπό και από εκεί επιλεγω τι θα αγνοήσω.
Κάποιοι άλλοι με iphone πάντως, χρησιμοποιούν το led του flash για τον σκοπο αυτό (μπορείς στα disability features να ενεργοποιήσεις να ανάβει οποτε έχεις κλήση κλπ)
, μην κοροϊδευόμαστε....