Ας βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.Ξεχωριστα τροφοδοτικα για την πολωση χρειαζονται γιατι οι εξοδου βρισκονται σε διαφορετικο δυναμικο,και χωρις να εχουμε αναφορα στην [γη].Ακομα και σε μια απλη vercion αυτοπολωνει την κατω 6c33 και με ξεχωριστο τροφοδοτικο πολωνει την πανω.Αθτο ειναι ανακγαιο σε κυκλωματα τυπου futterman και οχι σε κυκλοτρονικα. 2]Εγω εχω φτιαξει το otl ocl με ξεχωριστα bias και χωρισ τα τσοκ.Οντως ειναι πολυ μεγαλα πιστεψε με χρειαζονται.Εχω περιπου 5 μ.β θορυβο στη εξοδο.3]Ως προς το ματσαρισμα.Παρατηρωντας την εκδοση χωρισ πυκνωτη στην εξοδο και με ξεχωριστα bias θα δεις εναν διαιρετη 0,1r .Εκει πανω πρεπει να μετρησουμε 20mv που αντιστοιχουν σε 200ma.Αυτο για την κατω 6c33. Οταν μετα παμε να ρυθμισουμε την πανω για να μηδενισουμε το dc στην εξοδο που σημενη οτι εξισοροπουνται τα ρευματα, τοτε βλεπεις οτι πανω στον διαιρετη οτι μονο 20 μβ δεν εχεις.Εχει φυγει η πανω η κατω.Φαντασου να εχεις αυτοπολωσει την κατω και να μην μπορεις να το ξαναφερεις! Εδω και με ξεχωριστα bias pedeyesai.