Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

CoolGreek τι κανεις?
Καλά είμαι Γιάννη, εσύ;:flipout:

ποτε πιστευεις οτι θα εχεις ετοιμο το email Να το στειλουμε?
Είναι έτοιμο και για του λόγου το αληθές ορίστε η τελική μορφή του (η τουλάχιστον αυτή που έφτιαξα ως τελική).
Ευχαριστώ και το φίλτατο Γιάννη (@Yperion) για τη βοήθεια στη διόρθωση του!
Μένει να προσθέσω απο κάτω ονόματα (θα βάλω τα εδώ nicknames μας) και μια διεύθυνση email να το στείλω.

Καλημερα παιδια

Να σας ρωτησω κατι, εχθες παλευα να κανω την τηλεοραση να δει ενα δυκτιακο mediaplayer που εχω lacieHD mini, αλλα ενω τον βλεπανε και τα 2 μου pc η TV εβλεπε μονο το pc μου, πανω στο mediaplayer εχω συνδεμενο ενα HD και των εχω κανει δυκτιακο μετο του lacie.. παλη καλα που δεν αγορασα κανα δυκτιακο HD , εχει κανεις καποια ιδεα???????

ωραια, εψαξα και δεν υπαρχη καποιο συγκεκριμενο email. εχει μια φορμα η Panasonic Που θα το κανουμε paste εκει

Last edited by a moderator:
Παιδιά καλημέρα.
Χτες έτυχε να βάλω μια ταινία στην τηλεόραση και νομίζω πως πρέπει να προσθέσουμε και τα εξής:
-να αποθηκεύει η τηλεόραση τις ρυθμίσεις για εμφάνιση υποτίτλων και προεπιλογή γλώσσας τα Ελληνικά και όχι Δυτική Ευρώπη που βγάζει τα ελληνικά κινέζικα.
-να αλλάξει η εμφάνιση των αρχείων στο σκληρό γιατί έτσι όπως τα βγάζει χάνει η μάνα το παιδί και ο σκύλος τον αφέντη μέχρι να βρεις αυτό που ψάχνεις. Θα ήταν καλύτερα να εμφανίζονται οι φάκελοι όπως είναι διαμορφωμένοι από το χρήστη και να διαλέγεις εσύ αν θα το αναπαράγεις ως βίντεο ή μουσική κ.τ.λ.
Αυτά φιλικά...

Παιδια βρηκα και αλλο bug, με των media server δεν υποστηριζονται srt, ενω βλεπει η τv την ταινια και παιζει, τους srt δεν του διαβαζει, ενω φαινονται στα αρχεια. εκανα των δισκο μου δυκτιακο με το rooter της forthnet

1) Έλλειψη ρυθμίσεις μεγέθους γραμματοσειράς σε Υποτίτλους
2) Ο web μας πετάει διαρκώς έξω
3) Δεν αποθηκεύει των στοιχειων login
4) Έλλειψη υποστηρίξεις Flash
5) Καλύτερη Ρύθμιση στο μαύρο- γρηγοροτερη ανταποκριση του "Ελεγχ. Προσαρμ. οπ. Φωτ"
6) Εκτέλεση background εφαρμογές κατά την χρήση της tv Πχ Skype
7) Γρηγοροτερη αλλαγη στα ψυφιακα καναλια
8) προσθικη goto η % για της ταινιες που παιζει ο mediaplayer
9) Να αποθηκεύει η τηλεόραση τις ρυθμίσεις για εμφάνιση υποτίτλων και προεπιλογή γλώσσας τα Ελληνικά και όχι Δυτική Ευρώπη που βγάζει τα ελληνικά κινέζικα.
10) Ταξινομηση των αρχείων του φακελου που βρισκονται
11) Δεν διαβαζει τους SRT μεσο δυκτιου (τους βγαζει με θαυμαστικο)

Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση που είναι κατασκευασμένη. Επίσης αν ξέρει κάνεις και η DT 60 επίσης που είναι κατασκευασμένη. Ρωτώ γιατί βλέπω διάφορα review με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που δίνουν στην Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν θυμάμαι που κατασκευάζεται αλλά αν θυμάμαι καλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε την λιγότερο εξοπλισμένη σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.
Π.χ. η Αυστραλέζικη έκδοση έχει PVR ενώ η γερμανική έχει ΚΑΙ Δορυφορικό δέκτη!!

Re: Απάντηση: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δεν κάνω λάθος Ουγγαρία έλεγε το κουτί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δεν κάνω λάθος Ουγγαρία έλεγε το κουτί...

Ευχαριστώ πολύ. Έβλεπα στο YouTube διάφερες παρουσιάσεις της ίδιας τηλεόρασης με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση, ποιος ειναι ο καλυτερος τυπος 3D file? Half-SBS η H-OU ... σε ποια περιπτωση εχουμε την καλυτερη αναλυση?δεν ειμαι καλος γνωστης αγγλικων και δεν καταφερα να καταλαβω τι λενε. το BlueRay 3D ειναι αλλο?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά και εγώ μαζί σας είμαι για να στείλουμε το mail. Πρέπει να κάνω κάτι και εγώ??? Ας απαντήσει κάποιος. Επίσης έχει ακόμα ένα bug που όταν πατήσεις το teletext κουμπάκι στο MEGA CHANNEL κολλάει όλο το τηλεκοντρολ και δε λειτουργεί παρα μόνο το κουμπι απενεργοποίησης.Ας προστεθει και αυτό.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ποιος θα γραψει το εμαιλ? εγω εχω μαζεψει ολα τα Bug, βλεπω η LG διορθονει συχνα προβληματα, η Panasonic δεν ακουγετε καθολου

Re: Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα παιδες μολις παρελαβα και εγω σημερα αυτο το διαμαντι :) ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος απο την tv....παρατηρησα κατι οταν συνδεω την tv με το galaxy s4 μεσου DLNA τα βιντεακια κολλανε γιατι?επισης που μπορω να δω τι ρυθμισεις θελει η tv πχ οταν πεζει 3d κλτπ?

Μεγια σου φιλε μου :D θα δεις οτι ειναι φοβερη τηλεοραση, βεβαια το Ελληνικο μοντελο ειναι λιγο πετσοκομενο.. δεν θα με χαλαγε το Pvr. αυτο με το galaxy δεν το ξερω, το xperia mini που εχω δεν μου κανει τετοια. σιγουρα θα πρεπει να το φερει στα δικα σου επιπεδα, η et60 δεν φημιζεται για το βαθη μαυρο της, αρα παιξε λιγακι. θα σου προτεινω και τις δικες μου ρυθμισει αργοτερα

Ποιος θα γραψει το εμαιλ? εγω εχω μαζεψει ολα τα Bug, βλεπω η LG διορθονει συχνα προβληματα, η Panasonic δεν ακουγετε καθολου

Εγώ! Έλειπα αλλά γυρισα. Θα το είχα στείλει ήδη το email αλλά μου λέιπει η διεύθυνση (που θα το στείλω; Υπάρχει μόνο φόρμα για παράπονα κλπ και δεν βοηθάει)!
Απο εκεί και πέρα αν θα το στείλω θα το στείλω εκ μέρους όλων μας οπότε χρήσιμο θα ήταν να μετρήσουμε πόσοι και ποιοι είμαστε σύμφωνοι!

γνωριζει κανεις ποιες ειναι οι καταλληλες ρυθμισεις για την tv?

Κατάλληλες είναι αυτές που σου αρέσουν περισσότερο :flipout:!
Εγώ απλά θα πρότεινα να αποφύγεις (δια ροπάλου) τη ρύθμιση "δυναμικό" της Εικόνας και να στραφείς στη Κινηματογραφική ("Cinema") με πολύ καλύτερη απόδοση χρωμάτων. Απο εκεί και πέρα κάνε και λίγο Tweeking σε φωτεινότητα κ.λ.π. ώστε να βρεις τι σου ταιριάζει περισσότερο.