Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας

Τελικα η TV ηταν τραγικη. Intertek πηρε τηλ η ServiceOne? Σε εμενα απλα το διακρινεις. τπτ σοβαρο. θα δω αν μπορω να περασω κανα πανελ

:twoguns:ακριβως οπως στις φωτο παραπάνω είναι και η δικια μου και σε καποιες φορες πιο εντονο και μου λενε για επισκευη. Βεβαια εμενα η τηλεόραση είναι 6 μηνων μια και λόγω κάποιων προβληματων δεν μπορεσα να ασχοληθώ πιο ενεργα για το προβλημα αυτο.

τι να πω ρε γμτ. εγω μαλλον ειμαι οκ :p αλλα μου βαλατε ψιλους στα ματια.. αυριο θα φερω την γεννητρια σηματος απο το μαγαζι να τσεκαρω καλα καλα

Ακομα μια δυσκολη ερωτηση,εστω οτι βλεπω ταινιας μεσω του ενσωματομενου usb της τηλεορασης.σκεφτομαι να βαλω στη τηλεοραση ενα φτηνο συστημα ηχου 5.1, οπου ο ενισχυτης θα ειναι πανω στο συστημα ,λογω ελειψης χωρου.σα και αυτα που εχουν οι υολογιστες ,αν ενοσω το συστημα ηχου με οπτικη ινα με τη τηλεοραση,και βαλω στο usb της τηλεορασης ταινια με 5.1 ,θα δωσει 5.1 ηχο?

εγω με usb Βλεπω ταινιες και βγαζει στον ενισχυτη μου 5.1 dts kai dolbyd
, και ειναι και αρχαιος

για επιβεβαιωση,απο το usb της τηλεορασης?αν ναι πως ειναι συνδεδεμενο?

Παίδες,επειδή διαβάζω μερικά θεμάτάκια με την tv,και είχα ψιλοαποφασισει προς αυτήν(σε σχεση με την w807) μηπως τελικά να μην την προτιμήσω;τι έχουν να μου πουν οι κατοχοι της;;Γιατι οντως ειναι vfm 50" σε σχεση με τις 47" της Σονι...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παίδες,επειδή διαβάζω μερικά θεμάτάκια με την tv,και είχα ψιλοαποφασισει προς αυτήν(σε σχεση με την w807) μηπως τελικά να μην την προτιμήσω;τι έχουν να μου πουν οι κατοχοι της;;Γιατι οντως ειναι vfm 50" σε σχεση με τις 47" της Σονι...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

για πια θεματακια φοβασαι?ολες να ξερεις εχουν τα κουσουρια τους αν και οι σονυ εχουν ακουστει τα λιγοτερα (λογω πιο χαμηλων πωλησεων????)..ειναι να σου κατσει...αν ενα μοντελο εχει προτιμηθει απο τους καταναλωτες σιγουρα θα εχουν και πιο πολλες αναφορες προβληματων....παρε αυτο που σου αρεσει!!!!!!

Για τα bleeding και clouding...Βεβαια εχεις απολυτο δικιο,οτι αγοραζεται πιο πολυ,"ακουγεται" και πιο πολυ,με οτι αυτο συνεπαγεται..Φαντασου οτι εδω εχουν γραφτει 34 σελιδες και στο αντιστοιχο θρεντ της w805/7 μολις 5!!!!
το προβλημα ειναι οτι δεν αποφασιζω τι μου αρεσει!!!(σορυ για το οφ τοπικ)Απλα καταλαβα λαιβ οτι οι 3 ιντσες παιζουν τελικα ρολο😉😉😉!!!

Για τα bleeding και clouding...Βεβαια εχεις απολυτο δικιο,οτι αγοραζεται πιο πολυ,"ακουγεται" και πιο πολυ,με οτι αυτο συνεπαγεται..Φαντασου οτι εδω εχουν γραφτει 34 σελιδες και στο αντιστοιχο θρεντ της w805/7 μολις 5!!!!
το προβλημα ειναι οτι δεν αποφασιζω τι μου αρεσει!!!(σορυ για το οφ τοπικ)Απλα καταλαβα λαιβ οτι οι 3 ιντσες παιζουν τελικα ρολο😉😉😉!!!

το μεγεθος μετραει ασφαλως!!!

Μόλις αγόρασα κι εγώ μια καινούρια 47et60, για το σαλόνι μου όπου βλέπω στα 2,5 μέτρα απόσταση με χαμηλό φωτισμό (αλλά όχι σκοτάδι). Θα έπαιρνα ευχαρίστως και την 50 αλλά τα οικονομικά μου τα "τέντωσα" ακόμη και για να φτάσω μέχρι εκεί. Έδωσα κι άλλα 80 ευρώ για μια πενταετή επέκταση εγγύησης από την αλυσίδα που την αγόρασα και ήδη από το Σάββατο (δώρο από μένα για μένα στη γιορτή μου) την έχω στημένη και την καμαρώνω.

Πρέπει να πω ότι έχω πάθει πλάκα! Δεν το περίμενα ότι θα έβλεπα τέτοια εικόνα. Δεν ξέρω αν είναι το "καινούριο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω" που λένε αλλά όλα μου φαίνονται τέλεια: ούτε bleeding ούτε clouding, ούτε περίεργες αποχρώσεις του μαύρου ούτε τίποτα. Η μετάβαση, βέβαια, ήταν από μια (καλή και ποιοτική JVC) CRT του 2005 και δεν είχα προηγούμενη εμπειρία ούτε από Full HD, ούτε από 3D ούτε από Smart ούτε από τίποτε από όλα αυτά.

Δεν είχα ακόμη υλικο HD στο σπίτι (αφού δε μου χρειαζόταν) και βρήκα βιαστικά μια ταινία, το Kon-Tiki, από το οποίο είδα 15-20 λεπτά. Τι ήταν αυτό!!! Ξεχώριζα μέχρι και τις ίνες από τα φύλλα των δέντρων, τους κόκους της άμμου, τις φυσαλίδες στα κύματα! Το wifi συνδέθηκε αμέσως, έβαλα και στο laptop το Universal Media Server και είδα την ταινία ασύρματα. Σύνδεσα και το κινητό μου (αρκετά καλό το Remote App 2), ξάφνιασα και τους παρόντες συγγενείς εμφανίζοντας ξαφνικά οικογενειακές φωτογραφίες και βιντεάκια χωρίς καν να πλησιάσω την τηλεόραση, περιττό να πω (τι να πω, δηλαδή, τόση ώρα έχω που το λέω) ότι είμαι κατενθουσιασμένος και έχω χαζέψει σα μωρό.

Ακόμη και το άθλιο ελληνικό τηλεοπτικό σήμα (που ήταν ο μεγάλος φόβος μου) φαίνεται να το επεξεργάζεται άψογα και μέχρι και οι ειδήσεις αποκτούν άλλη διάσταση. Έχω αφήσει και το setting της εικόνας στο cinema που είναι απαλό και ανθρώπινο και δεν κουράζει καθόλου και δε χρειάτηκε ούτε να ασχοληθώ με αυτά που, για αρχή, τα βαριόμουν. Ίσως αργότερα κάνω κέφι να πάω λίγο πιο βαθιά αν και δε βλέπω να υπάρχει καμία σχετική ανάγκη.

Το 3D είναι συμπαθητικό (εκ παποιθήσεως εμένα δε μου λέει και πολλά) μόνο που, παίζοντας το Man of Steel (που επίσης βρήκα για λόγους δείγματος και δοκιμής) μέσω wifi και Yniversal Media Player, δεν κατάφερα να κάνω τους SRT υπότιτλους να εμφανίζονται κανονικά. Αν κανείς έχει να μου προτείνει καμία έξυπνη λύση, καλοδεχούμενη!

Οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους εδώ γιατί με καθοδηγήσατε (χωρίς καν να σας το ζητήσω) σε μια αγορά που (τουλάχιστον τώρα στην αρχή) τη θεωρώ ως μια από τις πιο επιτυχημένες και καλύτερα επιλεγμένες που έχω κάνει!

φίλοι και φίλες καλησπέρα.Θα 'ηθελα να με ενημερώσετε αν και στη δική σας τηλεόραση οι γωνίες είναι άσππες σε σκοτεινό περιβάλλον

Επιβεβαιώνω..Απλά δεν γνωρίζω από ποιο μέγεθος ασπρίλας και πάνω θεωρείται ανησυχητικό...

Υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί η εικόνα χωριστά ανά κανάλι;
Εννοώ ότι στο τηλεοπτικό (από digea) έχω καλύτερη απόδοση στο star με δική μου ρύθμιση (χρήστης), στο sky με ρύθμιση cinema, στη ΔΤ με ρύθμιση στο κανονικό και πάει λέγοντας....

Είδε κανείς τίποτα πουθενά για πενταετή εγγύηση που δίνει η Panasonic; Στην 47et60 που πήρα πριν 10 μέρες, ισχύει άραγε;