Uploaded with ImageShack.us
Τι να κανως ρε παιδια, Φοβαμε να μην με πουνε υπερβολικο, εσας πως σας φαινετε αυτο? 70 οπισθιο φωτισμο, -20 φωτεινότητα, ελεγχος οπισθιου φωτισμου στο μεσω, αν το βαλω στο μεγιστo ενα καλυτερα αποτελεσματα. αλλα παλη φαινονται τετοιες ανομοιομορφιες
συγνώμη, αν ισχύει και για άλλες μάρκες ήθελα να γράψω και όχι για μοντέλα.
Ο flash player χρησιμεύει για την αναπαραγωγή πολυμεσικού περιεχομένου μέσω internet. Όλα τα "κινούμενα" διαφημιστικά που βλέπεις πχ καθώς και πολλές (σχεδόν όλες) οι ιστοσελίδες με video content (πχ youtube, dailymotion καθώς και streaming sites) χρησιμοποιούν flash player.Παιδια ο adobe flash player σε τι χρησημευει ?
Ευχαριστω για την ενημερωση. Επειδη με ενδιαφερει ο flash player κατα τη γνωμη σας προς τα που τείνει το μελλον?
Να ενημερωθουν με μια αναβαθμιση με flash player οσες δεν εχουν ή οσες εχουν να αφαιρεθει με καποια ενημερωση ξαφνικα?
Οπως με τα android κινητα που οι νεες αναβαθμισεις δεν υποστιριζουν flash player.
Καλημέρα στο forum. Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη τηλεόραση και έχω διαβάσει όλα οσα εχουν γραφτεί εδώ απο τα παιδία. Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την Samsung τη 6500. Για να καταλήξω μπορεί κάποιος να μου πεί εν συντομία τι θα πρότεινε. Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.