Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τωρα ειδα τη φωτο σε μενα φαινεται στην πανω δεξια γωνια. εκει που ειπες να παρω τηλ τι ειναι? δλδ δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που φαινεται?

Οχι δεν ειναι φυσιολογικο. Εγω σε Τηλεοραση δεν το εχω ξαναδει. Μου την αλλαξαν μια φορα, και η δευτερη ηταν χειροτερη, την εχω στειλει ξανα για αντικατασταση. Εγω νομιζω οτι το προβλημα ειναι στην τοποθετηση του πανελ που στηρίζεται στης 4 γωνιες! αν μου ξαναερθει ετσι θα την αποσιναρμολογιση και θα δω τι παζει με το πανελ

γιαννη το Intertek τι ειναι? μπορεις να μου πεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω

Uploaded with ImageShack.us

Τι να κανως ρε παιδια, Φοβαμε να μην με πουνε υπερβολικο, εσας πως σας φαινετε αυτο? 70 οπισθιο φωτισμο, -20 φωτεινότητα, ελεγχος οπισθιου φωτισμου στο μεσω, αν το βαλω στο μεγιστo ενα καλυτερα αποτελεσματα. αλλα παλη φαινονται τετοιες ανομοιομορφιες

εμένα βρε Γιάννη μου φαίνεται αρκετό (αλλά εχω δεί και πολύ χειρότερα, είπαμε edge led). Σε εμένα καμία σχέση με τη δική σου, ακόμη και με σβηστά φώτα δεν έχω τις διαφορές που δείχνεις και μάλιστα στη δικιά μου περίπτωση το βράδυ είναι άψογη (μάλλον ζεσταίνεται όλη μέρα, σύν οτι είναι δίπλα στο τζάκι) και έχει ομοιόμορφο φωτισμό ακόμη και στις γωνίες σε ταινίες με μαύρες μπάρες πάνω κάτω (με μειονέκτημα την έλλειψη μαύρου που είναι σκούρο γκρι).
Θα προσπαθήσω να βρω την παλιά φωτογραφική μηχανή καθότι με το κινητό δεν μπορώ να τραβήξω οτι βλέπω (δείχνει λες και υπάρχει πρόβλημα που δεν υπάρχει).
Π.χ. δύο φώτο απο το κινητό που αδικεί την τηλεόραση (δες πχ στην μια των φωτισμό στην πάνω αριστερή γωνία που φαίνεται σαν bleeding ενώ στην επόμενη που είμαι όρθιος δεν υπάρχει τίποτε):
ozge.jpg

rcve.jpg

Καλησπερα

Παιδια εχουν περασει πολλες LED απο το εργαστηριο μου. Σε καμια περιπτοση δεν εχω δει τετοιο πραμα σε Samsung Tv ουτε σε LG. Συγκεκρημενα πρην απο 20 μερες ειχα στο καταστημα μια LG LA620s και το κοιταξα το θεμα αυτο, επισης σημερα ημουν σε ενα σπιτι για να βαλω ενα NOVA και ηταν μια Samsung 6100 και δεν εχει τετοιο θεμα. τι να πω. Περιμενω λοιπον οτι το προβλημα ειναι στην στηριξη του Panel, που ειναι στης γωνιες. Περιμενω απο την intertek την τηλεοραση μου και αν δω παλι το ιδιο χαλι θα την ανοιξω να δω τι παιζει. Αφου ειναι τοσο αθλια αυτα τα IPS τι να βαζουν?

Παρε τηλεφωνο και πες ρε παιδια η τηλεοραση μου απο της γωνιες φωτιζει εντονα οταν ειναι μαυρο το φοντο. και οτι σου πουνε.Στειλτους και μια φωτογραφια η ενα βιντεο που φαινεται εντονα

Last edited by a moderator:
Θα σου πουν ότι και σε μενα με το ιδιο προβλημα ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ EDGE LED αυτο ειναι το μειονεκτημα τους.

Απο οτι φαινεται ειναι προβλημα της συγκεκριμενης μαρκας για αυτο και πωλουνται δηθεν σε τιμη προσφορας. Το ιδιο προβλημα ειχε και η σειρα ΕΤ5 όπως η δικια μου. Μου την αλλαξαν μια φορα και ενω απαιτησα αλλαγη και δευτερη αρχισαν να μου λενε κατι κουλα οπως ανεφερα και παραπανω και συγκεκριμενα μου τα ελεγε ο τεχνικος που ηρθε σπιτι ειδικα για να την δει.

Και ενα τελευταιο δυστιχως επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να την αλλαξω (την πληρωνω ακομα με δοσεις)την χρησιμοποιω ως λαμπατερ.

Προσπαθειτε να βρειτε edge led κ μαλιστα ips χωρις καθολου τετοια θεματα?
δεν παιζετε λοττο καλυτερα?
μερικες φωτογραφιες απο το φορουμ

samsung f7000..........................

lg la660..............................
T9y72ULo

sony w805.............................
attachment.php

samsung d8000..............................
attachment.php

lg lw5400............................
img0549jm.jpg

Καλημερα

Σιγουρα θελουμε κατι καλητερο απο αυτο π βλεπεις, Οταν πηγα στην Electronet και ειδα τοσες TV και δεν εχουν προβλημα. Προσωπικα σε εμενα εκανε μπαμ γιαυτο ασχολιθηκα με το θεμα. Στο Service μου δεν εχω δει ποτε τετοια χαλια

Γιάννη το πρόβλημα στη δικιά σου φαίνεται μόνο τη νύχτα με σβηστά φώτα ή και την ημέρα?

Στη δικιά μου είναι αντιλιπτό μόνο νύχτα και με τα φώτα σβηστά... Μάλιστα αν η τηλεόραση έχει παίξει 2-3 ώρες πριν, τότε το πρόβλημα σχεδόν εξαφανίζεται και πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ για να το δεις (κάτω αριστερή γωνία). Μάλιστα από όταν την πήρα (Ιούλιο) μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου δεν φαινόταν κανένα πρόβλημα...

Από αυτά το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι το πρόβλημα έχει άμεση σχέση με την θερμοκρασία του χώρου αλλά και της τηλεόρασης (ελλατώνεται το πρόβλημα όσο αυξάνεται η θερμοκρασία).

Επίσης αν διαβάσετε και το αντίστοιχο forum του εξωτερικού θα δείτε τα ίδια και χειρότερα...

http://www.avforums.com/threads/the-panasonic-et60-owners-thread.1768441/page-27

τελικα ηρθε ενας τεχνικος που συνεργαζεται με το μαγαζι που την πηρα και ειπε πως δεν επρεπε να φαινεται ετσι την εβγαλε φωτο για να την στειλει στη panasonic μπας και δωδουν το οκ και την αλλαξουμε. ρε παιδια πως βαζω υποτιτλους σε ταινια μπορει να βοηθησει κανεισ

Φαινεται και την ημερα, απλα πρεπει να το προσεξεις, το βραδι κανει μπαμ, και επισεις το κανει αμεσος, οταν βγαλει το SmartTV. Η πρωτη ηταν πολυ καλητερη, απλα σαν τεχνικος της Panasonic τους εστειλα ενα mail απλα να ξερω αν ειναι φυσιολογικο για την τηλεοραση αυτη. και μου ειπαν να μου την αλλαξουν, αλλα η αλλη που ηρθε ηταν χαλια μαυρα. Περιμενω ενημεροση για την 3 τηλεοραση, θα την ξεκαρουν πρωτα στην Intertek για να μην την στειλουν αδικα! Παντος αν ερθει και εχει προβλημα στης γωνιες μονο θα προσπαθισω να δω τι παιζει και θα σας ενημερωσω!

καλησπέρα.καταρχήν να πώ οτι έχω πάρει την ΕΤ60 42'' εδώ και περίπου ένα μήνα και την έχω αχρησιμοποίητη στο κουτί της μέχρι να τελειόσει
το σπίτι που πρόκειτε να τοποθετηθεί.
Απο ότι διαβάζω τα πιο παλιά μοντέλα δέν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο τα καινούρια,απο την άλλη όμως βλέπω οτι έχουνε και
άλλες μάρκες αυτο το πρόβλημα,απλά δεν ξέρουμε αν είναι το ίδιο, μεγαλύτερο ή μικρότερο.
Αν ισχύει και για άλλα μοντέλα τότε νομίζω οτι μιλάμε για γενικό πρόβλημα και όχι για πρόβλημα μόνο της σιγκεκριμένης tv
δηλαδη πρέπει να υπάρχει γενικό πρόβλημα στα συγκεκριμένα πάνελ.

συγνώμη, αν ισχύει και για άλλες μάρκες ήθελα να γράψω και όχι για μοντέλα.

Ολες η LED το εχουν αυτο λογο τεχνολογιας, αλλες πολυ αλλες λιγο αλλες καθολου, ειναι να σου κατσει. στην δικια μ περιπτοση ειναι εντονο αυτο το πραμα! Περιμενω να δω την νεα τηλεοραση

συγνώμη, αν ισχύει και για άλλες μάρκες ήθελα να γράψω και όχι για μοντέλα.

Όπως ήδη σου απάντησαν δυστυχώς είναι θέμα της τεχνολογίας αυτής (edge led) οπότε εκτείνεται σε όλα τα μοντέλα απο όλες τις μάρκες που χρησιμοποιούν γωνιακά LED για φωτισμό του panel (εξού και το όνομα: edge led).

Παιδια ο adobe flash player σε τι χρησημευει ?
Ο flash player χρησιμεύει για την αναπαραγωγή πολυμεσικού περιεχομένου μέσω internet. Όλα τα "κινούμενα" διαφημιστικά που βλέπεις πχ καθώς και πολλές (σχεδόν όλες) οι ιστοσελίδες με video content (πχ youtube, dailymotion καθώς και streaming sites) χρησιμοποιούν flash player.
Απο εκεί και πέρα ενημερωτικά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει flash player.

Ο flash player χρησιμεύει για την αναπαραγωγή πολυμεσικού περιεχομένου μέσω internet. Όλα τα "κινούμενα" διαφημιστικά που βλέπεις πχ καθώς και πολλές (σχεδόν όλες) οι ιστοσελίδες με video content (πχ youtube, dailymotion καθώς και streaming sites) χρησιμοποιούν flash player.
Απο εκεί και πέρα ενημερωτικά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει flash player.[/QUOTE]

Ευχαριστω για την ενημερωση. Επειδη με ενδιαφερει ο flash player κατα τη γνωμη σας προς τα που τείνει το μελλον?
Να ενημερωθουν με μια αναβαθμιση με flash player οσες δεν εχουν ή οσες εχουν να αφαιρεθει με καποια ενημερωση ξαφνικα?
Οπως με τα android κινητα που οι νεες αναβαθμισεις δεν υποστιριζουν flash player.

Ευχαριστω για την ενημερωση. Επειδη με ενδιαφερει ο flash player κατα τη γνωμη σας προς τα που τείνει το μελλον?
Να ενημερωθουν με μια αναβαθμιση με flash player οσες δεν εχουν ή οσες εχουν να αφαιρεθει με καποια ενημερωση ξαφνικα?
Οπως με τα android κινητα που οι νεες αναβαθμισεις δεν υποστιριζουν flash player.
:offtopic:
Στο μέλλον δεν θα υπάρχει flash player αφού ήδη έχουν βγει τρόποι και πρότυπα απαλλαγής του (html5). Όμως επειδή το μέλλον μπορεί να είναι απο λίγο εως ... πολύ μακρινό (καιρό ακούμε οτι ο flash player πέθανε αλλά όλες οι σελίδες ακόμη τον χρησιμοποιούν) μην ελπίζεις σε άμεση απαλλαγή του.
Τώρα για την ET60 δεν υποστηρίζει (τώρα) flash player και είναι άγνωστο αν προστεθεί στο μέλλον με κάποιο firmware (παρότι έγιναν κινήσεις προς την panasonic να το προσθέσει). Τα ανώτερα μοντέλα της Panasonic (FT60,DT60,WT60) υποστηρίζουν flash player όπως και όλες οι ανταγωνιστικές (smartTV) τηλεοράσεις απο Samsung/Lg.
:offtopic:

Καλημέρα στο forum. Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη τηλεόραση και έχω διαβάσει όλα οσα εχουν γραφτεί εδώ απο τα παιδία. Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την Samsung τη 6500. Για να καταλήξω μπορεί κάποιος να μου πεί εν συντομία τι θα πρότεινε. Ευχαριστώ.

Καλημέρα στο forum. Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη τηλεόραση και έχω διαβάσει όλα οσα εχουν γραφτεί εδώ απο τα παιδία. Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την Samsung τη 6500. Για να καταλήξω μπορεί κάποιος να μου πεί εν συντομία τι θα πρότεινε. Ευχαριστώ.

H Samsung F6500 έχει καλύτερη αντίθεση καθώς εχει μαύρο πολύ καλύτερο (=σκοτεινότερο) της Panasonic. Επίσης είναι διπύρηνη (η Panasonic όχι), έχει δορυφορικό δέκτη ενώ επιτρέπει και PVR (εγγραφή τηλεοπτικού).

Η Panasonic απο την άλλη έχει μεγαλύτερες γωνίες θέασης (ips panel) και παθητικό 3D αντί ενεργού στη Samsung (παθητικό=πιο ξεκούραστο με φθηνά/ελαφριά γυαλιά χωρίς ανάγκη συγχρονισμού/μπαταριών αλλά και μισή ανάλυση στο 3d). Επίσης γενικώς λέγεται οτι τα ips panel έχουν πιο φυσικά χρώματα αλλά αυτό περισσότερο πιστεύω είναι θέμα ρυθμίσεων (calibration).

Διαλέγεις και παίρνεις:2thumb22sup:.