Panasonic GX80/85 Φωτογραφία

Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

Ηξερα για τρεις 14-45,100-300,45-200mm αλλα προστέθηκαν και αλλοι οπως καποιες αρχικες βερσιον του κιτ 14-42 , ο παλιος 14-140 και ο 45-175, σε αυτους δουλευει η σταθεροποιηση του φακου και οχι του σωματος αν εχεις ανοιχτο το κουμπι, αν το εχεις κλειστο Off δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να δουλευει η σταθεροποιηση του σωματος οπως γινεται στις OLYMPUS...

Re: Νέα Panasonic GX80/85

Σε καποιο απο τα reviews(νομιζω απο cameralabs) το διαβασα (ως αρνητικο..)...οτι δεν μπορεις να επιλεξεις μονο του σωματος ή μονο του φακου...

Edit: απο το review του cameralabs...
"Note if you fit a Dual-IS compatible lens to the GX80 / GX85, you get both optical and body-based stabilisation when IS is enabled; there's no way to deselect one of the technologies. With the 12-32mm zoomed to 64mm, I required a shutter of 1/60 to avoid shake without stabilisation. With IS enabled on the GX80 / GX85 (and the icon confirming Dual IS....."

Last edited:

Δυστυχώς το af στο βίντεο είναι πάλι κακό....
Θα περιμενω λοιπόν τις επόμενες m43 μηχανές που ίσως βάλουν pdaf της προκοπής.

Δείτε στο τέλος του βίντεο, το έχουν αναφέρει και σε άλλες δοκιμές.

https://youtu.be/BmNk_aon7k4

Δώσε και μένα μπάρμπα στα MM του Βερολίνου.

IMG_4740.JPG.12c370d41d7614a0bb5b7f5551221cf6.JPG

Προς στιγμήν νόμιζα ήταν από Amazon.de :)
Που θα παει, θα ξεκινήσει κάποια στιγμή τις αποστολές.

Πάντως, ανεξάρτητα από τις οποίες αδυναμίες (φαίνεται να) εχει, μοιάζει να είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία τιμής της σε ακάθρεφτες. Προσωπικά δεν θέλω να πάω σε APS λόγω όγκου-βαρους φακών, οπότε από m4/3 φαίνεται μάλλον η καλύτερη επιλογή..

Δυστυχώς το af στο βίντεο είναι πάλι κακό....
Θα περιμενω λοιπόν τις επόμενες m43 μηχανές που ίσως βάλουν pdaf της προκοπής.

Δείτε στο τέλος του βίντεο, το έχουν αναφέρει και σε άλλες δοκιμές.

Αστειεύεσαι;
Από πότε το af στο βίντεο έγινε κριτήριο αγοράς για εσένα;
Αν προσπαθείς να βρεις δικαιολογία για να μην την πάρεις, βρες άλλη! :smile:

Ψαχνω κι αλλες δικαιολογιες ... :p

Περα απο τη πλακα, και λογο της γενικοτερης καταστασης μου , θα περιμενω να δω τις GH5 και EM1 II .

good things go to those who wait.
Πάμε ενα στοιχηματάκι μέχρι 15/6 θα είσαι έτοιμος? το συνηθίζει ο Amazonας αυτό, ξέρουν τα ψυχολογικά παιχνίδια πολύ καλά αυτοί.
Σου λέει 2 μήνες, στο στέλνει σε 2-3 εβδομάδες και μετά στάζεις μέλι για την Amazon.. παλιά-πουτ@ν@..ασε στην δουλειά μου τα βλέπω συνέχεια.

Σε εσάς που έχετε κάνει την παραγγελία τι χρόνο παράδοσης λέει; Εμένα 9-28 Ιουνίου

Εμενα το παρακατω

"Usually dispatched within 1 to 2 months"
Αυτό το λέει στη σελίδα του προϊόντος, αν πας όμως να δεις τις τρέχουσες παραγγελίες σου, εκεί τι λέει;

Not yet dispatched
Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date.

Not yet dispatched
Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date.

Χμμ οκ, άρα δε λέει σε όλους το ίδιο, εγώ είχα ζητήσει και γρήγορη παράδοση, δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Btw τώρα βλέπω ότι έριξαν ακόμα λίγο την τιμή στα ~770.

Ακόμα ένα review: http://www.expertreviews.co.uk/digi...c-gx80-review-a-great-and-compact-all-rounder

Κάτι που δεν είδα να λένε αλλού, είναι ότι αν απενεργοποιήσεις το touch to focus κατά τη χρήση του evf (ώστε να μην αλλάζεις το σημείο εστίασης κατα λάθος με τη μύτη αν χρησιμοποιείς το αριστερό μάτι), απενεργοποιείται και όταν χρησιμοποιείς την οθόνη :/

Χμμ οκ, άρα δε λέει σε όλους το ίδιο, εγώ είχα ζητήσει και γρήγορη παράδοση, δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Btw τώρα βλέπω ότι έριξαν ακόμα λίγο την τιμή στα ~770.

Ακόμα ένα review: http://www.expertreviews.co.uk/digi...c-gx80-review-a-great-and-compact-all-rounder

Κάτι που δεν είδα να λένε αλλού, είναι ότι αν απενεργοποιήσεις το touch to focus κατά τη χρήση του evf (ώστε να μην αλλάζεις το σημείο εστίασης κατα λάθος με τη μύτη αν χρησιμοποιείς το αριστερό μάτι), απενεργοποιείται και όταν χρησιμοποιείς την οθόνη :/

και σε εμενα λεει οτι στον Ντίνο, δεν εχω ζητήσει γρήγορη παράδοση γιατι δεν βιαζόμουν, η τιμη αν πεσει κιαλλο με ενα email μετα στην κατεβάζουν και σε εσενα,

για την απενεργοποίηση του touch focus υπαρχει σχετικο μενου για ολες τις λειτουργιες αφης και εκει ανοίγεις ή κλείνεις τις λειτουργιες, μπορεις ομως να λοκαρεις προσωρινα την οθονη με ενα προγραμματιζόμενο πληκτρο, αυτο κανω εγω στην GM5.

Στο online store της panasonic στη γερμανία, όλες οι παραλλαγές της gx80 έχουν 8-10 μέρες χρόνο παράδοσης: http://shop.panasonic.de/G3 system

Ίσως στο ίδιο χρονικό διάστημα παραλάβει και το amazon. Κάτι μου λέει ότι σε μια βδομάδα θα έχουμε νέα :)

μου ηρθε πριν λιγο μαιλ στα γερμανικα και απο την μεταφραση καταλαβα οτι η μηχανη θα αποσταλει (ή θα παραδοθει ? σε εμενα αυτους αυτο δεν το καταλαβα) απο 6-10 Ιουνη ...
θα μπω να ελεξγω και την παραγγελία οπου λογικα θα εχει ενημερωθει ...
ναι οντως : Arriving 4 Jun - 9 Jun , Not yet dispatched

Re: Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

μου ηρθε πριν λιγο μαιλ στα γερμανικα και απο την μεταφραση καταλαβα οτι η μηχανη θα αποσταλει (ή θα παραδοθει ? σε εμενα αυτους αυτο δεν το καταλαβα) απο 6-10 Ιουνη ...
θα μπω να ελεξγω και την παραγγελία οπου λογικα θα εχει ενημερωθει ...
ναι οντως : Arriving 4 Jun - 9 Jun , Not yet dispatched

Άντε να παίρνουμε σειρά :p

Μόλις μου ήρθε κι εμένα mail, νέα εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 2-3 Ιουνίου :D