- 18 June 2006
- 7,543
χαχα!!!!..πλάκα έχουμε..
πάντως για διάβασε τον προβληματισμό μου στο μήνυμα #127 του παρόντος νήματος για το 1080progressive...ίσως σε βοηθήσει...
Αντε να εχεις και panasonic tv ( εχω την g10)που εχει και αυτη μια εφεση προς το πρασινο αλλα νομιζω με μια μικρη ρυθμιση της camcorder και μια μικρη παρεμβαση στο αναλογο προγραμμα επεξεργασιας video μπορεις να εχεις τελειο αποτελεσμα,ετσι τουλχιστον θελω να πιστευω μεχρι να παρω και εγω.
Να σημιωσω οτι σε ερωτηση μου σε ενα καταστημα ηλεκτρικων ειδων για το συγκεκριμενο μοντελο τους ενημερωσαν απο την panasonic οτι το μοντελο δεν ερχετε πια και περιμενουν νεα μοντελε.
3d????....πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω....από αυτά που διάβασα για τις 3D κάμερες του Avatar(καμιά σχέση βέβαια..) μιλάμε για τρελλή και πανάκριβη τεχνολογία...
Την αγόρασα από το Hard shop, 940 , χωρίς προβλήματα, με μικρή καθυστέρηση στην παράδοση.
.
Τι κάρτα μνήμης πρέπει μα αγοράσω? Είναι βέβαιο ότι δεν κάνουν όλες οι SDHC...Μου πρότειναν μια Extreem III, με τιμή 40 στα 4 gb, τιμή που μου φαίνεται υπερβολική. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις?
Έχει κανείς λύση για αγορά δεύτερης μπαταρίας...(αν έψαξε την αγορά από θέμα τιμής)...
Θα σου προτεινα silicon valley 16gb class 6 sta 40 ευρω.80eyrv exei η 32gbΕπιτέλους μετά από αρκετές σκέψεις, και μετά από τα σχόλια και τις συμβουλές σας κρατάω και γω, εδώ και μια βδομάδα, την TM 300.
Την αγόρασα από το Hard shop, 940 , χωρίς προβλήματα, με μικρή καθυστέρηση στην παράδοση.
Οι πρώτες εντυπώσεις μου:
Καταπληκτική εικόνα που σε επίπεδο ευκρίνειας αγγίζει το εξωπραγματικό, όμορφα χρώματα, πολλά προγράμματα και δυνατότητες που θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος πολύ για να τις εκμεταλευτεί (χωρις να είναι υποχρεωτικό).
Ικανοποιητικές επιδόσεις σε βραδυνές λήψεις, μικρή και δύσχρηστη οθόνη, μπαταρία που σε καλύπτει για μία ώρα πραγματικής λήψης.
Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, περιμένω όμως να την μάθω πρώτα και να επανέλθω με περισσότερα σχόλια.
Και μια ακόμη ερώτηση. Τι κάρτα μνήμης πρέπει μα αγοράσω? Είναι βέβαιο ότι δεν κάνουν όλες οι SDHC...Μου πρότειναν μια Extreem III, με τιμή 40 στα 4 gb, τιμή που μου φαίνεται υπερβολική. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις?
Έχει κανείς λύση για αγορά δεύτερης μπαταρίας...(αν έψαξε την αγορά από θέμα τιμής)...
Επιτέλους μετά από αρκετές σκέψεις, και μετά από τα σχόλια και τις συμβουλές σας κρατάω και γω, εδώ και μια βδομάδα, την TM 300.
Οι πρώτες εντυπώσεις μου:
Καταπληκτική εικόνα που σε επίπεδο ευκρίνειας αγγίζει το εξωπραγματικό, όμορφα χρώματα, πολλά προγράμματα και δυνατότητες που θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος πολύ για να τις εκμεταλευτεί (χωρις να είναι υποχρεωτικό).
Ικανοποιητικές επιδόσεις σε βραδυνές λήψεις, μικρή και δύσχρηστη οθόνη, μπαταρία που σε καλύπτει για μία ώρα πραγματικής λήψης.
Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, περιμένω όμως να την μάθω πρώτα και να επανέλθω με περισσότερα σχόλια.
Και μια ακόμη ερώτηση. Τι κάρτα μνήμης πρέπει μα αγοράσω? Είναι βέβαιο ότι δεν κάνουν όλες οι SDHC...Μου πρότειναν μια Extreem III, με τιμή 40 στα 4 gb, τιμή που μου φαίνεται υπερβολική. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.