PANASONIC HDC-TM300:Ίσως η καλύτερη HD consumer camera!!!

Re: Απάντηση: PANASONIC HDC-TM300:Ίσως η καλύτερη HD consumer camera!!!

χαχα!!!!..πλάκα έχουμε..

Ναι, έτσι είναι! Όταν μια κατάσταση ξεπερνά τα όρια (όπως η αναποφασιστικότητά μου στο θέμα της αγοράς βιντεοκάμερας) δε κλαις, γελάαας!!!

Τόσα φθηνά χόμπυ υπάρχουν, σ' αυτό της τεχνολογίας έπρεπε να κολλήσω;:bang:

πάντως για διάβασε τον προβληματισμό μου στο μήνυμα #127 του παρόντος νήματος για το 1080progressive...ίσως σε βοηθήσει...

Ναι, είχα διαβάσει την αναφορά σου, αλλά μου διέφυγε! Πολύ ενδιαφέρουσα!

Αντε να εχεις και panasonic tv ( εχω την g10)που εχει και αυτη μια εφεση προς το πρασινο αλλα νομιζω με μια μικρη ρυθμιση της camcorder και μια μικρη παρεμβαση στο αναλογο προγραμμα επεξεργασιας video μπορεις να εχεις τελειο αποτελεσμα,ετσι τουλχιστον θελω να πιστευω μεχρι να παρω και εγω.
Να σημιωσω οτι σε ερωτηση μου σε ενα καταστημα ηλεκτρικων ειδων για το συγκεκριμενο μοντελο τους ενημερωσαν απο την panasonic οτι το μοντελο δεν ερχετε πια και περιμενουν νεα μοντελε.

Αντε να εχεις και panasonic tv ( εχω την g10)που εχει και αυτη μια εφεση προς το πρασινο αλλα νομιζω με μια μικρη ρυθμιση της camcorder και μια μικρη παρεμβαση στο αναλογο προγραμμα επεξεργασιας video μπορεις να εχεις τελειο αποτελεσμα,ετσι τουλχιστον θελω να πιστευω μεχρι να παρω και εγω.
Να σημιωσω οτι σε ερωτηση μου σε ενα καταστημα ηλεκτρικων ειδων για το συγκεκριμενο μοντελο τους ενημερωσαν απο την panasonic οτι το μοντελο δεν ερχετε πια και περιμενουν νεα μοντελε.

Αυτό μου το είχαν πει κι εμένα, για μια φωτογραφική μηχανή που ήθελα να αγοράσω (Nikon D300) και που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες!!! "Καταργήθηκε", μου είπαν! Εύκολη απάντηση μάλλον, από πολλούς - άσχετους με το αντικείμενο πωλητές - όταν δε γνωρίζουν και πολύ περισσότερο δεν αγαπούν το αντικείμενο! Άντε και καλή σαρακοστή! :jester:

Last edited:
Δεν τη φέρνει η Intertech γιατί νομίζουν ότι δεν θα πουλήσει..ήρθαν ελάχιστα κομμάτια... Τι να τους πεις????..είναι στο κόσμο τους...

Last edited:
Αντε και η επομενη θα ειναι 3d και νομιζω παλι η panasonic θα εχει την πρωτια

3d????....πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω....από αυτά που διάβασα για τις 3D κάμερες του Avatar(καμιά σχέση βέβαια..) μιλάμε για τρελλή και πανάκριβη τεχνολογία...

3d????....πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω....από αυτά που διάβασα για τις 3D κάμερες του Avatar(καμιά σχέση βέβαια..) μιλάμε για τρελλή και πανάκριβη τεχνολογία...

Εννοείται πως δε θα μας την πουλήσουν έτσι απλά την τεχνολογία 3D...Θα μας "ταλαιπωρήσουν" αρκετά, όπως και με το FULL HD! Πόσα περάσαμε (και ξοδέψαμε) για να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για εικόνα FULL HD στις ερασιτεχνικές βιντεοκάμερες! Και ακόμη να δούμε ανάλυση 1080p!!! Την 3D τεχνολογία, στις ερασιτεχνικές βιντεοκάμερες, σε προσιτές τιμές, την βλέπω κάπου 4-5 χρόνια από σήμερα! Ας φτάσουμε στο σημείο στο άμεσο μέλλον να απολαμβάνουμε 3D ταινίες, χωρίς την υποστήριξη γυαλιών και όλα τ' άλλα ας αφήσουμε να τα φέρει ο χρόνος...με την ελπίδα να τα φέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!

Επιτέλους μετά από αρκετές σκέψεις, και μετά από τα σχόλια και τις συμβουλές σας κρατάω και γω, εδώ και μια βδομάδα, την TM 300.
Την αγόρασα από το Hard shop, 940 , χωρίς προβλήματα, με μικρή καθυστέρηση στην παράδοση.
Οι πρώτες εντυπώσεις μου:
Καταπληκτική εικόνα που σε επίπεδο ευκρίνειας αγγίζει το εξωπραγματικό, όμορφα χρώματα, πολλά προγράμματα και δυνατότητες που θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος πολύ για να τις εκμεταλευτεί (χωρις να είναι υποχρεωτικό).
Ικανοποιητικές επιδόσεις σε βραδυνές λήψεις, μικρή και δύσχρηστη οθόνη, μπαταρία που σε καλύπτει για μία ώρα πραγματικής λήψης.
Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, περιμένω όμως να την μάθω πρώτα και να επανέλθω με περισσότερα σχόλια.
Και μια ακόμη ερώτηση. Τι κάρτα μνήμης πρέπει μα αγοράσω? Είναι βέβαιο ότι δεν κάνουν όλες οι SDHC...Μου πρότειναν μια Extreem III, με τιμή 40 στα 4 gb, τιμή που μου φαίνεται υπερβολική. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις?
Έχει κανείς λύση για αγορά δεύτερης μπαταρίας...(αν έψαξε την αγορά από θέμα τιμής)...

Την αγόρασα από το Hard shop, 940 , χωρίς προβλήματα, με μικρή καθυστέρηση στην παράδοση.

Θα επιβεβαιώσω την καθυστέρηση του Hard Shop στην αποστολή των παραγγελιών. Έχω αγοράσει διάφορα από εκεί και περιμένω εδώ και μια εβδομάδα την JVC HM400! Πάντως, γενικά, έχει ανταγωνιστικές τιμές!

.
Τι κάρτα μνήμης πρέπει μα αγοράσω? Είναι βέβαιο ότι δεν κάνουν όλες οι SDHC...Μου πρότειναν μια Extreem III, με τιμή 40 στα 4 gb, τιμή που μου φαίνεται υπερβολική. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις?
Έχει κανείς λύση για αγορά δεύτερης μπαταρίας...(αν έψαξε την αγορά από θέμα τιμής)...

Δυστυχώς στο θέμα των καρτών θα πρέπει να "ξηλωθούμε", αν θέλουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη κάρτα...Εγώ θα ψάξω για 32 giga μόλις παραλάβω τη νέα μου κάμερα, αλλά από μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα πιστεύω πως δεν το γλιτώνω το κατοστάρικο! Και μάλλον θα χρειαστώ 2-3 ακόμη, δεδομένου ότι με μια κάρτα 32 giga η JVC αποθηκεύει HD εικόνα τριών, περίπου, ωρών! Όσον αφορά την επιπλέον μπαταρία σίγουρα θα αγοράσω μια μεγαλύτερη από αυτή που συνοδεύει την κάμερα, κάτι που σημαίνει επιπλέον 100 ευρω!!! :bang:

http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/2595629/art/sandisk/eunoa-ii-ico-sdhc-ultra-i.html

Επιτέλους μετά από αρκετές σκέψεις, και μετά από τα σχόλια και τις συμβουλές σας κρατάω και γω, εδώ και μια βδομάδα, την TM 300.
Καταπληκτική εικόνα που σε επίπεδο ευκρίνειας αγγίζει το εξωπραγματικό, όμορφα χρώματα, πολλά προγράμματα και δυνατότητες που θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος πολύ για να τις εκμεταλευτεί (χωρις να είναι υποχρεωτικό).
Ικανοποιητικές επιδόσεις σε βραδυνές λήψεις, μικρή και δύσχρηστη οθόνη, μπαταρία που σε καλύπτει για μία ώρα πραγματικής λήψης.
Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, περιμένω όμως να την μάθω πρώτα και να επανέλθω με περισσότερα σχόλια.
Και μια ακόμη ερώτηση. Τι κάρτα μνήμης πρέπει μα αγοράσω? Είναι βέβαιο ότι δεν κάνουν όλες οι SDHC...Μου πρότειναν μια Extreem III, με τιμή 40 στα 4 gb, τιμή που μου φαίνεται υπερβολική. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις?
Θα σου προτεινα silicon valley 16gb class 6 sta 40 ευρω.80eyrv exei η 32gb

Απάντηση: Re: PANASONIC HDC-TM300:Ίσως η καλύτερη HD consumer camera!!!

Την αγόρασα από το Hard shop, 940 , χωρίς προβλήματα, με μικρή καθυστέρηση στην παράδοση.
Και μια ακόμη ερώτηση. Τι κάρτα μνήμης πρέπει μα αγοράσω? Είναι βέβαιο ότι δεν κάνουν όλες οι SDHC...Μου πρότειναν μια Extreem III, με τιμή 40  στα 4 gb, τιμή που μου φαίνεται υπερβολική. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις?

Φίλε Dimart να σου ευχηθώ καλορίζικη και να την χαρείς!!!.χαίρομαι γιατί μας εμπιστεύτηκες και τώρα απολαμβάνεις αυτή την καταπληκτική κάμερα!!!

οι φίλοι παραπάνω έγραψαν για την κάρτα μνήμης...φρόντισε να είναι SDHC Class 6 και ανάλογα με την χωρητικότητα που θέλεις θα σου κοστίσει...τα 32 GB πάντως κοστίζουν πολύ...

όσο για την μπαταρία πήρα μια δεύτερη αυθεντική..ίδια με της συσκευής..από adorama στα 75 ευρώ νομίζω...

και πάλι καλορίζικη!!!

Μνημη, πηρα απο ebay Sandisk 16 gb class 4 me 31 euro και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Σκεφτομαι μαλιστα να παρω αλλη μια. Μην δωσεις πολλα για καρτα, ειναι κριμα αφου μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και με 30 ευρουλακια