Panasonic LCD-Plasma 2009

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

β) Στην 26 μου βγάζει τις επιλογές συνδεδεμένων συσκευών... :hmmmm2:

Λάθος μου....:bang:, άνοιξα κατά λάθος την Αμερικλανιάρα...έχεις δίκιο...:2thumb22sup:

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Χάθηκε να βάλουν και..... W/B High/Low G...:bang:...και το Tint δουλεύει μόνο με NTSC.

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Άντε τώρα που εμφανίστηκαν και τιμές, να την αγοράσει με το καλό κάποιος να μας πεις εντυπώσεις (γιατί το avforums δεν είναι τόσο ενθουσιασμένο όσο το hullhd.gr).

Η 42αρα ειναι ακριβη , η 46αρα σε κανονικα επιπεδα και η 50αρα σχετικα φθηνη.

Επισης οι τιμες της 37Χ10 και της 50X10 ειναι αρκετα τσιμπημενες. Πχ. στην Αγγλια η δευτερη εχει 829-999 λιρες.

Κατα την αποψη μου βεβαια.

Last edited:

Επισης οι τιμες της 37Χ10 και της 50X10 ειναι αρκετα τσιμπημενες. Πχ. στην Αγγλια η δευτερη εχει 829-999 λιρες.

Κατα την αποψη μου βεβαια.

Κι εγώ πιστεύων ότι η 50αρα είναι καλo value for money, αλλά το θέμα είναι να διαμορφωθεί μια εικόνα για το πόσο καλά παίζει (π.χ. αν παίζει στο 90% των KURO με αυτή την τιμή, είναι μια καλή ευκαιρία...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Η 42αρα ειναι ακριβη , η 46αρα σε κανονικα επιπεδα ......

Ξέρουμε τιμές από 40W5500 και 46W5500...????...δεν είναι το ίδιο, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...-bye-

Μακάρι βρε Γιάννη να κυκλοφορούσαν όλες σε χαμηλότερες τιμές, αλλά δυστυχώς εμάς δεν μας ρωτάει κανείς...:bigcry:

..είτε μας αρέσει είτε όχι, οι συγκρίσεις γίνονται με τις υπάρχουσες τιμές και όχι με αυτές που θα θέλαμε...δε βαριέσαι.... αρχικές είναι οι τιμές, πιθανόν να πέσουν αργότερα και στη W5500 και στη G10.

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

καταρχήν να σε ευχαριστώ φίλε czoun για την πολύ διπλωματική - ομολογουμένως - απάντηση σου.

Σας έχω δύσκολη ερώτηση τώρα..
Με βάση τις παραπάνω τιμές που έβαλε ο φίλος gzoun (αδέλφια φαντάζομαι? )..

Τι χτυπάω με 1200?
Tην 50" X10 ή την 42" G10?
Η απόσταση τηλεθέασης θα είναι περι τα 3-3.5 μέτρα και περισσότερο θα βλέπω DVD, Dreambox και 20-30% BD με το PS3.

Τι χτυπάω με 1200?
Η απόσταση τηλεθέασης θα είναι περι τα 3-3.5 μέτρα και περισσότερο θα βλέπω DVD, Dreambox και 20-30% BD με το PS3.

Στα 3 μετρα θεωρω την αγορα 42" αυτοκτονια (ανεξαρτητα για ποια τηλεοραση μιλαμε) , ποσο μαλλον αν μιλησουμε για 3.5 μετρα.

Αλλωστε απο τα 3 μετρα στις 42" θα δυσκολευτεις να δεις καν διαφορα BR με upscaled DVD...

θα πάρω μεζούρα σήμερα να μετρήσω και θα επανέλθω.
Η 50' δεν θα είναι τεράστια για τέτοια απόσταση και φαίνετε το pixeliasma σε Standard Definition σήμα?

Σε τι θα επηρεάζει που δεν έχει την νέα τεχνολογία ΝeoPDP?

θα πάρω μεζούρα σήμερα να μετρήσω και θα επανέλθω.
Η 50' δεν θα είναι τεράστια για τέτοια απόσταση και φαίνετε το pixeliasma σε Standard Definition σήμα?

Σε τι θα επηρεάζει που δεν έχει την νέα τεχνολογία ΝeoPDP?

Τεραστια δεν ειναι με τιποτα...

50" -> 1.8 - 3.8 μετρα
42" -> 1.6 - 3.2 μετρα

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030216,2,00.htm

Αντιθετα η 42" θα ειναι μικρη απο οτι βλεπεις και σχεδον ακαταλληλη για να δεις HD...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14574

Η ενδιαμεση λυση ειναι να δωσεις κατι παραπανω (η να περιμενεις 2-3 μηνες να πεσουν λιγο οι τιμες) και να πας για 46".

Με βαση τις τιμες της αγορας σε αυτες τις ιντσες οτνως ετσι φαινεται, η 50αρα αρκετα καλη τιμη και η 42αρα στην καλυτερη περιπτωση μετρια.

Ωστοσο, η 42αρα παραμενει η πιο value4money μεταξυ τους, με απλα μαθηματικα στην 42αρα πληρωνεις περιπου 30 ευρω ανα ιντσα, στην 46αρα περιπου 34 και στην 50αρα περιπου 38.

Με δεδομενη βεβαια την αποσταση θεασης, αναγκαστικα θα πας στο μεγεθος που σου ταιριαζει οποτε το παραπανω δνε εχει σημασια, αλλα ψθχολογικα τουλαχιστον, η 42αρα παραμενει η πιο συμφερουσα επιλογη.

Για τη σειρα S δεν εχουμε τιποτα? Δε καταλαβαινω γιατι κοιτατε ολοι τις G.

Αν η 42" G10 εχει 1289, ελπιζω η 42" S10 να εχει 10ΧΧ για να εχουν καποια αποσταση, και τοτε νομιζω θα ειναι μια χαρα εφοσον θα διατηρει την αποδοση εικονας της G.

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

καταρχήν να σε ευχαριστώ φίλε czoun για την πολύ διπλωματική - ομολογουμένως - απάντηση σου.

Σας έχω δύσκολη ερώτηση τώρα..
Με βάση τις παραπάνω τιμές που έβαλε ο φίλος gzoun (αδέλφια φαντάζομαι? )..

Τι χτυπάω με 1200?

Στην απόστασή σου, μέχρι πριν 10 μέρες έβλεπα με την ΡΧ37 και μου φαινόταν πολύ μικρή.
Εδώ και 10 ημέρες τη θέση της 37άρας πήρε η 5090Η.
Στην αρχή η διαφορά ήταν τεράστια, τώρα απλώς χορταστική.
Χθες βράδυ το hd swiss έπαιζε τους αδιάφθορους και μιας και είχα χρόνια να το δω, έκατσα και το είδα. Και πόθησα μια 6090Η!

Πάρε μια 40άρα για να υποφέρονται και τα SD. Με 50 ίντσες στα 3 μέτρα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τίποτα μη-HD.

αυτό φοβάμαι και εγώ, αλλά 1368 είναι αρκετά καλύτερο απο το περσινό 1024, σωστά?

Πάρε μια 40άρα για να υποφέρονται και τα SD. Με 50 ίντσες στα 3 μέτρα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τίποτα μη-HD.

Και με 42" ομως στα 3+ μετρα δεν μπορεις να παρακολουθησεις καθολου HD.

Για να μην παμε και στην περιπτωση του Νασου που απο 32" CRT Philips πηγε σε 50" Pioneer Κuro και η εικονα πριν και μετα απλα δεν εχει συγκριση.

Να πούμε λίγο για απόσταση, στα δικά μου τα καταγάλανα μάτια (φτου μου) ........ η απόσταση από την 46' είναι 3.65 αραχτός στον καναπέ.

Πάμε τώρα, HD υλικό, θα μπορούσα να είχα πάρει και 50άρα δεν θα με χάλαγε.... αλλά πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ( και έχω τεστάρει αρκετές).....

SD υλικό, όλα μια χαρά και πιο κοντά να κάτσω πάλι δεν με ενοχλεί το οτιδήποτε. Εάν δε, πάρω εικόνα μέσω του hd200 δέκτη που ανεβάζει το σήμα μόνιμα αν θέλω στα 1080i, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα......

Αυτά και καλές αγορές για τους νέους !!!!!!

Εγω πάντως που βλέπω απο προβολέα σε 85 ιντσες (σε 16/9) απο τα 4.5 μετρα και σκέφτομαι για καποια 46αρα απο τις νεες Panasonic (που θα ειναι στην ίδια απόσταση, αφού το πανί του προβολέα κατεβαινει ακριβώς μπροστα απο το ρακ της τηλεόρασης)...έχω την αίσθηση ότι θα μου φανει μικρή η 46αρα, αλλά πολύ δύσκολα θα χωρέσει 50αρα στο έπιπλο (φυσικά η τωρινή crt 33ara 4/3 μου φαίνεται ...πάαρα πολύ μικρή...παρόλο που όταν αγοράστηκε προ αμνημονεύτων ετων όλοι μου έλεγαν....τι τέρας είναι αυτό!)