Panasonic LCD-Plasma 2009

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

42" VS 104"....απόσταση περίπου 3,30 μ.....ταινία στη τηλεόραση έχω να δω ένα μήνα....:popcorn:

attachment.php

Υ.Γ.: Και δεν νομίζω να ξαναδώ...:D

Attachments

• 42 VS 104.jpg
    42 VS 104.jpg
    43.3 KB · Views: 573
Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

αυτό φοβάμαι και εγώ, αλλά 1368 είναι αρκετά καλύτερο απο το περσινό 1024, σωστά?

Οι 50άρες ΡΧ8 είχαν ανάλυση 1.366Χ768....(και γενικά τα 50"/plasma HDReady)

Οι 42άρες ΡΧ80/8 είχαν ανάλυση 1.024Χ768...(και γενικά τα 42"/plasma HDReady )

Οι 37άρες ΡΧ80/8 είχαν ανάλυση 1.024Χ720...(δεν υπήρχε άλλη 37"/plasma HDReady )

Υ.Γ.: 46άρα HDReady δεν είχε το μενού...:bigcry:

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Οκ πήγα μια βόλτα σήμερα να χαζέψω τηλεοράσεις..
απο την 42X10 ψιλοαπογοητεύτηκα, οπότε η 50G10 δεν ξέρω τι θα πιάνει..

Aυτή που είδα και έπαθα την πλάκα μου ήταν μια Samsung PS50A656 με 1080p, 100hz kαι τιμή κάτω απο 1200ε ! Τι λέτε παιδιά.. να πάω για το big boys club?!

an krino apo tin perigrafi sou piges sto mall marousi plaisio....an to petixa h 42x10 pou exoun ekei einai aparadekti ....tsita store dynamic..... 42vs50 simeiosate diplo.....imho

y.g. sorry gia ta greeklish alla grafo apo ps3...kleino tora min patho burn in....

Πάντως εγώ με 37ΡΧ80 στα 2,70m ακόμα μου φαίνεται μεγάλη (μετά από 1,5 μήνα) και κουραστική στα μάτια (παρόλο που έχω όλες τις ρυθμίσεις χαμηλά). Η ποιότητα όμως σε σχέση με άλλες LCD γειτόνων και φίλων ΔΕΝ συγκρίνεται!

αν σκεφτει κανεις οτι ενας hd αποκωδικοποιητης κοστιζει σημερα στα 400 ευρω,ισως τελικα η αγορα της kuro 5090H στα 2250 ευρω,να ηταν οντως παρα πολυ καλη αγορα.Με αυτο το σκεπτικο θεωρω τα 1900 για την 50αρα G10,απλα πολυ ακριβη και οχι value for money (my 2 cents)

όχι απαραίτητα 400, ξεκινάνε από 180......

Δημήτρη για τις καινούργιες δεν ξέρω, αλλά στην παλιά πλέον ΡΖ85 no problemo.... τσεκαρισμένη ώρες και ώρες....... οπότε λογικά μάλλον λίγο καλύτερες θα είναι...

Οκ πήγα μια βόλτα σήμερα να χαζέψω τηλεοράσεις..
απο την 42X10 ψιλοαπογοητεύτηκα, οπότε η 50G10 δεν ξέρω τι θα πιάνει..

Aυτή που είδα και έπαθα την πλάκα μου ήταν μια Samsung PS50A656 με 1080p, 100hz kαι τιμή κάτω απο 1200ε ! Τι λέτε παιδιά.. να πάω για το big boys club?!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41651

Από input lag και gaming τί επιδόσεις έχουν ,ξέρουμε ?

Στη περσινή σειρά (ΡΧ, ΡΖ) δεν υπάρχουν αναφορές από κατόχους για input lag σε κανένα μοντέλο και εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε 2 * 42ΡΧ80, 2 * 37ΡΧ8, 1 * 46ΡΖ85, 1 * 50ΡΖ80...τσεκαρισμένες ώρες και ώρες,που λέει και ο γαλανομάτης (φτου, φτου).

Οι πιθανότητες να υπάρχει θέμα καθυστέρησης είναι ελάχιστες, επιπλέον στη νέα σειρά (στην G10 που έχω ψάξει λίγο παραπάνω) έχει προβλεφθεί και επιλογή GAME MODE για τέτοια χρήση, η οποία κάνει τις πιθανότητες να υπάρχει πρόβλημα λιγότερο από ελάχιστες, αλλά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ακόμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Στις Panasonic δεν εχει ακουστει ποτε προβλημα με Input lag.

Γενικοτερα θεωρω υπερβολικη ολη αυτη η συζητηση με το input lag τον τελευταιο καιρο αφου ελαχιστες τηλεορασεις εχουν πραγματικο προβλημα. Ποσα 30-60 ms που βλεπουμε στα περισσοτερα μοντελα ειναι μηδαμινα.

Οπως τοτε με την 786 που ολοι τρελαθηκανε με το input lag .. παντως για panasonic plasma να εχει lag ΠΡΩΤΗ φορα το ακουω...

Τελικα αυτη ειναι η καλυτερη τηλεοραση φετος σε σχεση παντα με το κοστος της συγκρινωντας και τις αλλες τεχνολογιες των αλλων εταιριων?

Τελικα αυτη ειναι η καλυτερη τηλεοραση φετος σε σχεση παντα με το κοστος της συγκρινωντας και τις αλλες τεχνολογιες των αλλων εταιριων?

Εχουμε μια μανια εμεις οι Ελληνες να ψαχνουμε παντα το "καλυτερο" ενω ειναι δεδομενο οτι καμια τηλεοραση δεν τα κανει ολα τελεια ακομη και αν λεγεται Pioneer Kuro.

Το σιγουρο παντως ειναι οτι η G10 φαινεται να ειναι πολυ καλη στους περισσοτερους τομεις αλλα υπαρχουν ακομη μερικα ερωτηματικα.

Τελικά η σειρά G10 είναι THX certified ή όχι? Στο αγγλικό site δεν είδα να αναγράφει κάπου κάτι τέτοιο. Λέτε να την χτυπήσω την 50άρα ή να περιμένω να βγεί η νέα LG PS?

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Τελικά η σειρά G10 είναι THX certified ή όχι?

Στην Αμερικη ειναι THX certified σιγουρα, στην Ευρωπη μαλλον οχι,υπομονη θα δουμε.Αν και απο οτι διαβαζουμε στο Αμερικανικο φορουμ οι γνωμες ειναι μοιρασμενες για την χρησιμοτητα του.
Γενικοτερα παντως και στα περσινα μοντελα το ΤΗΧ υπηρχε μονο στα Αμερικανικα μοντελα.

Διάβασα αρκετά το AVSForum....

Είναι αλήθεια ότι μπερδεύτηκα...
Από ότι κατάλαβα ψιλοθάβουν το 24p mode της G10...

Άλλοι μιλάνε για Green Trail στα games...

(ΑΝ κατάλαβα καλά....)

Τελικά η G10 αξίζει?? ή τσάμπα η αναμονή?

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Διάβασα αρκετά το AVSForum....

Είναι αλήθεια ότι μπερδεύτηκα...
Από ότι κατάλαβα ψιλοθάβουν το 24p mode της G10...

Άλλοι μιλάνε για Green Trail στα games...

(ΑΝ κατάλαβα καλά....)

Τελικά η G10 αξίζει?? ή τσάμπα η αναμονή?

Πρόβλημα με τα 24p έχουν μόνο τα αμερικάνικα μοντέλα, γιατί τα αναπαράγουν στα 48Hz με αποτέλεσμα flickering. Το ίδιο ίσχυε και για τα περσινά μοντέλα τους. Οι ευρωπαικές πέρσι δεν είχαν τέτοιο θέμα και λογικά ούτε φέτος θα υπάρχει πρόβλημα.