Το κακό είναι ότι δεν έχω μετρήσεις από το πάνελ όταν ήταν φρέσκο για να βγάλουμε ένα ποιο σαφές αποτέλεσμα ως προς το ποσοστό τις αύξησης τις τιμής του μαύρου.
Λογικά, με 0,05cd/m2 θα ξεκίνησε Γιώργο, τόσο τις μετρούσαν τις 80άρες στα review...
Δηλαδή εγώ που είμαι ακόμα στα 0.05, να λέω και πάλι καλά;
Άραγε υπάρχει άνω όριο;
(πάντως και εμένα "βίαια" το έκανε, απλά μια μέρα είδα ότι η εικόνα είχε αλλάξει και το μαύρο ήταν πλέον πιο φωτεινό...)
Eξαρτάται πώς το βλέπει κάνεις, εσύ είσαι κάτι ψιλά πάνω από το 2x της αρχικής τιμής σου, ο gzoun είναι στο 1,8x της υποτιθέμενης αρχικής τιμής του...
Κι εμένα σαν απότομο μου φάνηκε, κάποια στιγμή περί τις 1800 ώρες, αλλά οι φωτογραφίες έδειξαν ότι συνέβαινε σταδιακά.
Απ' ό,τι φαίνεται, μάλλον δεν θα σου αυξηθεί άλλο, αλλά με βεβαιότητα θα το μάθουμε με μελλοντικές μετρήσεις αυτό...
Αυξήθηκε και η φωτεινότητα της;Ή μονάχα επηρεάστηκε το μαύρο;Εάν ισχύει το πρώτο,δεν μπορεί να μειωθεί με κάποιον τρόπο;(Δεν ξέρω τι ρυθμιστικά έχει η U20).
Η χειροτέρευση του μαύρου αφορά σε αύξηση της τάσης των παλμών erase/reset και όχι του συνόλου της οδήγησης...
καλα ρε....τα ποτενσιόμετρα τι τα έχετε!!! γυρίστε τα λίγο αριστερά ντεεε!
Πολύ φασαρία για να κερδίσουμε 0,01cd/m2, Σάκη...