Καποια φωτο, αν είναι εύκολο?
δεν είναι κάτι που απεικονίζεται σε φωτογραφία παρά μόνο με ευαίσθητο φωτόμετρο.
Πόσες ώρες λειτουργίας έχεις, Σάκη;
χμμ..κάπου στις 800-900!
Καποια φωτο, αν είναι εύκολο?
Πόσες ώρες λειτουργίας έχεις, Σάκη;
χμμ..κάπου στις 800-900!
τι δεν κατάλαβες μανα´μ?![]()
Αν βελτιώθηκε ή χειροτέρεψε η στάθμη του μαύρου μετά τις 800 ώρες....
Είμαι στις 1170 ώρες :blink: το οποίο μεταφράζεται σε 9 ώρες / ημέρα
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σίγουρα χειροτέρεψε η στάθμη του μαύρου, ειδικά όταν στην οθόνη υπάρχει μόνο μαύρο ή μεγάλα κομάτια μαύρου!
Ιδιαίτερα σε συνθήκες συσκότισης ενώ πρίν τα γύρω γύρω κομάτια της οθόνης που ήταν μαύρα σχεδόν δεν ξεχώριζαν μες στο σκόταδι, τώρα είναι εμφανές ότι υποφωτίζονται.
Το φαινόμενο δεν είναι τόσο εμφανές όταν υπάρχουν μικρά σποραδικά σημεία με μαύρο χρώμα στην εικόνα.
Εννοείται ότι η σύγκριση γίνεται με ίδιες ρυθμίσεις, μιά και η περίοδος στρωσίματος έχει περάσει πρό πολλού άλλα παρ'όλα αυτά εγώ προτιμώ την στάθμη της αντίθεσης σε χαμηλά επίπεδα, κάτω του 40
Σάκη αν κάνουμε το hack για τις extra ρυθμίσεις μήπως μπορέσουμε να το φέρουμε σε κάπως καλύτερα επίπεδα παίζοντας με το gamma κτλ?
(ξέχασες την προηγούμενη LCD σου? )
Κι εγω εχω την αισθηση οτι αναλογα το τι δειχνει , δεν εχει το ιδιο μαυρο με την αρχη , οταν αφορα μεγαλα τμηματα τελειως μαυρης οθονης. Στη διαφημιση ομως που παιζει τελευταια με μαυρο φοντο και αστερακια , ειναι κατραμι ...
Θα ελεγξω ωρες και θα σας πω...
μια λιγο ασχετη ερωτηση. εχω δει πολλες φωτο που δειχνουν ενα απαλο φωτισμο πισω απο τις τηλεορασεις,αυτο βοηθαει σε κατι? η ειναι μονο αισθητικη παρεμβαση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.