Παιδιά η ενημέρωση που μας παρέχετε ,για τις εντυπώσεις σας , είναι φοβερή .Μπράβο και πάλι μπράβο.
Ήθελα να ρωτήσω τον Jimakosk στα πόσα μέτρα βλέπει ,κι αν θεωρεί την 42αρα αρκετή, καθώς και την Ioanna123 αν θεωρεί την 46άρα πολύ μεγάλη και αν θα προτιμούσε την 42άρα .Το λέω αυτό γιατί εγώ είμαι στα 2.5 μέτρα και δεν έχω αποφασίσει ακόμα .
Επίσης ήθελα να ρωτήσω τους <<γκουρού>> αν στην 42άρα το αναλογικό τηλεοπτικό θα δείχνει καλύτερα ή όχι.
Παιδιά η ενημέρωση που μας παρέχετε ,για τις εντυπώσεις σας , είναι φοβερή .Μπράβο και πάλι μπράβο.
Ήθελα να ρωτήσω τον Jimakosk στα πόσα μέτρα βλέπει ,κι αν θεωρεί την 42αρα αρκετή, καθώς και την Ioanna123 αν θεωρεί την 46άρα πολύ μεγάλη και αν θα προτιμούσε την 42άρα .Το λέω αυτό γιατί εγώ είμαι στα 2.5 μέτρα και δεν έχω αποφασίσει ακόμα .
Επίσης ήθελα να ρωτήσω τους <<γκουρού>> αν στην 42άρα το αναλογικό τηλεοπτικό θα δείχνει καλύτερα ή όχι.
Η G30 είναι φετινό μοντέλο (η G20 περσινό) και ελαφρώς βελτιωμένη, οπότε δε βλέπω το λόγο να πας στο παλιότερο μοντέλο στην ίδια περίπου τιμή.καλησπερα παιδες....
ειμαι αναμεσα σε δυο tv την 50g20 η την 50g30 και επειδη οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες περιπου 1200 ευρω δεν ξερω πια να αποφασισω με αυτα που γραφεται και οι δυο ειναι πολυ καλες....
καμια συμβουλη αν ειναι ευκολο...
ευχαριστω
Το λέω αυτό γιατί εγώ είμαι στα 2.5 μέτρα και δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
τα αρχεια wmv παιξτα με τον windows media player καλυτεραΛοιπον, πριν απο λιγο τελειωσα την παρακολουθηση μιας αλλης ταινιας αναφορας, του Star Trek (2009)
Ολα καλα, ολα σουπερ-τελεια!!
Αλλα μου παρουσιαστηκε παλι το ιδιο προβλημα ρε παιδια--> κολληματα στην ταινια, το ιδιο που παρατηρησα και στην προηγουμενη:
"Το μοναδικο προβλημα που ειδα ηταν στην ταινια The Dark Knight η οποια «κολλαγε» σε καποια χρονικα διαστηματα, ψιλο-σταματαγε και συνεχιζε μετα από καποια κλασματα του δευτερολεπτου… Αυτό όμως νομιζω ότι οφειλεται στο μεγεθος της ταινιας (10 GB) και στο format της. Ζοριζοταν το PC μου, δηλαδη! Δεν ξερω βεβαια, γι’ αυτό εβαλα και τους τυπους των αρχειων να μου πειτε κι εσεις που οφειλοταν αυτο.."
Μηπως ξερετε ΠΟΥ οφειλεται αυτο?
Με το τελευταιο VLC player παρακολουθω!
??
Εγώ που είμαι στην ίδια απόσταση (άντε στα 2.6m) και πήρα 50άρα, δεν το μετάνιωσα.
Γιατί;
Γιατί σκοπός είναι να σε βάζει η τηλεόραση και λίγο "μέσα" στην ταινία/σειρά.
Εγω νομιζω παντως οτι παιζει ρολο ο χωρος γενικοτερα: αλλο ειναι να εισαι στα 2.6 μετρα μεσα σε ενα δωματιο 5Χ6 και αλλο να εισαι στα 2.6 μετρα σε ενα δωματιο 3 Χ 4
Οσον αφορα τα σπασιματα-κωλυματα στην ροη των ταινιων, που εχω αναφερει δυο φορες (και κανεις δεν εδωσε μια απαντηση...), φαινεται να οφειλεται στο refresh rate που ειχα θεσει στην καρτα γραφικων μου για την τηλεοραση (παιζω τις ταινιες μεσω του PC μου): το ειχα στα 23Hz και οταν το ανεβασα στα 60Hz το προβλημα λυθηκε αμεσως!
Τί να σου πω. Εγώ έχω media player που υποστηρίζει 24p. Το έχω on, και σεταρισμένο στα 1080/60p.
Στα 24άρια (ή 23.976) κλιπ, την γυρίζει την τηλεόραση στα 24. Στα υπόλοιπα (29.97, 30, 25) την αφήνει στα 60.
Οπότε λέω, άσε την κάρτα γραφικών στα 60Hz.
Για να διαπιστωσεις αν διακρινεις phosphor-trails αρκει η παρακολουθηση οποιασδηποτε πλασμα σε ντεμο mode ή πρεπει να εχει πχ εικονες με υψηλη αντιθεση/hd περιεχομενο κτλ??
--- snip! ---
Επειδη μαλλον περναει αρκετος κοσμος απο το παρων thread σε αναζητηση τηλεορασης και μιας και η συγκεκριμενη σειρα της Panasonic ισως αποδειχθει απο τα "καλυτερα" που εχει κυκλοφορησει η συγκεκριμενη εταιρια παρακαλειται καποιος που να ξερει να μας πει αν τα 60Hz "επιβαρυνουν /βλαπτουν" την TV ασκοπα ή αν μπορουν να οριστουν ως refresh rate κατα την αναπαραγωγη υλικου απο Η/Υ. Εγω παντως στα ελαχιστα που προλαβα να διαβασω, λενε οτι προσθετονται (ανεπαισθητα) artifacts αν δεν "στελνεις 24Hz"...Αλλιως θα το αφηνα κι εγω στα 60!
Ας απαντησει καποιος που να ξερει! Εγω ενα ξερω---> η τηλεοραση ειναι Βασιλισσα...
Γιατί να τη βλάψει? Ειναι ο μεγιστος ρυθμος ανανεωσης που υποστηριζει. Ένα χρόνο τωρα έχω το δικό μου HTPC στα 60Hz και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα.
σε 42 μπορείς αν και καλό θα είναι να έχεις βοήθεια - σε 46 και 50 σίγουρα να έχεις ενα 2ο άτομο να βάλετε την οθόνη πάνω στη βάση. μόνος σου μην το επιχειρήσεις καλύτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.